Guidecraft

Showing all 3 results

 • Apilable Eruga de fusta

  Descobreix a l’eruga per estimulació sensorial més alegre i acolorida! Aquesta eruga és molt especial: Un completíssim joc de manipulació, classificació, aparellament i seqüenciació, compost per formes arrodonides, gruixudes i tàctils que es poden apilar creant diferents combinacions de forma senzilla. La seva base especial permet apilar múltiples peces una sobre l’altra, seguint les orientacions de les diferents targetes de joc.

  A partir de 2 anys.

  34,90€

  En estoc

 • Interlox Discs 96pcs

  Un fascinant descobriment de la llum i el color mitjançant la construcció!

  Construeix amb fitxes circulars i gaudir aconseguint nous reptes en la creació d’estructures. Un va passar més per als petits enginyers! Les seves peces estan dissenyades per explorar els conceptes de simetria i asimetria, descobrir combinacions, habilitats d’equilibri i amb colors alegres i vibrants, ideals per a l’exploració del color i les activitats amb taula de llum.

  A partir de 2 anys.

  19,95€

  En estoc

 • Interlox Quadrats 96pcs

  Un fascinant descobriment de la llum i el color mitjançant la construcció!

  Construeix amb fitxes quadrades i gaudir aconseguint nous reptes en la creació d’estructures. Un va passar més per als petits enginyers! Les seves peces estan dissenyades per explorar els conceptes de simetria i asimetria, descobrir combinacions, habilitats d’equilibri i amb colors alegres i vibrants, ideals per a l’exploració del color i les activitats amb taula de llum.

  A partir de 2 anys.

  19,95€

  En estoc