Smartgame

Showing all 4 results

 • IQ FOCUS Smartgames

  Aquest nou desafiament posarà a prova la teva destresa! Encaixa i col·loca totes les peces seguint el llibre de reptes, i tot seguit completa la quadrícula central de 3×3, de la qual només pots veure una part de la solució.

  Algunes peces del trencaclosques tenen només 1 color, altres tenen 2, 3 o fins a 4 colors diferents, així que resoldre-cada vegada serà més complicat. Un pràctic joc perfecte per a viatges, ¿Podràs resoldre’ls tots?

  Conté 120 desafiaments amb diferents nivells de dificultat per posar-te a prova i desenvolupar el pensament lògic, la planificació estratègica i la percepció visual i espacial. Sembla senzill, oi? No et deixis enganyar!

  El joc inclou tauler, guia de reptes i 10 peces.

  15,90€

  En estoc

 • IQ LINK Smart Games

  El joc té 120 desafiaments i 5 nivells en aquest joc. Els nivells d’arrencada i JUNIOR són realment simples, només ha de posar 2 o 3 peces d’un trencaclosques. Però en el nivell més difícil, haurà de començar amb només 1 o 2 peces del trencaclosques a la graella.

  Durant la instal·lació, assegureu-vos de col·locar les peces del trencaclosques en l’orientació correcta. Si no, la recerca de la solució esdevingui impossible. Especialment les peces grogues i taronges es col·loquen de vegades amb les seves obertures en la direcció equivocada. Podeu posar un anell obert en el mateix lloc que és ocupat per una bola d’una altra peça del trencaclosques, si l’obertura a l’anell està en la mateixa orientació que la part que connecta la forma de la bola amb la resta de la peça del trencaclosques.

  Cada peça del trencaclosques està fet de 3 segments:
  – 6 segments són anells tancats. Aquests anells sempre ocupen un lloc a la graella i no permeten que qualsevol altre segment que es col·loca allà.
  – 16 segments són boles.
  – 14 són segments d’anells oberts.

  Q-Link és un joc compacte ideal per a viatge.

  Contingut: 12 acolorides peces del trencaclosques, tauler compacte amb tapa transparent, fitxes amb 120 desafiaments.

  14,90€

  En estoc

 • IQ XOXO Smartgames

  SmartGames porta abraçades i petons a la sèrie IQ més venuda amb IQ XOXO.

  Es repeteix als jugadors que omplen la graella amb 10 peces pentòmino acolorides a doble cara, deixant les seqüències de X i O.

  Amb IQ XOXO, amb 120 reptes i una funda de viatge compacta, ofereix una diversió interminable del cervell.

  15,90€

  En estoc

 • SMART GAMES ATRAPA EL COLOR

  Agafa el color és un joc de taula per a nens en el qual hauràs d’ajudar als animals a atrapar el seu sopar. ¡48 reptes diferents que donaran molt de joc! Col·loca les peces del trencaclosques en el tauler de joc perquè les granotes i les salamandres coincideixin amb els colors que es mostren en els desafiaments, i es mengin les bestioles més saborosos!

  22,90€

  En estoc