Cayro

Showing 1–12 of 52 results

Veure tots
 • Cayro “¿Qué te cuentas?”

  Un joc cooperatiu d’explicar històries. Llança els daus i utilitza les paraules i els personatges que hi apareixen per inventar les històries més interessants que hagis sentit mai.

  Edat recomanada: 3+
  Nombre de jugadors: 1-4

  19,95€

  En estoc

 • Cayro 4 en Ratlla

  Posa quatre fitxes en línia i guanya. Aquesta versió és de grans dimensions i té una palanca per al buidatge automàtic de les fitxes, un cop acabada la partida. És un joc que potencia la concentració, la perspectiva i l’orientació ocular. Un clàssic que no pot faltar a casa teva.

  Edat recomanada: +6 anys

  17,50€

  En estoc

 • Cayro Bingo

  Bingo! Aquest fabulós bingo d’estil retro per jugar en família disposa d’un bonic tauler de fusta amb els buits on s’aniran dipositant els números que van sortint del bombo.
  Edat: A partir de 8 anys.

  59,95€

  En estoc

 • Cayro Block&Block Gegant

  El clàssic joc, però ara En versió gegant!

  Hauràs d’anar traient les peces segons el color que t’indiqui el dau, però Compte! Si fas caure la torre, perds.

  Edat: +5 anys

  59,90€

  En estoc

 • Cayro Bugsy

  Un divertit joc amb el qual sense adonar-te aprendràs a sumar i restar. L’objectiu del joc és omplir el teu cuc de boles de colors fent el que et va sortint en els daus. De vegades hauràs de posar i d’altres que treure. Guanya el que primer ho completi!
  Edat: +3 anys

  17,50€

  En estoc

 • Cayro Coet Activitats

  Amb aquest fantàstic coet de fusta els més petits desenvoluparan el seu aparell psicomotor, millorant la seva percepció visual, la seva habilitat motriu i la seva concentració.

  Edat recomanada: 1+
  Mides caixa: 32x46x14
  Mesures producte: 40x62x40

  79,90€

  En estoc

 • Cayro Colada

  Un divertit joc que consta de 2 fases, primer has de rentar la roba bruta (introduir a la rentadora les peces del color que t’indiqui el dau) i després utilitzant el dau de condicions atmosfèriques has de ser capaç de tendir, la roba i recollir-la. Compte que si plou et tocarà recollir-la!

  Edat recomanada: +3 anys

  16,80€

  En estoc

 • Cayro Color Blocks (Montessori)

  12 blocs de construcció translúcids de diferents colors, amb els marcs de fusta natural. Amb aquests blocs podràs fer construccions, però també podràs usar-los per jugar amb la llum. Quan la llum travessa les diferents peces, projecta els colors i es converteix en una activitat sensorial màgica. Per això és també una eina fantàstica per utilitzar amb les taules de llum.

  Edat: +18 mesos

  22,95€

  En estoc

 • Cayro Crazy Food

  En Crazy Food hauràs de ser el més ràpid en atrapar la fruita que resol el repte de cada targeta. Has de seguir les pistes que veuràs a la targeta per descobrir quina fruita has d’atrapar abans que els altres. Si aconsegueixes 5 punts, seràs el guanyador.

  Edat: +6 anys

  14,95€

  En estoc

 • Cayro Cub 1x3x3 Guanlong

  Cub 1x3x3 en caixa de cartró amb finestra.

  Edat recomanada: +6 anys

  6,95€

  En estoc

 • Cayro Cub 2×2 Yupo

  Cub 2×2 Yupo en caixa de cartó amb finestra.

  Edat recomanada: 7 +

  9,95€

  En estoc

 • Cayro Cub 3×3 Axis

  Cub 3×3 Axis en caixa de cartó amb finestra.

  Edat recomanada: +6 anys

  9,95€

  En estoc