Manipulació i motricitat

Showing 1–12 of 23 results

Veure tots
 • Aladine Aqua Pearl Camió de Bombers

  Aquest kit Aqua Pearl Camió de Bombers conté tot el material necessari perquè els nens, de més de 6 anys, puguin realitzar boniques creacions. El kit conté perles, plaques, l’esprai i les rodes. A més, també inclou unes instruccions il·lustrades

  18,95€

  En estoc

 • Aladine Aqua Pearl Hummer 3D

  Aquest kit Aqua Pearl Hummer conté tot el material necessari perquè els nens, de més de 6 anys, puguin realitzar boniques creacions. El kit conté perles, plaques, l’esprai i les rodes. A més, també inclou unes instruccions il·lustrades.

  12,50€

  En estoc

 • AT Joc d’Aprendre Formes Geomètriques

  Fes lliscar per aprendre! Joc de lliscament, per entrenar el moviment de la mà per quan vulguis dibuixar una forma geomètrica concreta.

  Edat: +1 any

  31,50€

  En estoc

 • B.Toys Volant

  El primer volant per als més petits!

  Comença el teu viatge! Gira a la dreta, a l’esquerra i condueix el teu petit cotxe arreu de la ciutat.

  Edat: D’1 a 5 anys

   

   

  37,95€

  En estoc

 • B.Toys Woo-Hue Paracaigudes

  El joc del paracaigudes és ideal per la cooperació entre infants, i es pot realitzar molts jocs amb el paracaigudes, com per exemple, realitzar un iglú, intentar posar totes les boles pel forat del paracaigudes, o bé, que no et caigui cap bola al terra. Tots aquests jocs els podràs trobar dins de la caixa del paracaigudes.

  39,95€

  En estoc

 • Balance Buddies (BS)

  Llança els daus i afegeix una peça del mateix color a la balança. Però compte! T’has de concentrar per no desestabilitzar el balancí, perquè si cau una peça, perds. Ens demostres els teus dots de l’equilibri?

  En estoc

 • Biobuddi Pantà 12pcs

  T’agradaria aprendre més sobre el pantà enganxós i les criatures que hi viuen? Submergeix-te en l’aigua tèrbola i descobreix les fascinants meravelles de la natura.

  El joc de pantà ofereix blocs de construcció amb un tema verd tèrbol. Construeix la tímida tortuga amagada darrere del seu arbre o el petit caragol relaxat, l’elecció és teva. Però no s’atura allà. Deixi que la seva imaginació creu creacions fora de la caixa.

  Combina els animals de el joc de pantans amb altres animals de el tema de la vida salvatge com la girafa o el lleó per divertir-te més.

  Característiques:

  Recomanat entre 1,5 i 6 anys.
  Aquest joc estimula el desenvolupament d’habilitats psicomotrius, la concentració i la percepció de l

  Fabricat amb materials sostenibles. Fàcil de netejar.
  Compatible amb construccions d’altres marques.
  Inclou adhesius.
  Compost per 12 peces.
  BiOBUDDI és una marca dels Països Baixos que s’ha especialitzat en la fabricació de blocs de construcció tipus “Duplo” amb materials ecològics: desfets de canya de sucre. No només les peces de construcció, sinó tot el embalatge, adhesius i cola usat en els envasos procedeix també de materials biològics. Els valors de la marca amb l’ecologia, la sostenibilitat, l’educació i la qualitat dels productes.

  16,50€

  En estoc

 • BS Quatre en ratlla

  En aquest bonic joc de fusta has d’introduir les fitxes del teu propi color en el teu torn. Has de jugar de manera intel·ligent per poder guanyar en aquest joc de quatre en ratlla!

  Edat: a partir de 6 anys.

  59,50€

  En estoc

 • Crazy Aarons Precious Cooper Crush 7,5 cm

  Precious 7,5 cm. Cooper Crush Relacionat amb el cosmos, la immensitat extraterrestre, de l’univers en contrast amb el planeta terra. Semblarà que tens una pedra preciosa a la mà!
  Edat: +3 anys
  Contingut 45 g.

  13,00€

  En estoc

 • Crazy Aarons Precious Good as Gold 7,5 cm

  Precious 7,5 cm. Good as Gold Relacionat amb el cosmos, la immensitat extraterrestre, de l’univers en contrast amb el planeta terra. Semblarà que tens una pedra preciosa a la mà!
  Edat: +3 anys
  Contingut 45 g.

  13,00€

  En estoc

 • Crazy Aarons Sparkle Dino Pop 10 cm

  Crazy Aarons Sparkle Dino Pop 10 cm

  Edat: +3 anys

  13,00€

  En estoc

 • Cubika Cub de Formes

  Amb aquest cub de trobar les formes de fusta (en color), els nens poden donar curs a la seva imaginació i en estar fets de fusta aguantaran tots els cops i caigudes

  Edat recomanada: + 18 mesos.

  39,95€

  En estoc