Ludi

Showing 1–12 of 41 results

Veure tots
 • Ludi Alfombra bàsica animals

  Les llosetes de goma Eva aïllen al petit del fred i la humitat resistint les seves petites mossegades i estimulant les seves habilitats motrius fines. Les peces enllaçades formen una preciosa catifa de joc per al nadó sobre la qual gatejar o gaudir de les seves joguines. Les diferents plaques del mosaic encaixen bé entre si i el seu gruix (0,90 cm) asseguren la comoditat del petit.

  16,90€

  En estoc

 • Ludi Alfombra Espuma Basics Transports

  Catifa d’Escuma Transports Bàsics Ludi el complement ideal per aïllar del fred, l’amortiment dels cops, resistent a les petites dents i per estimular la motricitat fina del nadó.

  Edat: + 10 mesos

  16,90€

  En estoc

 • Ludi Alfombra lletres i nº

  Les rajoles de lletres i números LUDI aïllen del fred i la humitat, resisteixen les mossegades de dents petites i estimulen la motricitat fina del nadó. Les 36 fitxes d’escuma ofereixen una estora de joc per al nadó, ideal per al rastreig o sobre la qual divertir-se amb les seves joguines favorites. Sòlides i encaixen perfectament entre si.

  31,90€

  En estoc

 • Ludi Alfombra XXL

  Aquesta catifa – parc XXL ha estat dissenyada per adaptar-se amb total comoditat i seguretat al teu fill. Inspirada amb la selva i amb maravellosos animals està realitzada amb materials naturals.

   

  45,90€

  En estoc

 • Ludi Àrea d’activitats

  Estupenda àrea d’activitats per al nadó que podem traslladar fàcilment a qualsevol lloc, a la platja, a la segona habitatge, per a qualsevol viatge.

  Per a nens a partir de 0 mesos

  59,90€

  Truca'ns al 973 446 342 i te'l busquem!

 • Ludi Àrea de joc 1,2,3..Soleil

  Anar a la platja serà un plaer per a tots! El teu fill estarà ben protegit del sol i el vent amb aquest tendal de “Ludi”.

  Incorpora una finestra transparent des d’on el podreu observar i, a més a més té una obertura per poder jugar amb la sorra i l’aigua.

  39,90€

  Truca'ns al 973 446 342 i te'l busquem!

 • Ludi Àrea de joc 3 peces

  Compost per un cub designat en el tema dels dinosaures, un túnel i un parc infantil amb 30 boles, que combina (o no) per formar un joc divertit, per descomptat, a casa, al jardí o amb els amics. Amb àmplies obertures, aquest joc és ampli, espaiós i lluminós, amb els seus colors.

  46,90€

  Truca'ns al 973 446 342 i te'l busquem!

 • Ludi Àrea de Joc Conillet

  Pop-up i boles, és genial!
  El bebè té la zona ideal per jugar a l’interior. Ple de boles per divertir-se, un sistema emergent per desplegar-se ràpidament, plegar-lo i fins i tot llevar-lo … No podrà prescindir d’ell!

  Edat: +3 mesos.

  31,90€

  En estoc

 • Ludi Àrea de Joc Inflable

  Prepara’t per a la diversió!!… El nadó podrà gaudir del seu propi espai de jocs, aquesta zona de jocs és divertida, còmoda i molt segura … Per a tranquil·litat dels papes … Tindrà un munt de rialletes garantides!!

  Edat: + 0 mesos

  43,90€

  En estoc

 • Ludi Àrea de joc+50 boles

  Parc infantil que inclou 50 boles de colors perquè els nens passin agradables estones jugant amb seguretat.

  Edat: a partir de 10 mesos

  33,90€

  Truca'ns al 973 446 342 i te'l busquem!

 • Ludi Baby Roller Gat

  Estimula la curiositat del teu nadó! Cilindre inflable transparent per rodar, escalar o muntar i posar a prova el seu equilibri. En el seu interior conté 3 boles amb so que circulen mitjançant parets perforades per l’interior del cilindre.

  Ajuda al desenvolupament de les habilitats motores, la coordinació i la destresa.

  A partir de 6 mesos.

  Mesures: 45 x 20 x 20 cm.

  11,90€

  Truca'ns al 973 446 342 i te'l busquem!