Encaixables, magnètics i altres

Showing 1–12 of 25 results

Veure tots
 • Apli Kids Pissarra Magnètica

  Els petits adoraran dibuixar amb aquesta pissarra magnètica, intentant imitar els dibuixos dels exemples o inventant els seus propis dissenys. Només necessiten passar el llapis per la pissarra perquè els petits imants s’aixequin i formin dibuixos. Una eina molt útil per ajudar a desenvolupar la memòria, la percepció de formes, la concentració i fins i tot fomentar les habilitats matemàtiques comptant els imants en seguir els dibuixos d’exemple. Una activitat d’allò més completa!

  Edat: +5 anys

  14,95€

  En estoc

 • AT Encaixar i Apilar Colors

  Si encara no has après els diferents colors, ara és el moment de fer-ho. En aquest joc podràs encaixar i aparellar colors, relacionant les diferents tonalitats.

  Edat: +1 any

  22,50€

  En estoc

 • AT Joc per Aprendre les Fraccions

  Si busques un joc perquè el petit aprengui les fraccions d’una forma lúdica i divertida, no et perdis aquest joc de la marca Andreu Toys.

  Edat: +1 any

  27,00€

  En estoc

 • Cayro Lletres Magnètiques

  60 lletres decorades perquè escriguis tot el que et passi per alt. A més hi ha bastants repetides perquè puguis formar diverses paraules. Aquestes lletres són magnètiques i podràs jugar amb elles en qualsevol suport metàl·lic com la nevera o en la nostra pissarra magnètica Deixa que els teus petits t’escriguin missatges d’allò més divertits! Vénen presentades en una caixa de cartó folrada, amb un disseny molt actual i perfecte perquè no se’t perdi cap.
  Edat: +3 anys

  11,50€

  En estoc

 • Djeco Geoforma Multicolor

  Geoforma Multicolor és un joc de formes. Les peces de fusta estan magnetitzades per fixar-se sobre el panell i crear bonics personatges amb l’ajuda dels models que incorpora el joc.

  Recomanable a partir de 4 anys.

  Número de peces: 42 peces.

  32,90€

  En estoc

 • Djeco Magnètics Carossimo

  Anem a jugar a les princeses amb Carossimo de Djeco, la caixa metàl·lica serà l’exterior de la carrossa de la princesa, ja només hem de fer servir la resta de les peces magnètiques per acabar-la.

  Per a nens a partir de 3 anys.

  19,50€

  En estoc

 • Djeco Mosa Boo

  El joc magnètic Mosa Blop de Djeco és un joc magnètic de fusta que ajuda a un millor desenvolupament de les capacitats d'habilitat i deducció dels nens.

  19,90€

  En estoc

 • Djeco Pesca Ànecs

  Djeco Pesca Ànecs és una versió divertida del famós joc de captura magnètica de peixos tradicional, molt conegut pels nens. Però la variant i la diversió d’aquest està en el fet que no has de pescar peixos … Si no ànecs!

  18,90€

  En estoc

 • Djeco Pissarra magnètica

  Estupenda i lleugera pissarra magnètica per a tots els usos, pots emprar-la per les teves peces magnètiques, nombres, lletres, blocs, personatges, etc. i de la mateixa manera, amb retoladors esborrables.

  19,90€

  En estoc

 • Djeco Tangram Magnètic

  Conjunt de 7 peces magnètiques de tangram per crear figures i deixar volar la teva imaginació.

  EDAT: 5 anys

  12,50€

  En estoc

 • Janod Apilable bosc

  Apilable de 8 peces pensades per muntar un mini bosc a casa. Té 8 peces amb les quals es pot muntar un arbre, un simpàtic osset i un bolet, tot en fusta.
  Edat: A partir dels 12 mesos.
  24,95€

  En estoc

 • Janod Camió bombers Magnètic vertical

  Un trencaclosques vertical! Està compost per 9 peces de fusta i ajuda als nens a perfeccionar l’equilibri i la concentració per evitar que es desmunti posant malament una peça. Impressió per transferència de color. Fusta MDF. S’entrega en una caixa tancada.
  Edat: A partir dels 18 mesos.

  24,95€

  En estoc