Llibre

Showing 1–12 of 63 results

Veure tots
 • Djeco Llibre Fusta Elefant Moussa

  Llibre de fusta en forma d’elefant per a nens petits.
  El llibre presenta imatges d’animals i dels tipus de pells.
  Edat: +24 mesos

  14,90€

  En estoc

 • Janod Llibre “El Petit Eriçó”

  Segueix les aventures del petit eriçó amb aquest llibre de fusta!

  11,95€

  En estoc

 • Lilliputiens El Llop i les 7 cabretes

  Als nens els encanten els contes, especialment quan poden interactuar amb ells. En aquest llibre interactiu de roba, els nens ajuden a la mare cabra a buscar els seus petits obrint diferents tipus de tancament (nusos, ganxos, un botó, …). Un veritable estímul per a les seves manetes i les seves habilitats motrius fines. Gràcies a les seves nanses, aquest llibre és molt fàcil de portar.

  Edat: +2 anys

  49,99€

  En estoc

 • Lilliputiens Llibre Bon dia Conillet

  Hola conillet
  «Bon dia Conillet» descriu el desenvolupament del dia del nen amb colors i de manera interactiva. Gràcies a l’enorme quantitat d’elements mòbils i sorpreses, el conillet viu a cada pàgina les fases del seu dia: aixecar-se del llit, esmorzar, vestir-se, jugar amb els seus amics i moltes altres activitats que comptarà a la nit quan estigui arraulit en els braços de la seva mare. És un llibre molt útil per ensenyar als nens la noció del temps. Fixar amb el nen les fases del dia li resultarà molt reconfortant.

  A partir de 9 mesos

  49,99€

  En estoc

 • Lilliputiens Llibre Caputxeta Vermella

  Llibre de la Caputxeta Vermella.
  Obre el llibre de tela i en companyia de la Caputxeta Vermella, sal a descobrir la seva història. Al llarg de les pàgines, viu amb ella l’aventura: la visita a l’àvia, la seva trobada amb el llop al bosc, que està esperant per fer un mos. Sort que un caçador hi és per salvar! Nyam, ara que va passar el perill, podem gaudir del pastís.

  A partir de 9 mesos

  49,99€

  En estoc

 • Lilliputiens Llibre de jocs Louise

  Llibre de jocs
  Acompanya a l’unicorn Louise a fer una passejada per un bosc encantat per conèixer als seus amics. Aquest llibre de jocs tou, ple de sorpreses i aventures, estimula la vista i l’oïda, i fins i tot incorpora un anell mossegador per calmar els nadons en l’etapa de dentició.

  Edat: +6 meses

  12,00€

  En estoc

 • Lilliputiens Llibre de Louise i els seus amics

  Llibre de Louise i els seus amics
  Per mitjà d’un munt d’activitats, il·lustracions i titelles de dit, aquest bonic llibre de roba estimula les habilitats motrius, l’empatia i la imaginació dels nens. Acompanya Louise i als seus amics en les seves aventures de cada dia.

  Edat: +12 mesos

  29,95€

  En estoc

 • Lilliputiens Llibre El Llop i els 3 Porquets

  Llibre dels tres porquets
  Aquest llibre amb teixits ple d’imaginació reconstrueix de manera lúdica la història dels tres porquets. Ajuda als porquets a construir la seva casa i a fugir del llop … Descobreix un munt d’activitats sorprenents i divertides mentre vius aquesta aventura!

  Edat: +18 mesos

  42,00€

  En estoc

 • Lilliputiens Llibre Granja

  Granja Llibre de multi combinacions
  Amb el joc de completar contes, diverteix-te al llarg de les pàgines creant nous personatges i fent-los viure noves situacions a la granja. Que divertit!

  Edat +2 anys

  9,50€

  En estoc

 • Lilliputiens Llibre Jef a la granja

  Jef a la granja.
  Acompanya Jef i descobreix les seves aventures a la granja: agafa el cistell i vés al galliner a recuperar els ous, a l’hort a buscar pastanagues i als arbres fruiters a recollir la fruita de temporada. Teixeix una armilla amb llana d’ovella i ja pots anar amb Jef al mercat a vendre les teves provisions.

  A partir de 9 mesos

  49,99€

  En estoc

 • Lilliputiens Llibre Marius “Papa on ets?”

  Llibre «Papa, on ets?»
  Endinsa’t en el fascinant món dels contes amb aquest preciós llibre de roba. El llibre, que incorpora un titella de dit i il·lustracions a tot color, explica com Marius viu una aventura molt especial per trobar al seu pare.

  Edat: +12 mesos

  29,95€

  En estoc

 • Lilliputiens LLibre Ophélie al bosc

  Llibre Ophélie al bosc ‘Smart Wonders
  Acompanya Ophélie i descobreix les seves aventures al bosc al llarg de les pàgines. Quan es desperta, surt del seu galliner en direcció al bosc, per visitar els seus amics i ajudar-los. Aquesta Ophélie és una autèntica mare gallina!

  A partir de 9 mesos

  49,99€

  En estoc