Jocs educatius

Showing 1–12 of 42 results

Veure tots
 • Apli Kids Fitxes transparents per contar

  Kit amb 500 peces rodones de plàstic transparent en diferents colors: groc, vermell, verd, blau, taronja i lila. Dues mesures assortides: 25 mm i 18 mm. El seu gruix i transparència les fan ideals per a taules de llum, així com perquè els més petits practiquin seqüències numèriques, classificacions per colors i mides, etc. Pràctic format MAXI, en pot amb tapa, ideal per a escoles. Aquest tipus de jocs ajuden a entendre i a utilitzar els números i els colors, a experimentar causa i efecte i a treballar el raonament deductiu i inductiu i la lògica. Recomanat per a nens a partir de 3 anys.

  17,85€

  En estoc

 • Apli Kids Paletes Transparents de colors

  Paletes de colors

  No hi ha millor manera d’aprendre que veure-ho per un mateix! Amb les paletes de colors de plàstic transparent, els nens aprenen els colors bàsics i els que es formen en barrejar-los. Posa la paleta groga sobre de la blava i … tenim el verd! Aquests jocs fomenten el desenvolupament de la intel·ligència científica i sensibilitzen als nens amb l’entorn que els envolta.

  Edat: +3 anys

  5,90€

  En estoc

 • B.Toys Twoo-ty Fruity abaco

  Qui diu que no pots sumar peres i pomes?

  Edat: De 18 mesos a 5 anys

  43,90€

  En estoc

 • BANANAGRAMS

  Aconseguiràs ser el primer a utilitzar totes les teves lletres? Les paraules poden estar en posició horitzontal o vertical, i s’han de llegir d’esquerra a dreta o de dalt a baix. Cada jugador pot reorganitzar les seves pròpies fitxes tantes vegades com vulgui. Els jugadors NO juguen per torns, sinó que juguen de manera independent i al mateix temps.

  24,95€

  En estoc

 • BS Quatre en ratlla

  En aquest bonic joc de fusta has d’introduir les fitxes del teu propi color en el teu torn. Has de jugar de manera intel·ligent per poder guanyar en aquest joc de quatre en ratlla!

  Edat: a partir de 6 anys.

  59,50€

  En estoc

 • BS Trobar a la Mare

  Aparella Mares i Nens

  Llança el dau i troba el nen amb el color correcte. A continuació, busca a la seva mare. Què mare tenia el mateix color sota de la jaqueta? Si aconsegueixes una parella, et podràs quedar amb la mare i amb el nen. Si trobes més parelles que el teu oponent, guanyaràs el joc.

  Edat: +3 anys

  31,90€

  En estoc

 • Cayro Rellotge Caragol

  Amb aquest rellotge en forma de caragol de fusta, podràs aprendre les hores i els minuts.

  Gràcies a la col·locació de les varetes i els números serà molt més fàcil.

  Edat recomanada: 4+
  Mides caixa: 22x20x2cm

  12,75€

  En estoc

 • Cayro Tauler d’Escacs

  Tauler d’escacs de fusta de 40 x 40 cm.

  7,95€

  En estoc

 • Deuz Joc de la Super Oca

  24,50€

  En estoc

 • Deuz Joc del Super Parxís

  Aquest joc tradicional s’ha revitalitzat amb un nou gràfic i disseny pràctic. Amb la seva petita bossa que es pot portar a qualsevol lloc, perquè pugui jugar a casa, de vacances, al jardí …

  Dimensions: 40 cm x 40 cm

  24,50€

  En estoc

 • Deuz Joc super dames

  El tradicional joc de ‘Super Dames’ ha estat renovat en aquesta versió audaçment dissenyat i pràctic. Amb la seva petita bossa, es pot transportar a qualsevol lloc, ja sigui de vacances, al jardí o simplement a casa …

  El tradicional joc de ‘Super Dames’ ha estat renovat en aquesta versió audaçment dissenyat i pràctic. Amb la seva petita bossa, es pot transportar a qualsevol lloc, ja sigui de vacances, al jardí o simplement a casa …

  Dimensions: 32 cm x 32 cm

  24,50€

  En estoc

 • Djeco Abc Dring

  T … Com Tucan! Dring! El primer jugador a associar la lletra triada amb un element en els dibuixos presentats toca el timbre per indicar-ho, s’explica i guanya la lletra. Diversió assegurada!

  18,90€

  En estoc