BS

Mostrant els 10 resultats

 • Alimentar els Taurons (BS)

  Aquests taurons estan famolencs. Pots donar-los menjar peixos sense acostar-te massa? No voldràs que et mosseguin els dits!

  3 taurons de fusta i velcro: 22 cm / 17 cm / 12 cm
  10 peixos de 6 cm
  Edat: +3 anys

  32,60

  En estoc

 • Bowling Amics del Bosc (BS)

  Els teus amics de bosc favorits s’han unit per jugar bitlles amb tu. Posa les figures en la seva disposició i llança per a girar.

  Juga contra els teus amics i mira qui pot capgirar més.

  Contingut
  6 figures
  1 pilota

  26,70

  En estoc

 • BS Atrapa Cues

  6 cues, amb 6 dissenys diferents per jugar al Atrapa Cues i divertir-te amb els teus amics aquest estiu.

  Edat: a partir de 3 anys

  26,30

  En estoc

 • BS Trobar a la Mare

  Aparella Mares i Nens

  Llança el dau i troba el nen amb el color correcte. A continuació, busca a la seva mare. Què mare tenia el mateix color sota de la jaqueta? Si aconsegueixes una parella, et podràs quedar amb la mare i amb el nen. Si trobes més parelles que el teu oponent, guanyaràs el joc.

  Edat: +3 anys

  31,90

  En estoc

 • Dòmino Tren (BS)

  Domino Train és una versió genial del joc del dòmino.

  Les fitxes de vagons estan fabricades en fusta, i poden connectar-se per diferents característiques: per nombre; pel color principal del vagó; pel color de la sanefa superior del vagó; per un codi de marca dels vagons …

  Construeix el teu tren favorit combinant els vagons, o juga en família seguint les normes del joc del dòmino.

  Un joc que potencia l’observació i la imaginació.

  31,60

  En estoc

 • Elefants Apilables (BS)

  Amb aquests elefants de fusta, els petits aprendran correctament la seqüència dels números i els colors. Podran construir altes torres amb aquests elefants apilables. Deixa volar la teva imaginació per crear figures acrobàtiques i creatives. També són perfectes per a la decoració de l’habitació del petit.

  Edat recomanada a partir dels 4 anys.

  En estoc

 • Hook Toss (BS)

  Llança els anells i compte els punts. Hi ha diferents maneres de joc per llançar els anells. Hi poden jugar uns contra els altres en equips o individualment. Súper divertit per a tota la família i hores de diversió!

  Especificacions:
  Gènere: júnior
  Color: vermell / negre
  Material: fusta / plàstic.
  Dimensió: 30 x 30 x 3 cm

  26,80

  En estoc

 • Moves & Sounds (BS)

  El joc Endevina i recorda: és molt divertit per a tots els joves i adults als quals els agrada la diversió creativa i imaginativa. Cada fitxa representa un element, activitat, animal o element que ha d’endevinar. Per a la fitxa dibuixada, esmenta tantes associacions com sigui possible, com: so, colors, noms, frases, traducció a un altre idioma, oposats, com es mou, amb què s’associa, etc. Dibuixa una fitxa, digues la teva associació i recorda! La persona que no recorda totes les associacions perd la cua. Guanya la persona que recorda la seqüència més llarga de torns.

  El joc inclou 12 fitxes de fusta.

  El joc entrena la paciència i la concentració.

  18,90

  En estoc

 • Balance Buddies (BS)

  Llança els daus i afegeix una peça del mateix color a la balança. Però compte! T’has de concentrar per no desestabilitzar el balancí, perquè si cau una peça, perds. Ens demostres els teus dots de l’equilibri?

  38,60

  En estoc