Hape

Showing 1–12 of 13 results

Veure tots
 • Hape Carretó Blau

  Amb aquest carretó de platja blava pots emportar-te la platja amb tu! Els petits podran transportar totes les seves joguines de platja de la forma més fàcil i el més important, en un sol viatge! S’ho passaran genial fent-se càrrec de les seves joguines amb aquest carretó.
  Edat: Des dels 18 mesos.

  27,99€

  En estoc

 • Hape Cubs Alegres Bany

  Aquests tres cubs colorits tenen una base diferent cada un per fer que l’aigua surti d’ells de forma diferent, sorprenent així als més petits. Quin d’ells serà el seu preferit? També poden usar-se per a transportar altres joguines de bany.
  Edat: Des dels 12 mesos.

  12,99€

  En estoc

 • Hape Flexistix Geodesic structures

  Amb Flexistick estructures geodèsiques, els menuts podran representar les cúpules geodèsiques i els ponts de bigues més famoses i sofisticats del món. També tindran l’opció de crear les seves pròpies construccions, deslligant la seva imaginació i habilitats com la destresa i la precisió. Podrien convertir-se en constructors extraordinaris!
  Edat: A partir de 4 anys.

  34,99€

  En estoc

 • Hape Joc d’apilar i Enroscar formes

  Amb aquestes formes per enroscar, les peces no podran caure! D’aquesta manera, els nens tindran més facilitat per construir a la seva manera sense que s’ensorri la seva obra. A més, ordenar les peces en funció de la seva forma estimularà exponencialment el seu aprenentatge!
  Edat: A partir de 2 anys.

  12,99€

  En estoc

 • Hape Joc de Caniques

  Amb aquest joc de bales, els nens podran construir les seves pròpies pistes de carreres per fer que les bales corrin a tota velocitat. Col·loca les bales a la part superior del circuit i observa com corren fins a la meta!
  Edat: A partir de 4 anys.

  34,99€

  En estoc

 • Hape Joc de punteria Aranyes

  Aguditza el teu sentit aràcnid, apunta i llança aquestes divertides aranyes a la tela perquè es quedin penjades de les seves potes llargues! Per a un joc encara més desafiant, atorga més punts a les aranyes que es pengin més a prop del centre de la teranyina.
  Edat: A partir de 3 anys.

  29,99€

  En estoc

 • Hape Laberint Multicolor Baby Einstein

  Aquest divertit laberint de peces incita als petits a barrejar i combinar colors i observar els seus encantadors efectes. Tres peces combinades iniciaran un espectacle de llums arc de sant Martí i aparellar les peces amb la base del seu mateix color desbloquejarà noves melodies. A més, reproduirà els noms dels colors en espanyol, anglès i francès. Ideal per estimular la motricitat dels nens i la familiarització i aprenentatge dels colors en llengües estrangeres!
  Edat: Des dels 12 mesos.

  29,99€

  En estoc

 • Hape Magic Tambors Baby Einstein

  Els amics de Baby Einstein reprodueixen notes musicals diferents, els nens simplement hauran de tocar-los per descobrir el so que amaga cada un d’ells. Aquests tambors ofereixen dues modalitats de joc: mode bateria i manera melodia, permetent crear tota mena de composicions musicals, des de cançons més rockeres a melodies més clàssiques. Són ideals per despertar l’artista que porten dins i promoure el seu pensament creatiu!
  Edat: Des dels 6 mesos.

  29,99€

  En estoc

 • Hape Paraigües amb boles Bany

  L’hora del bany no tornarà a ser el mateix amb aquest divertit paraigua! Deixa que plogui a la banyera amb aquest paraigua multicolor: l’aigua sortirà pels orificis ruixant al petit i després, deixa que caci les boles amb ell!
  Edat: Des dels 12 mesos.

  17,95€

  En estoc

 • Hape Pastís per tallar

  És hora de dinar pastís de maduixa i xocolata! Aquest pastís serà una gran i dolça sorpresa per a qui faci anys, li encantarà! Qui serà l’afortunat que tallarà el pastís?
  Edat: A partir de 3 anys.

  19,99€

  En estoc

 • Hape Piano Baby Einstein

  Aquest piano permetrà als menuts crear milers de cançons diferents amb un simple i delicat toc de dits! La seva tecnologia tàctil màgica permet l’absència de botons i claus. A més, inclou tres fulls de música especialment dissenyades per incitar al petit a practicar la seva capacitat de relacionar i associar colors amb notes. És ideal per promoure la sintonització de diferents patrons rítmics i sons a edats molt primerenques!
  Edat: Des dels 12 mesos.

  34,99€

  En estoc

 • Hape Tren de Sons i Formes

  Aquest tren d’alegre disseny és genial per captar l’atenció dels petits! Comença en el bosc de panderetes i després, dringa per les vies de l’arc de Sant Martí per finalitzar completant el seu viatge en el laberint de comptes de l’arc de Sant Martí. El primer vagó, amb forma de lloro, és a més un xiulet!
  Edat: Des dels 18 mesos.

  69,95€

  En estoc