Habilitat i estratègia

Showing 1–12 of 171 results

Veure tots
 • Atrapa Cues

  6 cues, amb 6 dissenys diferents per jugar al Atrapa Cues i divertir-te amb els teus amics aquest estiu.

  Edat: a partir de 3 anys

  26,30€
 • Cayro 4 en Ratlla

  Posa quatre fitxes en línia i guanya. Aquesta versió és de grans dimensions i té una palanca per al buidatge automàtic de les fitxes, un cop acabada la partida. És un joc que potencia la concentració, la perspectiva i l’orientació ocular. Un clàssic que no pot faltar a casa teva.

  Edat recomanada: +6 anys

  16,80€
 • Cayro Accessoris Escacs Nº3

  Cayro Accessoris Escacs Nº3

  10,50€
 • Cayro Aventura Pirata

  Dos vaixells pirates han naufragat i la seva tripulació ha d’arribar fins a una illa que veuen a la llunyania i intentar construir de nou un vaixell per poder tornar a casa. Però el camí fins a l’illa no serà tan fàcil. Hauran de superar diferents proves molt divertides per aconseguir monedes d’or. Lluitaran contra taurons que es voldran quedar amb els seus tresors, i es trobaran amb encantadores sirenes que els ajudaran en la seva aventura. L’objectiu del joc és aconseguir ser el primer equip a arribar a l’illa, i construir de nou un vaixell pirata per poder seguir amb les seves aventures. Un joc on el tauler és gegant i els nens són les fitxes
  Edat: +5 anys

  29,50€
 • Cayro Block & Blocks Colors

  Joc compost per 54 barretes de fusta, 9 per color i 6 colors diferents. Amb elles hauràs de construir la torre i per torns anar traient barretes del color que t’indiqui el dau i porta molt de compte que no se t’ensorri, perquè perdràs. És un joc divertidíssim que millora la psicomotricitat.

  Edat recomanada: 5+
  Nombre de jugadors: +2
  Mides caixa: 8x30x8 cm

  13,50€
 • Cayro Block&Block Gegant

  El clàssic joc, però ara En versió gegant!

  Hauràs d’anar traient les peces segons el color que t’indiqui el dau, però Compte! Si fas caure la torre, perds.

  Edat: +5 anys

  59,90€
 • Cayro Bugsy

  Un divertit joc amb el qual sense adonar-te aprendràs a sumar i restar. L’objectiu del joc és omplir el teu cuc de boles de colors fent el que et va sortint en els daus. De vegades hauràs de posar i d’altres que treure. Guanya el que primer ho completi!
  Edat: +3 anys

  17,50€
 • Cayro Colada

  Un divertit joc que consta de 2 fases, primer has de rentar la roba bruta (introduir a la rentadora les peces del color que t’indiqui el dau) i després utilitzant el dau de condicions atmosfèriques has de ser capaç de tendir, la roba i recollir-la. Compte que si plou et tocarà recollir-la!

  Edat recomanada: +3 anys

  16,80€
 • Cayro Colorline

  Color Line és un joc d’acció i rapidesa en el qual hauràs de ser el primer jugador a completar el teu codi de colors. Per a això hauràs de ser el més ràpid en prémer el timbre quan aparegui una bola del color que tinguis en el teu codi, però compte! Si t’equivoques fent sonar el timbre, rebràs una penalització.

  Edad: +5 anys

  21,00€
 • Cayro Combicolor

  Joc compost per 28 cartes en què apareixen dibuixats ocells de diferents colors. Posa les cartes sobre la taula cap per amunt, llança els daus i busca la carta que tingui aquesta mateixa combinació de colors. Sigues ràpid perquè només hi ha un. Millora els reflexos i ajuda a l’aprenentatge dels colors.

  Edat: +3 anys

  10,50€
 • Cayro Criss Cross Gegant

  Juga a enredar-te amb els teus amics en aquest tauler de 1mx1m. El joc disposa de 2 daus, un amb colors i un altre amb extremitats, has de llançar els dos i fer cas als daus per la teva postura en el tauler. No caiguis que perdràs. El tauler és de plàstic resistent a les trepitjades i l’aigua. Diverteix-te amb els nostres jocs gegants!

  Edat recomanada: +4 anys

  11,95€
 • Cayro Cross Dices Joc de daus

  Llança els daus i forma el major nombre de paraules enllaçades dins el temps del rellotge de sorra. Anota els punts i guanya als teus contrincants. És un joc ràpid i agilitza la ment. Passaràs estones molt entretingudes.

  Conté 14 daus, un rellotge de sorra i un gobelet.

  Edat recomanada: 7 +

  9,50€