Djeco

S'estan mostrant 1–12 de 144 resultats

Veure tots
 • DIY Globus per Decorar Dolces Criatures

  Crea el cos dels canells, els seus barrets i els cabells doblegant i enganxant unes làmines dissenyades per a això, i finalment, enganxa els adhesius en el globus que farà de cara de les senyoretes! Ja tens a punt abril divertides nines!

  Globus per decorar belles senyoretes forma part de col·lecció Do it yourself de Djeco, col·lecció creada per tal de proporcionar als nens divertits i originals treballs manuals per explotar la seva creativitat. A més de passar moments agradables quan fan treballs manuals, aquestes els permeten desenvolupar habilitats com la paciència i la motricitat fina.

  10,90

  En estoc

 • DIY Mascares per Decorar Animals de la Selva

  8 Màscares animals per decorar forma part de col·lecció Do it yourself de Djeco, col·lecció creada per tal de proporcionar als nens divertides i originals manualitats per explotar la seva creativitat. A més de passar moments agradables quan fan manualitats, aquestes els permeten desenvolupar habilitats com la paciència i la motricitat fina.
  
  Inclou 8 màscares acolorides d'animals de la selva, 8 elàstics, 5 taules de autoadhesius i instruccions.
  9,90

  En estoc

 • DIY Personatges per Muntar amb Mecanisme

  Descobreix els simpàtics personatges animats de bosc de la col·lecció Do It Yourself de Djeco, un joc de caixes creatives per a nens de 5 anys amb 4 personatges sinuosos per armar i veure’ls avançar.

  Cada model està pretallat per facilitar l’activitat de plegat i muntatge. Col·loca al teu personatge en l’enrotllador, opera el mecanisme (sense bateria) i observa com el teu personatge avança. 4 bufons personatges per fer, una activitat perfecta en els aniversaris perquè els convidats se’n vagin amb la seva creació.

  La col·lecció Do it yourself Djeco és una col·lecció de creacions lúdiques i accessibles dissenyades per a un o més infants. Aquest kit es convertirà ràpidament en essencial per passar un moment recreatiu sol o compartit amb altres nens durant les festes d’aniversari, per exemple. El Do It Yoursel (DIY) o “faci-ho vostè mateix” permet que floreixin tots els talents a través de models únics per crear, que desenvolupen al mateix temps la paciència, la creativitat i la destresa.

  La coberta inclou 4 caràcters per acoblar, 4 enrotlladors i una nota explicativa

  9,90

  En estoc

 • DIY Personatges per Muntar amb Mecanisme

  Descobreixi els personatges animats en l’abordatge de la col·lecció Do It Yourself Djeco, una caixa creativa per a nens a partir de 5 anys amb 4 personatges per acoblar i després veure’ls avançar.

  Cada model està pretallat per facilitar l’activitat de plegat i muntatge. Col·loca al teu personatge en l’enrotllador, opera el mecanisme (sense bateria) i observa com el teu personatge avança. 4 pirates per aconseguir, una activitat perfecta en els aniversaris perquè els convidats se’n vagin amb la seva creació.

  La col·lecció Do it yourself Djeco és una col·lecció de creacions lúdiques i accessibles dissenyades per a un o més infants. Aquest kit es convertirà ràpidament en essencial per passar un moment recreatiu sol o compartit amb altres nens durant les festes d’aniversari, per exemple. El Do It Yoursel (DIY) o “faci-ho vostè mateix” permet que floreixin tots els talents a través de models únics per crear, que desenvolupen al mateix temps la paciència, la creativitat i la destresa.

  La coberta inclou 4 caràcters per acoblar, 4 enrotlladors i una nota explicativa.

  9,90

  En estoc

 • DIY Ventall amb Estoig per Pintar

  Treball manual que forma part de col·lecció Do it yourself de Djeco, col·lecció creada per tal de proporcionar als nens divertits i originals treballs manuals per explotar la seva creativitat. Treball manual molt entretingut que et permetrà portar un ventall únic i original, acolorit per tu mateix.

  8,90

  En estoc

 • DJECO CAMINADOR Red Trott’it

  Un bonic caminador de fusta, amb base per a transportar tot el que vulguin.

  MIRA COM DONEN ELS SEUS PRIMERS PASSOS
  Fet de fusta d’alta qualitat, el mànec és prou resistent perquè els nens petits es recolzin en ell.

  Ajuda a desenvolupar l’equilibri, la força i fomentar el joc creatiu

  Material: Fusta

  Recomanable a partir dels 12 mesos.

  CONTINGUT:
  caminador de fusta amb rodes de goma

  49,90

  En estoc

 • Djeco Puzle Silueta Mussol (24p)

  El trencaclosques del mussol Djeco, l’adorable puzle de silueta de 24 peces que explica la història d’un petit mussol, un trencaclosques per a nens a partir de 3 anys.

  Tot en una bonica caixa decorativa amb forma de mussol que encaixarà perfectament en els prestatges de l’habitació del seu fill.

  12,90

  En estoc

 • Djeco 6 Motlles de Petjades d’Animals

  6 motlles d’animals domèstics per a les teves creacions de plastilina. A partir de 18 mesos.

  8,90

  En estoc

 • Djeco Acoloreix en 3D Frikis divertits

  ¿I si els dibuixos cobressin vida? El nen segueix les instruccions de l'artista per pintar les 4 divertides làmines de monstres i després al posar-se les ulleres 3D: increïble, les il·lustracions cobren vida!

  22,90

  En estoc