Lilliputiens

Showing 1–12 of 79 results

Veure tots
 • Lilliputiens Alex Bebé

  El nostre ninot Alex és un somni fet realitat per als nens als quals els encanta jugar a ser mares i pares. El teu petitó podrà fins i tot endur-se’l en el seu propi maletí i viure amb ell un munt d’aventures.

  Edat: +12 mesos

  42,00€

  En estoc

 • Lilliputiens Alice Memo Fish

  Introdueix els peixets a les ranures del suport de cartró i ajuda a Alice a pescar les parelles correctes recordant la posició de cada un.

  Tindràs memòria de peix o d’elefant???

  19,90€

  En estoc

 • Lilliputiens Alice Smartphone

  Smartphone Alice Smart Wonders
  ‘El teu primer telèfon intel·ligent! Gràcies a les sis tecles amb so, marca amb ritme el nombre dels teus amics. Un últim cop d’ull al mirall i ‘clac! Tanca el telèfon i veu a totes les teves cites!

  + 6 mesos

  18,90€

  En estoc

 • Lilliputiens Anatole Amaga els seus secrets

  Amaga els seus secrets.
  El nostre adorable joc per descobrir objectes d’Anatole inclou un sonall, un mirall, un xiulet i llocs per amagar les seves coses (i també els seus secrets). Aquesta joguina de cocodril, gran i super suau, estimula els sentits i fon els cors.
  Edat: +0 mesos

  74,00€

  En estoc

 • Lilliputiens Anatole amb xiulet

  La joguina amb xiulet d’Anatole és perfecte per a desenvolupar les habilitats motrius del teu petit i ensenyar-li accions i reaccions. Només haurà de prémer la seva panxeta per escoltar un xiulet.

  Edat: +3 mesos

  9,50€

  En estoc

 • Lilliputiens Arca de Noè

  Els petits aventurers estan de sort! Deixa que el teu nadó jugui amb els nostres famosos personatges, que vénen per parelles per pujar a l’arca. Observa com els nens inventen històries sobre els animals i imaginen el món al seu antull. L’arca és fàcil de portar gràcies a la seva nansa i és perfecta per a albergar a tots els animals.

  Edat: 18 mesos

  69,90€

  En estoc

 • Lilliputiens Bolso Caputxeta Vermella

  Bossa caputxeta vermella
  Travessa i coqueta, la Caputxeta Vermella amaga més d’una sorpresa a la seva bossa … El seu amic el pit-roig s’ocuparà dels diners. Una poma és la llar de l’eruga Juliette, qui et presta els seus colors perquè et retoquis el maquillatge. I per descomptat, la clau de la casa de l’àvia i un telèfon intel·ligent d’última generació per avisar a qui sigui de qualsevol perill.

  44,99€

  En estoc

 • Lilliputiens Caputxeta Vermella Pilota

  Caputxeta Vermella Pilota.
  Deixa que la Caputxeta Vermella estimuli la imaginació i les habilitats motrius de la teva petita amb aquesta pilota versàtil i fàcil d’agafar.

  Edat: +6 mesos

  12,50€

  En estoc

 • Lilliputiens César el Veterinari

  El pobre César està malalt. Ausculteu com un veterinari de veritat.

  Edat: +18 mesos

  37,00€

  En estoc

 • Lilliputiens César Làmpara Musical

  César, lampareta musical
  Unes quantes baies salvatges recollides en la profunditat del bosc han obert la gana de César. Ha descobert un rusc i ha gaudit d’unes quantes gotes de mel abans de pensar en el seu pròxim festí. I què fa a la nit? Es fica en el teu llitet, t’il·lumina i et bressola amb una cançó agradable per cuidar-te mentre dorms … Chsss!

  + 0 mesos

  36,50€

  En estoc

 • Lilliputiens El Llop i les 7 cabretes

  Als nens els encanten els contes, especialment quan poden interactuar amb ells. En aquest llibre interactiu de roba, els nens ajuden a la mare cabra a buscar els seus petits obrint diferents tipus de tancament (nusos, ganxos, un botó, …). Un veritable estímul per a les seves manetes i les seves habilitats motrius fines. Gràcies a les seves nanses, aquest llibre és molt fàcil de portar.

  Edat: +2 anys

  49,99€

  En estoc

 • Lilliputiens Equilibrius, joc d’apilar

  Encaixa els dos podis en les obertures de la tapa per formar la base de la piràmide i col.loca l’elefant. Per torns, amb familia o els teus amics, posiciona tots els altres personatges en la ubicació i en el sentit que escullis, de manera que es formi la piràmide més extravagant. Aconseguiran mantenir l’equilibri fins al final???

  15,40€

  En estoc