Cub

Showing all 11 results

 • Cayro Cub Apple

  Cub 3 x 3 amb forma de poma en caixa de cartó amb finestra.

  Edat: +9 anys

  9,95€

  En estoc

 • Cayro Cub Clauer Mini Pyrastar

  Pren aquest clauer que podràs portar a tot arreu i amb un parell de moviments tindràs un poti-poti de colors. Podràs obtenir un color a cada costat pla triangular?

  Edat: +9 anys

  10,95€

  En estoc

 • Cayro Cub Gear Cube XXL

  Et presentem el Gear Cube però ara, En versió XXL!

  En utilitzar un mecanisme d’engranatge complet, requereix 12 girs de 90 graus perquè es faci una rotació completa. És simplement brillant. Gira i retrocedeix per barrejar els colors. Després intenta tornar a alinear els colors per obtenir una cara del mateix color.

  Podràs resoldre-ho?

  Edat: +9 anys

  37,90€

  En estoc

 • Cayro Cub Gear Shift

  Gear Sift és aparentment difícil, ja que la simple rotació de vuit rodes dentades crea una visió captivadora. En el moment que es descobreix que es pot treure el nucli dels coets de dificultat, el que abans semblava inevitable esdevé un veritable repte de lògica. Girar els engranatges. Tirar per treure del nucli quatre engranatges (es realitza en dos clics) per aïllar i moure només una secció d’engranatges. L’objectiu és tornar a construir la galleda amb cada cara del mateix color.
  Edat: +9 anys

  22,50€

  En estoc

 • Cayro Cub Pocket Cube

  A simple vista aquest cub sembla un senzill 2 x 2 però no t’enganyis, el que veus no és el que tens. Amb l’eix excèntric i dos segments de grandària diferents, a barrejar-los la galleda crea tota classe de formes estranyes. Podràs dominar els detalls i tornar a posar-lo en la seva forma original de cub?
  Edat: +9 anys

  17,95€

  En estoc

 • Cayro Cub Pyraminx Deluxe

  Resistint al pas del temps, Pyraminx segueix sent popular 42 anys després que Uwe Meffert ho inventés. Es tracta d’un dels més venuts del món i encara avui segueix captant la imaginació gràcies al seu aspecte i sensació original. Girar i retrocedir per barrejar els colors. Després intenta tornar a alinear els colors per obtenir una cara del mateix color.

  Edat: +9 anys

  24,95€

  En estoc

 • Cayro Cub Rainbow Nautilus

  Rainbow Nautilus és una espiral giratòria de colors que et marejarà amb tots els seus girs i corbes.

  Es tracta d’un trencaclosques extraordinari i molt bonic que resulta veritablement original.

  Fes girar l’espiral formant una paleta de molts colors i després intenta reconstruir la forma de closca arc de Sant Martí del Nautilus.

  Edat: +9 anys

  17,95€

  En estoc

 • Cayro Cubo Megaminx

  Amb 50 peces mòbils (comparat amb les 20 peces del clàssic cub), Megaminx segurament serà una estrella a la col·lecció de qualsevol aficionat als trencaclosques.

  Gira i gira cada un dels dotze costats del Megaminx fins que puguis col·locar cada cara del mateix color. Cadascuna de les 12 cares d’aquest trencaclosques en forma de dodecaedre pot girar com el cub clàssic.

  Edat: +9 anys

  22,50€

  En estoc

 • Cayro Speed Cub Magnetic

  Cub 3 x 3 x 3 professional d’alta velocitat magnètic per aconseguir millors resultats.

  Edat: +6 anys

  19,95€

  En estoc

 • Cubika Cub de Formes

  Amb aquest cub de trobar les formes de fusta (en color), els nens poden donar curs a la seva imaginació i en estar fets de fusta aguantaran tots els cops i caigudes

  Edat recomanada: + 18 mesos.

  39,95€

  En estoc

 • Moluk Oibo elàstic 3 colors

  Oibo és elàstic, apilable, enrotllable i fàcil d’agafar. La geometria d’Oibo fusiona una esfera amb un cub, combinant l’acció i la diversió d’una pilota amb els beneficis educatius d’un bloc de construcció. Joguina per a nadons i nens de totes les edats.
  Edat: Des del naixement

  19,95€

  En estoc