Habilitat i estratègia

S'estan mostrant 1–12 de 86 resultats

Veure tots
 • 3 en ratlla Bon Nadal

  6,95

  En estoc

 • Alimentar els Taurons (BS)

  Aquests taurons estan famolencs. Pots donar-los menjar peixos sense acostar-te massa? No voldràs que et mosseguin els dits!

  3 taurons de fusta i velcro: 22 cm / 17 cm / 12 cm
  10 peixos de 6 cm
  Edat: +3 anys

  32,60

  En estoc

 • Animal sobre Animal (Haba)

  Els animals s’han proposat aixecar una gran piràmide. Ara l’important és la paciència, el bon tacte i la destresa de jugadors i jugadores. Cal col·locar al flamenc sobre del cocodril, a l’ovella sobre del flamenc, a la serp sobre de l’ovella … I sense perdre l’equilibri! Guanya qui primer aconsegueixi apilar tots els seus animals sense que caiguin.

  20,95

  En estoc

 • BS Atrapa Cues

  6 cues, amb 6 dissenys diferents per jugar al Atrapa Cues i divertir-te amb els teus amics aquest estiu.

  Edat: a partir de 3 anys

  26,30

  En estoc

 • BS Quatre en ratlla

  En aquest bonic joc de fusta has d’introduir les fitxes del teu propi color en el teu torn. Has de jugar de manera intel·ligent per poder guanyar en aquest joc de quatre en ratlla!

  Edat: a partir de 6 anys.

  59,50

  En estoc

 • Carrera de Caragols (Haba)

  En aquesta cursa de relliscosos caragols a l’horta de la senyora Mercedes, Sebastià Enganxós, Glòria esmunyedissa i companyia es mouen a pas de caragol, però això no vol dir que no s’avancin o es col·loquin uns sobre d’altres. El que tingui sort amb els daus i jugui amb habilitat perquè el seu caragol arribi a podi, obtindrà més punts i guanyarà.
  Contingut: 6 caragols, 2 daus, 12 cartes de joc, 1 tauler, 6 làmines magnètiques, instruccions de joc.
  Números jugadors: de 2 a 4
  Durada del joc: 15 min
  Recomanat a partir de 5 anys

  21,95

  En estoc

 • Cayro Cub 1x3x3 Guanlong

  Cub 1x3x3 en caixa de cartró amb finestra.

  Edat recomanada: +6 anys

  6,95

  En estoc

 • Cayro Cub 3×3 Axis

  Cub 3×3 Axis en caixa de cartó amb finestra.

  Edat recomanada: +6 anys

  9,95

  En estoc

 • Cayro Cub Apple

  Cub 3 x 3 amb forma de poma en caixa de cartó amb finestra.

  Edat: +9 anys

  9,95

  En estoc

 • Cayro Cub Cross Teacer

  Amb aquest joc podràs pressionar un dels botons per empènyer cap a l’espai obert. Amb cada moviment canviarà el color visible. El joc acaba quan s’aconsegueix resoldre el mateix color a la part superior com en la inferior. L’espai que quedarà al centre haurà d’estar obert.

  Edat: +9 anys

  17,95

  En estoc

 • Cayro Cub Feliks 9

  Si és un àvid solucionador de trencaclosques, sempre és emocionant trobar-se amb nous desafiaments dignes del seu enginy. Li emocionarà enfrontar-se al Feliks 9, un nou gir al trencaclosques del cub clàssic de la seva infància.

  Cadascuna de les sis cares del cub consta d’una graella de 3 x 3 panells de colors vius. Més que ordenar els panells perquè cada costat sigui del mateix color, haurà de col·locar els panells perquè cada cara contingui els nou colors. És més difícil del que pensa!

  Edat recomanada: +9 anys

  17,95

  En estoc

 • Cayro Cub Gear Shift

  Gear Sift és aparentment difícil, ja que la simple rotació de vuit rodes dentades crea una visió captivadora. En el moment que es descobreix que es pot treure el nucli dels coets de dificultat, el que abans semblava inevitable esdevé un veritable repte de lògica. Girar els engranatges. Tirar per treure del nucli quatre engranatges (es realitza en dos clics) per aïllar i moure només una secció d’engranatges. L’objectiu és tornar a construir la galleda amb cada cara del mateix color.
  Edat: +9 anys

  22,50

  En estoc