Joc de taula

Showing 1–12 of 73 results

Veure tots
 • BS Trobar a la Mare

  Aparella Mares i Nens

  Llança el dau i troba el nen amb el color correcte. A continuació, busca a la seva mare. Què mare tenia el mateix color sota de la jaqueta? Si aconsegueixes una parella, et podràs quedar amb la mare i amb el nen. Si trobes més parelles que el teu oponent, guanyaràs el joc.

  Edat: +3 anys

  31,90€

  En estoc

 • Cayro 4 en Ratlla

  Posa quatre fitxes en línia i guanya. Aquesta versió és de grans dimensions i té una palanca per al buidatge automàtic de les fitxes, un cop acabada la partida. És un joc que potencia la concentració, la perspectiva i l’orientació ocular. Un clàssic que no pot faltar a casa teva.

  Edat recomanada: +6 anys

  17,50€

  En estoc

 • Cayro Bugsy

  Un divertit joc amb el qual sense adonar-te aprendràs a sumar i restar. L’objectiu del joc és omplir el teu cuc de boles de colors fent el que et va sortint en els daus. De vegades hauràs de posar i d’altres que treure. Guanya el que primer ho completi!
  Edat: +3 anys

  17,50€

  En estoc

 • Cayro Colada

  Un divertit joc que consta de 2 fases, primer has de rentar la roba bruta (introduir a la rentadora les peces del color que t’indiqui el dau) i després utilitzant el dau de condicions atmosfèriques has de ser capaç de tendir, la roba i recollir-la. Compte que si plou et tocarà recollir-la!

  Edat recomanada: +3 anys

  16,80€

  En estoc

 • Cayro Crazy Food

  En Crazy Food hauràs de ser el més ràpid en atrapar la fruita que resol el repte de cada targeta. Has de seguir les pistes que veuràs a la targeta per descobrir quina fruita has d’atrapar abans que els altres. Si aconsegueixes 5 punts, seràs el guanyador.

  Edat: +6 anys

  14,95€

  En estoc

 • Cayro El Meu primer Escacs

  Els escacs és pura estratègia i per ajudar-te a iniciar-te en ell tenim el millor joc. Uns escacs que té en el seu tauler les fitxes dibuixades en la posició d’inici de partida per aprendre a col·locar-les i a més disposa d’un manual molt gràfic de com es mou cada figura. Segur que aprens ràpidament les regles.

  Edat: +6 anys

  21,70€

  En estoc

 • Cayro Emo Park

  Emo Park és un joc d’observació i representació de les emocions. En el, els jugadors han de trobar en un tauler, que personatge està representant un d’ells amb l’ajuda de les emo marionetes que porta el joc.

  A més, podràs trobar diverses recomanacions per utilitzar aquest joc amb els pares, educadors, …

  Edad: +5 anys

  26,30€

  En estoc

 • Cayro Encuadra

  Es destapa un repte i el primer que aconsegueix imitar la disposició de les peces serà el guanyador. Però ull, que no és tan fàcil identificar les mides de les peces i si estan en vertical, mantenint l’equilibri o en horitzontal, sobre la taula. T’atreveixes?

  Edat: +8 anys

  24,95€

  En estoc

 • Cayro Master Mind Fusta

  El Màster Mind és un joc clàssic per a dos jugadors de lògica deductiva que consisteix a descobrir el codi o combinació secreta de colors ocult. Fabricat íntegrament en fusta i envernissat mat amb totes les fitxes de fusta pintades en diferents colors. Presentat en caixa de cartó reciclable de disseny actual.

  Edat: +7 anys

  25,65€

  En estoc

 • Cayro Mikado

  El joc dels palets xinesos és un joc de destresa i habilitat amb el moviment de la mà. Es deixen anar els escuradents sobre una superfície i cal anar retirant els escuradents un a un sense Moer la resta. A més cada escuradents té una puntuació diferent, així que no creguis que per tenir més escuradents ja has guanyat! Consta de 26 palets de fusta de bambú de 0,5 cm de diàmetre per 30 cm de llarg i vénen presentats en una caixa de cartó.
  Edat: +6 anys

  5,50€

  En estoc

 • Cayro Parxís Disseny

  Modern tauler de Parxís de 40 x 40 cm amb accessoris de disseny modern. Fabricat en fusta d’estil modern amb un disseny i un espectacular acabat en alta lluentor la del darrere aquesta folrada amb feltre d’alta qualitat i presentat en una original caixa amb la part superior en transparent.

  Edat recomanada: +14 anys

  49,95€

  En estoc

 • Cayro Speed Monsters

  Uns éssers de l’espai exterior han arribat a la terra i desitgen comunicar-se amb nosaltres, però … necessiten aprendre el nostre idioma. Has de dir paraules que comencin per les lletres que apareixen a les cartes, perquè els extraterrestres aprenguin a comunicar-se. Però a més hauràs de recordar les que diuen els teus companys.

  Edat: +8 anys

  9,95€

  En estoc