Djeco

S'estan mostrant 1–12 de 315 resultats

Veure tots
 • DIY Globus per Decorar Dolces Criatures

  Crea el cos dels canells, els seus barrets i els cabells doblegant i enganxant unes làmines dissenyades per a això, i finalment, enganxa els adhesius en el globus que farà de cara de les senyoretes! Ja tens a punt abril divertides nines!

  Globus per decorar belles senyoretes forma part de col·lecció Do it yourself de Djeco, col·lecció creada per tal de proporcionar als nens divertits i originals treballs manuals per explotar la seva creativitat. A més de passar moments agradables quan fan treballs manuals, aquestes els permeten desenvolupar habilitats com la paciència i la motricitat fina.

  10,90

  En estoc

 • DIY Globus per Decorar Globo Animo

  Descobreix els globus per decorar animals de la col·lecció Do It Yourself de Djeco, una caixa creativa per a nens a partir de 4 anys amb 4 globus per decorar i fer 4 animals divertits.

  Creacions originals en globus amb adhesius i accessoris de cartó il·lustrats. Les bases li permeten mostrar els seus models de globus sense danyar-los. Una activitat original per realitzar en un aniversari perquè els convidats se’n vagin amb el seu globus personalitzat.

  La caixa inclou 5 globus (4 + 1 d’emergència), 4 fulls d’adhesius, 10 accessoris i 4 bases.

  10,90

  En estoc

 • DIY Mascares per Decorar Animals de la Selva

  8 Màscares animals per decorar forma part de col·lecció Do it yourself de Djeco, col·lecció creada per tal de proporcionar als nens divertides i originals manualitats per explotar la seva creativitat. A més de passar moments agradables quan fan manualitats, aquestes els permeten desenvolupar habilitats com la paciència i la motricitat fina.
  
  Inclou 8 màscares acolorides d'animals de la selva, 8 elàstics, 5 taules de autoadhesius i instruccions.
  9,90

  En estoc

 • DIY Personatges per Muntar amb Mecanisme

  Descobreix els simpàtics personatges animats de bosc de la col·lecció Do It Yourself de Djeco, un joc de caixes creatives per a nens de 5 anys amb 4 personatges sinuosos per armar i veure’ls avançar.

  Cada model està pretallat per facilitar l’activitat de plegat i muntatge. Col·loca al teu personatge en l’enrotllador, opera el mecanisme (sense bateria) i observa com el teu personatge avança. 4 bufons personatges per fer, una activitat perfecta en els aniversaris perquè els convidats se’n vagin amb la seva creació.

  La col·lecció Do it yourself Djeco és una col·lecció de creacions lúdiques i accessibles dissenyades per a un o més infants. Aquest kit es convertirà ràpidament en essencial per passar un moment recreatiu sol o compartit amb altres nens durant les festes d’aniversari, per exemple. El Do It Yoursel (DIY) o “faci-ho vostè mateix” permet que floreixin tots els talents a través de models únics per crear, que desenvolupen al mateix temps la paciència, la creativitat i la destresa.

  La coberta inclou 4 caràcters per acoblar, 4 enrotlladors i una nota explicativa

  9,90

  En estoc

 • DIY Personatges per Muntar amb Mecanisme

  Descobreixi els personatges animats en l’abordatge de la col·lecció Do It Yourself Djeco, una caixa creativa per a nens a partir de 5 anys amb 4 personatges per acoblar i després veure’ls avançar.

  Cada model està pretallat per facilitar l’activitat de plegat i muntatge. Col·loca al teu personatge en l’enrotllador, opera el mecanisme (sense bateria) i observa com el teu personatge avança. 4 pirates per aconseguir, una activitat perfecta en els aniversaris perquè els convidats se’n vagin amb la seva creació.

  La col·lecció Do it yourself Djeco és una col·lecció de creacions lúdiques i accessibles dissenyades per a un o més infants. Aquest kit es convertirà ràpidament en essencial per passar un moment recreatiu sol o compartit amb altres nens durant les festes d’aniversari, per exemple. El Do It Yoursel (DIY) o “faci-ho vostè mateix” permet que floreixin tots els talents a través de models únics per crear, que desenvolupen al mateix temps la paciència, la creativitat i la destresa.

  La coberta inclou 4 caràcters per acoblar, 4 enrotlladors i una nota explicativa.

  9,90

  En estoc

 • DIY Puzle per Pintar

  Aquest al·lucinant joc et permet decorar amb les teves pròpies mans 4 increïbles puzles il·lustrats. Cada un representa a un animal diferent, i disposa de 12 peces. Perfecte per gaudir de les tardes de treballs manuals en família, o amb el teu grup d’amics i amigues!

  9,90

  En estoc

 • DIY Ventall amb Estoig per Pintar

  Treball manual que forma part de col·lecció Do it yourself de Djeco, col·lecció creada per tal de proporcionar als nens divertits i originals treballs manuals per explotar la seva creativitat. Treball manual molt entretingut que et permetrà portar un ventall únic i original, acolorit per tu mateix.

  8,90

  En estoc

 • Djeco Batedora de Smoothies

  Batedora de Smoothies de Djeco. Joc simbòlic i d’imitació per crear deliciosos batuts amb aquesta batedora tan divertida!

  32,90

  En estoc

 • DJECO CAMINADOR Red Trott’it

  Un bonic caminador de fusta, amb base per a transportar tot el que vulguin.

  MIRA COM DONEN ELS SEUS PRIMERS PASSOS
  Fet de fusta d’alta qualitat, el mànec és prou resistent perquè els nens petits es recolzin en ell.

  Ajuda a desenvolupar l’equilibri, la força i fomentar el joc creatiu

  Material: Fusta

  Recomanable a partir dels 12 mesos.

  CONTINGUT:
  caminador de fusta amb rodes de goma

  49,90

  En estoc

 • Djeco Cartes Little Family

  En aquest simpàtic joc de cartes hauràs de buscar la parella dels animalets.

  12,90

  En estoc

 • Djeco Mini-Jocs Diferències de Remi

  Djeco, Troba les diferències! 30 targetes de mini activitats. Emporta-les a la piscina, de viatge al cotxe o a on vulguis i et divertiràs, ve amb un llapis!

  5,95

  En estoc

 • Djeco Mini-Jocs Diferències Lea

  Intenta detectar les 7 diferències entre dues imatges! Mida perfecta per a prendre en un viatge. Inclou un llapis i 30 punts les cartes de diferència.

  5,95

  En estoc