Hape

Showing all 12 results

 • Hape Carretó Blau

  Amb aquest carretó de platja blava pots emportar-te la platja amb tu! Els petits podran transportar totes les seves joguines de platja de la forma més fàcil i el més important, en un sol viatge! S’ho passaran genial fent-se càrrec de les seves joguines amb aquest carretó.
  Edat: Des dels 18 mesos.

  27,99€

  En estoc

 • Hape Dòmino Dinàmic

  Construeix una fila de 100 colorits dòminos de fusta.

  Posa un pont, campanes, raïls i altres accessoris.

  Dóna un copet a un dels rectangles i veuràs com cauen tots un darrere de l’altre.

  No hi ha una manera correcta o incorrecta de construir el sender de fitxes de dòmino.

  Pots col·locar-les de manera diferent cada vegada.

  Edat: +3 anys

  34,99€

  En estoc

 • Hape Encaixable Colors i Formes

  Amb aquest colorit trencaclosques, els petits aprendran per si sols a classificar cada bloc per la seva mida, forma i color. Un encaixable amb el qual podran jugar lliurement o bé podran relacionar i agrupar les peces de forma lògica mentre exploren les formes del tauler i els diferents blocs.
  Edat: +18 mesos

  12,99€

  En estoc

 • Hape Fruites per tallar

  Cal menjar molta fruita per créixer sa! Amb aquest joc de fruites per tallar, els petits es familiaritzaran amb les diverses peces de fruita i els seus respectius colors.
  Edat: A partir de 3 anys.

  16,99€

  En estoc

 • Hape Hort de Verdures per tallar

  Hora de dinar! Avui què et ve més de gust? Unes delicioses verdures al forn o millor una saborosa samfaina de verdures? Amb aquest divertit set d’hortalisses fresques nostres petits cuiners poden divertir-se preparant els plats més saludables. Primer podran tallar les tiges per després rentar-les, trossejar amb el ganivet i cuinar-lo al seu gust. Boníssimes!

  19,99€

  En estoc

 • Hape Joc d’apilar i Enroscar formes

  Amb aquestes formes per enroscar, les peces no podran caure! D’aquesta manera, els nens tindran més facilitat per construir a la seva manera sense que s’ensorri la seva obra. A més, ordenar les peces en funció de la seva forma estimularà exponencialment el seu aprenentatge!
  Edat: A partir de 2 anys.

  12,99€

  En estoc

 • Hape Laberint Multicolor Baby Einstein

  Aquest divertit laberint de peces incita als petits a barrejar i combinar colors i observar els seus encantadors efectes. Tres peces combinades iniciaran un espectacle de llums arc de sant Martí i aparellar les peces amb la base del seu mateix color desbloquejarà noves melodies. A més, reproduirà els noms dels colors en espanyol, anglès i francès. Ideal per estimular la motricitat dels nens i la familiarització i aprenentatge dels colors en llengües estrangeres!
  Edat: Des dels 12 mesos.

  29,99€

  En estoc

 • Hape Paraigües amb boles Bany

  L’hora del bany no tornarà a ser el mateix amb aquest divertit paraigua! Deixa que plogui a la banyera amb aquest paraigua multicolor: l’aigua sortirà pels orificis ruixant al petit i després, deixa que caci les boles amb ell!
  Edat: Des dels 12 mesos.

  17,95€

  En estoc

 • Hape Pastís per tallar

  És hora de dinar pastís de maduixa i xocolata! Aquest pastís serà una gran i dolça sorpresa per a qui faci anys, li encantarà! Qui serà l’afortunat que tallarà el pastís?
  Edat: A partir de 3 anys.

  19,99€

  En estoc

 • Hape Pizza

  Extra de formatge? Tampoc pot faltar el pepperoni! Amb aquest set, els nens podran preparar la seva pizza favorita en qualsevol moment i tantes vegades com vulguin. Gràcies a la gran quantitat d’ingredients que conté, els nens podran crear pizzes originals i és ideal per promoure el joc de rol, els petits simularan ser top xefs!
  Edat: A partir de 3 anys.

  19,99€

  En estoc

 • Hape Puzzle Encaixable Números

  1, 2, 3! Comptar és molt divertit!

  Amb aquest puzle encaixable, el petit aprendrà els números de l’1 al 20 de la forma més fàcil i divertida possible!

  Per aprendre els números amb tots els seus sentits!
  A més, és ideal per promoure el desenvolupament del pensament lògic dels menuts atès que hauran d’encaixar cada nombre en la seva silueta corresponent.

  Edat: A partir de 3 anys.

  17,99€

  En estoc

 • Hape Set Essencials de Cuina

  Amb aquest set els petits podran elaborar les seves pròpies receptes saludables amb els aliments bàsics inclosos. Podran tallar els aliments de fusta per la meitat gràcies al seu tancament per contacte que els permetrà separar-les i tornar-les a enganxar quan ho considerin convenient. També inclou una taula, 1 rallador, 1 pela patates i un ganivet segur per al joc infantil.
  Edat: A partir de 3 anys.

  24,99€

  En estoc