BS

S'estan mostrant 1–12 de 19 resultats

Veure tots
 • Arc i Fletxes (BS)

  25,95

  En estoc

 • Atrapa Cues (BS)

  6 cues, amb 6 dissenys diferents per jugar al Atrapa Cues i divertir-te amb els teus amics aquest estiu.

  Edat: a partir de 3 anys

  26,30

  En estoc

 • Elefants Apilables (BS)

  Amb aquests elefants de fusta, els petits aprendran correctament la seqüència dels números i els colors. Podran construir altes torres amb aquests elefants apilables. Deixa volar la teva imaginació per crear figures acrobàtiques i creatives. També són perfectes per a la decoració de l’habitació del petit.

  Edat recomanada a partir dels 4 anys.

  En estoc

 • Hook Toss (BS)

  Llança els anells i compte els punts. Hi ha diferents maneres de joc per llançar els anells. Hi poden jugar uns contra els altres en equips o individualment. Súper divertit per a tota la família i hores de diversió!

  Especificacions:
  Gènere: júnior
  Color: vermell / negre
  Material: fusta / plàstic.
  Dimensió: 30 x 30 x 3 cm

  26,80

  En estoc

 • Moves & Sounds (BS)

  El joc Endevina i recorda: és molt divertit per a tots els joves i adults als quals els agrada la diversió creativa i imaginativa. Cada fitxa representa un element, activitat, animal o element que ha d’endevinar. Per a la fitxa dibuixada, esmenta tantes associacions com sigui possible, com: so, colors, noms, frases, traducció a un altre idioma, oposats, com es mou, amb què s’associa, etc. Dibuixa una fitxa, digues la teva associació i recorda! La persona que no recorda totes les associacions perd la cua. Guanya la persona que recorda la seqüència més llarga de torns.

  El joc inclou 12 fitxes de fusta.

  El joc entrena la paciència i la concentració.

  18,90

  En estoc