joc de memòria

Showing all 7 results

 • B.Toys Catch-a-Sound Joc de Memòria

  4 jocs de memòria per a les seves curiositats i mentes.

  Edat: +18 mesos

  29,90€

  En estoc

 • Brainbox “En la Granja”

  Tota la diversió de la granja es troba en aquest Brainbox. Cada carta mostra un aspecte diferent de la vida a la granja, incloent-hi animals, edificis i vehicles. L’objectiu del joc és observar atentament una il·lustració que està impresa en una targeta durant 10 segons. Després, el dau decidirà quina pregunta de les 6 que hi ha al dors de la il·lustració haurà de contestar el jugador. Si la resposta és correcta, el jugador es queda la carta, i la persona amb més targetes, passats 5 o 10 minuts, guanya la partida.
  Edat: A partir de 4 anys.

  16,95€

  En estoc

 • Brainbox Inventos

  L’objectiu del joc és observar atentament una il·lustració que està impresa en una targeta durant 10 segons.
  Després, el dau decidirà quina pregunta de les 6 que hi ha al dors de la il·lustració haurà de contestar concursant.
  La temàtica del joc és sobre els invents.

  Edat: A partir de 8 anys.

  16,95€

  En estoc

 • Haba Memo Mímica

  Memo Mímica fa un pas més enllà al clàssic joc de memòria. En les seves targetes de joc s’amaga un animal fent una ganyota, quan el descobrim hem d’imitar la ganyota alhora que busquem la seva parella. Si ens equivoquem, l’entremaliat mico Antón avança una casella. Aconseguirem descobrir totes les parelles abans que Antón?
  Edat: 3-8 anys

  8,50€

  En estoc

 • Janod Joc de Memòria “Imagination”

  Poseu en marxa tota la vostra imaginació i creeu fantàstiques històries amb aquestes divertides cartes il·lustrades. En elles descobrireu personatges de contes, paisatges, animals, castells i tota mena d’objectes. Per torns, cada jugador traurà una carta i haurà de seguir la història que entre tots aneu construint. Això sí, necessitareu molta memòria, ja que en cada torn cal repetir tota la història des del principi!
  Edat: +6 anys

  8,95€

  En estoc

 • Janod Joc de Memòria Happy Tree

  Happy Tree és un joc de memòria l’objectiu del qual és aconseguir muntar un arbre sencer a l’ordre corresponent.
  Edat: A partir de 4 anys.

  9,95€

  En estoc

 • Janod Joc Tàctil de Memòria

  Qui trobarà abans que ningú les 4 figures que apareixen en el seu cartó? Però no serà tan fàcil perquè haureu de fer-ho sense mirar! Amb molt de tacte, haureu de ficar la mà a la bossa i trobar una de les figures del cartó. Però compte amb la peça trampa! Qui tregui l’os haurà de tornar a ficar a la bossa totes les fitxes guanyades!
  Edat: De 3 a 6 anys

  22,95€

  En estoc