Oball

Mostrant els 5 resultats

 • Oball Camió

  Bonic camió, escombriaire. Gràcies a l’exclusiu material Oball, el camió és fàcil de portar. El dom Oball pot obrir-se i tancar-se perquè sigui divertit transportar joguines més petites amb el carro de les escombraries. El cos pot fixar-se en el bastidor perquè el petit pugui portar fàcil

  14,99

  En estoc

 • Oball Camió de cotxes

  Camió de cotxes Oball, costat del camió per carregar i descarrega els cotxes. Facil i divertit d’obrir i tancar. Prem el botó groc perquè els cotxes es desplacin i surtin acomiadats per la part posterior.

  24,99

  En estoc

 • Oball Excavadora

  Excavadora d’Oball amb colors cridaners, de plàstic de bona qualitat i molt resistent.

  Mesura aproximada camió: 31 x 20 cm.

  14,99

  En estoc

 • Oball Grua Remolc

  Camió remolc, de plàstic resistent.
  Objectius d’aprenentatges Habilitats motores.
  Edat recomanada 18 Mesos

  9,99

  En estoc

 • Oball Set de 3 Vehicles Granja

  Conreï la imaginació del seu petit amb el set de vehicles de joguina Tough Ol Trio de la marca John Deere. Des del gespa verda de pati del darrere fins a les simbòliques parcel·les de terra a la sala, aquests cotxes de temàtica John Deere són resistents i estan a punt per jugar. Agafi a Tractor, Combini o Gator … Aquestes tres joguines per a nadons fomenten la seva imaginació i els ajuden a sembrar un gran camp de diversió. Els petits ditets agafen fàcilment el flexible però ferm disseny Oball per rodar d’un hort a un altre.
  Color: Multicolor
  Material: Polipropilè
  Fàcil d’agafar i agafar El lliurament inclou 3 cotxes de joguina És divertit conduir i sembrar amb John Deere Inclou 3 brillants vehicles de granja per jugar El disseny Oball és fàcil d’agafar i agafar La conducta grangera és totalment acceptable Adequat per a nadons de 12-36 mesos.

  19,99

  En estoc