Sobre rodes

Showing all 4 results

 • Janod Bici s/pedals Bikloon

  Una autèntica bicicleta sense pedals, fabricada en fusta que resulta ideal per aprendre a mantenir l’equilibri i a anar amb bicicleta de manera més fàcil sense necessitat d’instal·lar rodes estabilitzadores.

  Edat: 3-6 anys

  84,50€

  En estoc

 • Janod Bicicleta Natura

  Aquesta preciosa bicicleta de fusta serà perfecta per viure moltes aventures sobre rodes. Amb ella podran començar a mantenir l’equilibri de forma fàcil i divertida. Amb selló ajustable, pneumàtics inflables i empunyadures ergonòmiques per gaudir-ne al màxim. A més a més, inclou moltíssims adhesius perquè el seu petit propietari o propietària pugui personalitzar al seu gust!
  Edat: De 3 a 6 anys

  84,95€

  En estoc

 • Janod Scooter Rosa Mademoiselle

  Aquesta bonica scooter estil retro serà perfecta per fer llargues passejades muntant en ella. Com que no (…) pedals és ideal perquè els petits principiants aprenguin a dominar l’equilibri mentre desenvolupen la seva coordinació. Amb seient regulable, borsa extraïble i pneumàtics inflables, per a una major comoditat i durabilitat d’aquesta. El seu disseny chic encantarà a grans i petits!
  Edat: De 3 a 5 anys

  99,95€

  En estoc

 • Pedals per Bicicleta Training Bike negre

  Aquests pedals es fixen en la bicicleta dels nens. És el complement perfecte perquè Training Bike segueixi rodant. Ideal per a una agradable experiència d’aprenentatge!
  Edat: A partir de 3 anys.

  39,95€

  En estoc