Hape

Mostrant els 6 resultats

 • Hape Encaixable Colors i Formes

  Amb aquest colorit trencaclosques, els petits aprendran per si sols a classificar cada bloc per la seva mida, forma i color. Un encaixable amb el qual podran jugar lliurement o bé podran relacionar i agrupar les peces de forma lògica mentre exploren les formes del tauler i els diferents blocs.
  Edat: +18 mesos

  12,99

  En estoc

 • Hape Fruites per tallar

  Cal menjar molta fruita per créixer sa! Amb aquest joc de fruites per tallar, els petits es familiaritzaran amb les diverses peces de fruita i els seus respectius colors.
  Edat: A partir de 3 anys.

  16,99

  En estoc

 • Hape Paraigües amb boles Bany

  L’hora del bany no tornarà a ser el mateix amb aquest divertit paraigua! Deixa que plogui a la banyera amb aquest paraigua multicolor: l’aigua sortirà pels orificis ruixant al petit i després, deixa que caci les boles amb ell!
  Edat: Des dels 12 mesos.

  17,95

  En estoc

 • Hape Puzzle Encaixable Números

  1, 2, 3! Comptar és molt divertit!

  Amb aquest puzle encaixable, el petit aprendrà els números de l’1 al 20 de la forma més fàcil i divertida possible!

  Per aprendre els números amb tots els seus sentits!
  A més, és ideal per promoure el desenvolupament del pensament lògic dels menuts atès que hauran d’encaixar cada nombre en la seva silueta corresponent.

  Edat: A partir de 3 anys.

  17,99

  En estoc

 • Hape Set Essencials de Cuina

  Amb aquest set els petits podran elaborar les seves pròpies receptes saludables amb els aliments bàsics inclosos. Podran tallar els aliments de fusta per la meitat gràcies al seu tancament per contacte que els permetrà separar-les i tornar-les a enganxar quan ho considerin convenient. També inclou una taula, 1 rallador, 1 pela patates i un ganivet segur per al joc infantil.
  Edat: A partir de 3 anys.

  24,99

  En estoc

 • Mega contagotes

  Absorbeix aigua de la tina amb aquest divertit comptagotes i contempla com les bombolles ballen al seu interior. A continuació, torna a prémer la perilla per crear un raig d’aigua. Afegeix ara diversió i aprenentatge a l’hora de bany!

  Es venen per separat.
  Edat=+18 mesos

  7,99

  En estoc