BS

S'estan mostrant 1–12 de 26 resultats

Veure tots
 • Alimentar els Taurons (BS)

  Aquests taurons estan famolencs. Pots donar-los menjar peixos sense acostar-te massa? No voldràs que et mosseguin els dits!

  3 taurons de fusta i velcro: 22 cm / 17 cm / 12 cm
  10 peixos de 6 cm
  Edat: +3 anys

  32,60

  En estoc

 • Arc i Fletxes de fusta (BS)

  Millora la teva punteria amb aquest arc de fletxes!

  Converteix-te en un indi i practica llançant fletxes cap a la diana per fer punts i guanyar. Aquest arc és perfecte per a desenvolupar la coordinació, mà-ull. Inclou 3 fletxes de color groc i 3 illes de fusta com a objectiu. Està fet de fusta al 100% i és perfecte per als petits a partir de 4 anys.

  ¿Qui serà el primer a donar-li a centre de la diana?

  24,60

  En estoc

 • Balance Buddies (BS)

  Llança els daus i afegeix una peça del mateix color a la balança. Però compte! T’has de concentrar per no desestabilitzar el balancí, perquè si cau una peça, perds. Ens demostres els teus dots de l’equilibri?

  38,60

  En estoc

 • Bowling Amics del Bosc (BS)

  Els teus amics de bosc favorits s’han unit per jugar bitlles amb tu. Posa les figures en la seva disposició i llança per a girar.

  Juga contra els teus amics i mira qui pot capgirar més.

  Contingut
  6 figures
  1 pilota

  26,70

  En estoc

 • BS Atrapa Cues

  6 cues, amb 6 dissenys diferents per jugar al Atrapa Cues i divertir-te amb els teus amics aquest estiu.

  Edat: a partir de 3 anys

  26,30

  En estoc

 • BS Festa de l’Ou

  Equilibra l’ou en la teva cullera i … corre! Intenta acabar primer sense deixar caure l’ou per guanyar. Se t’ha caigut i l’ou s’ha sortit de la closca? Torna a començar i tracta d’arribar als altres jugadors!
  Quan l’ou cau, la closca d’ou s’obre i l’ou apareix!

  Edat: +4 anys

  17,50

  En estoc

 • BS Monstres Voladors

  Afegeix els monstres a les caixes. Guanyes aquest joc en ser el primer a aterrar els teus monstres a les caixes. El vostre monstre passa a volar a la caixa del centre? Malauradament, el vostre monstre ja ha acabat.

  19,90

  En estoc

 • BS Quatre en ratlla

  En aquest bonic joc de fusta has d’introduir les fitxes del teu propi color en el teu torn. Has de jugar de manera intel·ligent per poder guanyar en aquest joc de quatre en ratlla!

  Edat: a partir de 6 anys.

  59,50

  En estoc

 • BS Trobar a la Mare

  Aparella Mares i Nens

  Llança el dau i troba el nen amb el color correcte. A continuació, busca a la seva mare. Què mare tenia el mateix color sota de la jaqueta? Si aconsegueixes una parella, et podràs quedar amb la mare i amb el nen. Si trobes més parelles que el teu oponent, guanyaràs el joc.

  Edat: +3 anys

  31,90

  En estoc

 • BS Xanques de fusta per Caminar

  Amb aquests divertits i acolorides xanques, l’objectiu és travessar la línia de meta sense caure. Practica el teu equilibri, pas a pas!
  Coordinació

  Edat: +3 anys

  17,50

  En estoc

 • Cinta Dance Ribbon (BS)

  Agafa el bastó de fusta i mou la cinta al ritme de la música perquè faci formes en l’aire. Gaudeix fent les figures més boniques i veient els colors de l’arc de sant Martí moure. És perfecte per als petits que els encanti ballar i vulguin millorar les seves habilitats.

  Perfecte a partir dels 4 anys.

  7,30

  En estoc

 • Dòmino Gegant (BS)

  Penses que el dòmino és un joc de taula? Doncs clar que ho és! Però amb aquest hauràs de jugar a terra, aguditzant el teu enginy i movent per col·locar les fitxes de la forma més convenient per tu.
  Cada fitxa 29 x 16 x 10,5 cm

  Edad: a partir de 4 anys.

  33,90

  En estoc