Lilliputiens

Showing 1–12 of 110 results

Veure tots
 • Lilliputiens 3 Vaixells Neoprè

  César, Alice i un blauet pescador s’han pujat cada un al seu veler disposats a competir en una regata.

  Ohh!! Alice i César han bolcat!! Els seus vaixells inundats per complert, s’han convertit en uns veritables coladors.

  Dónal’s la volta i mira com s’escorre l’aigua en bonics rajolins.

  19,90€

  En estoc

 • Lilliputiens Album Georges

  Georges Àlbum de fotos
  En el teu àlbum de fotos de teixits increïblement suaus, podràs col·locar 10 fotos de mare i pare, de la teva cosina Emma o del teu gos Rover. Per descomptat, hauràs de col·locar la teva foto al lloc de la de Georges a la portada.

  Edat: +6 mesos

  23,90€

  En estoc

 • Lilliputiens Alex Bebé

  El nostre ninot Alex és un somni fet realitat per als nens als quals els encanta jugar a ser mares i pares. El teu petitó podrà fins i tot endur-se’l en el seu propi maletí i viure amb ell un munt d’aventures.

  Edat: +12 mesos

  42,00€

  En estoc

 • Lilliputiens Alice Àlbum Fotos

  Alice àlbum fotos
  En el teu àlbum de fotos de teixits increïblement suaus, podràs col·locar 10 fotos de mare i pare, del teu cosí Thomas o del teu gat Pau. Per descomptat, hauràs de col·locar la teva foto al lloc de la d’Alice a la portada.

  Edat: +6 mesos

  23,90€

  En estoc

 • Lilliputiens Alice Llibre pel bany

  Alice Splash Llibre màgic pel bany
  Fes de l’hora del bany un moment màgic amb aquest bonic llibre sobre la vulpina Alice. Regula la temperatura de l’aigua a 32 graus o més i observa com apareixen il·lustracions i personatges nous per sorprendre i meravellar al teu bebè.

  Edat: +12 mesos

  10,99€

  En estoc

 • Lilliputiens Alice Memo Fish

  Introdueix els peixets a les ranures del suport de cartró i ajuda a Alice a pescar les parelles correctes recordant la posició de cada un.

  Tindràs memòria de peix o d’elefant???

  19,90€

  En estoc

 • Lilliputiens Anatole Amaga els seus secrets

  Amaga els seus secrets.
  El nostre adorable joc per descobrir objectes d’Anatole inclou un sonall, un mirall, un xiulet i llocs per amagar les seves coses (i també els seus secrets). Aquesta joguina de cocodril, gran i super suau, estimula els sentits i fon els cors.
  Edat: +0 mesos

  74,00€

  En estoc

 • Lilliputiens Anatole amb xiulet

  La joguina amb xiulet d’Anatole és perfecte per a desenvolupar les habilitats motrius del teu petit i ensenyar-li accions i reaccions. Només haurà de prémer la seva panxeta per escoltar un xiulet.

  Edat: +3 mesos

  9,50€

  En estoc

 • Lilliputiens Arca de Noè

  Els petits aventurers estan de sort! Deixa que el teu nadó jugui amb els nostres famosos personatges, que vénen per parelles per pujar a l’arca. Observa com els nens inventen històries sobre els animals i imaginen el món al seu antull. L’arca és fàcil de portar gràcies a la seva nansa i és perfecta per a albergar a tots els animals.

  Edat: 18 mesos

  69,90€

  En estoc

 • Lilliputiens Bebè Agathe

  Bebè Agathe
  Haurà de tenir cura d’aquesta nina com si es tractés d’un nadó de veritat. Canvia-li el bolquer, vestir-lo desvestir-lo. La podrà portar on vulgui i adormir-la en el seu cabàs. Estimula les habilitats motrius fines, l’empatia i el joc d’imitació.

  Edat: +12 mesos

  28,99€

  En estoc

 • Lilliputiens Blocs de Construcció Jungla

  Blocs de construcció de la jungla
  Blocs de construcció fabricats en fusta sostenible amb dibuixos de la jungla per donar regna a la seva creativitat. Estimulen les seves habilitats motrius fines, la seva creativitat i la seva capacitat de pensament abstracte.

  Edat: +2 anys

  28,90€

  En estoc

 • Lilliputiens Bolso Caputxeta Vermella

  Bossa caputxeta vermella
  Travessa i coqueta, la Caputxeta Vermella amaga més d’una sorpresa a la seva bossa … El seu amic el pit-roig s’ocuparà dels diners. Una poma és la llar de l’eruga Juliette, qui et presta els seus colors perquè et retoquis el maquillatge. I per descomptat, la clau de la casa de l’àvia i un telèfon intel·ligent d’última generació per avisar a qui sigui de qualsevol perill.

  43,90€

  En estoc