Mut Kids

Showing all 4 results

 • Joc “Emo”

  Un joc per enfortir la intel·ligència emocional de tota la família, enfortir el vincle entre pares i fills i ajudar a exterioritzar i gestionar millor les emocions.

  23,90€

  En estoc

 • Joc “Emociones a pares”

  El joc EMOCIONAL més DIVERTIT on sense donar-te’n parlem obertament dels nostres sentiments.

  A partir de 3 anys.

  Mida de la caixa 20 x 20 cm i fitxes 8 x 8 cm

  23,90€

  En estoc

 • Joc “La Oca de las Emociones”

  Com es juga?
  Disposem el tauler en la taula de 2 a 4 jugadors. Durant les 47 caselles a més de trobar-nos la típica oca, l’escala, la presó … Arribareu a dos tipus de caselles: les caselles d’acció i les caselles de les emocions. En les primeres haurem d’actuar o fer una acció que impliqui una emoció (fer una abraçada, explicar una cosa positiva, …). I a les caselles de les emocions haurem de preguntar en quin moment ens hem sentit segons l’emoció il·lustrada. Com tot joc de l’oca es presti, guanyarà qui arribi primer a l’última casella.

  26,90€

  En estoc

 • Llibre “Orugita y sus emociones”

  Descripció

  Quan Oruguita sent una emoció negativa i no ho expressa, els colors del seu cos s’apaguen. Però un dia decideix compartir amb els altres el que sent, i llavors recupera tot el seu color i se sent de meravella, ja que el seu estat de màxima felicitat ho aconsegueix quan té tots els seus colors.

  Les emocions ens ajuden a entendre’ns a nosaltres mateixos i també a relacionar-nos amb els altres. Per l’autoestima dels nens, hem d’entendre que tots sentim les mateixes emocions en diferents moments.

  19,90€

  En estoc