Jocs educatius

Showing 1–12 of 48 results

Veure tots
 • Apli Kids Fitxes transparents per contar

  Kit amb 500 peces rodones de plàstic transparent en diferents colors: groc, vermell, verd, blau, taronja i lila. Dues mesures assortides: 25 mm i 18 mm. El seu gruix i transparència les fan ideals per a taules de llum, així com perquè els més petits practiquin seqüències numèriques, classificacions per colors i mides, etc. Pràctic format MAXI, en pot amb tapa, ideal per a escoles. Aquest tipus de jocs ajuden a entendre i a utilitzar els números i els colors, a experimentar causa i efecte i a treballar el raonament deductiu i inductiu i la lògica. Recomanat per a nens a partir de 3 anys.

  17,85€

  En estoc

 • B.Toys Twoo-ty Fruity abaco

  Qui diu que no pots sumar peres i pomes?

  Edat: De 18 mesos a 5 anys

  43,90€

  En estoc

 • BS Quatre en ratlla

  En aquest bonic joc de fusta has d’introduir les fitxes del teu propi color en el teu torn. Has de jugar de manera intel·ligent per poder guanyar en aquest joc de quatre en ratlla!

  Edat: a partir de 6 anys.

  59,50€

  En estoc

 • BS Trobar a la Mare

  Aparella Mares i Nens

  Llança el dau i troba el nen amb el color correcte. A continuació, busca a la seva mare. Què mare tenia el mateix color sota de la jaqueta? Si aconsegueixes una parella, et podràs quedar amb la mare i amb el nen. Si trobes més parelles que el teu oponent, guanyaràs el joc.

  Edat: +3 anys

  31,90€

  En estoc

 • Cayro Rellotge Caragol

  Amb aquest rellotge en forma de caragol de fusta, podràs aprendre les hores i els minuts.

  Gràcies a la col·locació de les varetes i els números serà molt més fàcil.

  Edat recomanada: 4+
  Mides caixa: 22x20x2cm

  12,75€

  En estoc

 • Cayro Tauler d’Escacs

  Tauler d’escacs de fusta de 40 x 40 cm.

  7,95€

  En estoc

 • Deuz Joc de la Super Oca

  24,50€

  En estoc

 • Deuz Joc del Super Parxís

  Aquest joc tradicional s’ha revitalitzat amb un nou gràfic i disseny pràctic. Amb la seva petita bossa que es pot portar a qualsevol lloc, perquè pugui jugar a casa, de vacances, al jardí …

  Dimensions: 40 cm x 40 cm

  24,50€

  En estoc

 • Deuz Joc super dames

  El tradicional joc de ‘Super Dames’ ha estat renovat en aquesta versió audaçment dissenyat i pràctic. Amb la seva petita bossa, es pot transportar a qualsevol lloc, ja sigui de vacances, al jardí o simplement a casa …

  El tradicional joc de ‘Super Dames’ ha estat renovat en aquesta versió audaçment dissenyat i pràctic. Amb la seva petita bossa, es pot transportar a qualsevol lloc, ja sigui de vacances, al jardí o simplement a casa …

  Dimensions: 32 cm x 32 cm

  24,50€

  En estoc

 • Djeco ABC Dring

  ABC Dring, Djeco. Col·loca 4 cartes al centre de la taula i treu una carta de lletra, el primer a tocar al timbre i dir una paraula que comenci per aquesta lletra aconsegueix un punt de victòria. Si ets ràpid i ets el primer a aconseguir 10 punts, seràs el guanyador de la partida!! Joc perfecte per treballar vocabulari, rapidesa i raonament.

  Conté: 43 cartes, 35 cartes amb lletres i un timbre

  Nombre de jugadors: 2 a 5

  19,50€

  En estoc

 • Djeco Aprenentatge Locktou

  Descobreix el joc de manipulació Locktou de Djeco, una caixa amb 3 animals de fusta amb panys per a nens a partir de 3 anys. El seu fill exercitarà les seves habilitats motores obrint i tancant els diferents panys dels tres animals divertits.

  Joguines de fusta que ajudaran al seu fill a exercitar la coordinació, la lògica i la destresa.

  Una caixa lúdica i educativa per a nenes i nens a partir de 3 anys.

  19,95€

  En estoc

 • Djeco Cartes Animazoo

  Qui aconseguirà crear el zoo més bonic? Per a això, hauràs de saber triar als teus animals i alimentar-los bé! Animazoo és un joc d’estratègia per a tota la família.
  Edat: A partir de 6 anys.

  13,90€

  En estoc