Joc de Cooperació

Mostrant els 5 resultats

 • Djeco FarmAnimo

  Farmanimo és un joc de cooperació de Djeco creat per als més petits! Cal portar els animals a prat el més ràpid possible abans que arribi el granger. Per a això, utilitza les teves habilitats de percepció tàctil.

  19,50

  En estoc

 • Djeco Joc Bla bla bla

  Bla Bla Joc llenguatge i associació de Djeco ens permet jugar de tres formes diferents, sempre assumint una persona el paper de jutge haurà de valorar qui ha realitzat millor l’acció indicada i donar-li el punt de la ronda.

  1. Gallina – joc d’associació d’idees. El jutge dóna la volta a la primera carta de la baralla i els altres jugadors han d’associar una carta del seu joc amb la carta que ha girat el jutge. Quan tots els jugadors l’han elegit, la deixen davant seu cap per avall. Per torns, expliquen l’associació que han fet. Finalment, el jutge decideix l’associació més lògica, original i coherent. El guanyador es quedarà la carta apostada com un punt.
  2. Libro – joc d’imaginació. Es tracta d’inventar-nos una història amb dues de les nostres cartes de joc i la carta de centre. Per torns, l’explicarem a la resta de jugadors i el jutge decidirà quina és la més correcta.
  3. Cara retrat – joc que ens ajuda a conèixer-nos millor entre els jugadors i també a nosaltres mateixos. El jutge gira una carta de centre i cada jugador ha d’escollir una de les del seu joc amb la que s’identifiqui. Seguidament el jutge agafa totes les cartes, les barreja i ha d’endevinar de qui és cada un. El jugador que aconsegueixi més cartes serà el guanyador del joc.

  Conté: 240 cartes, 1 dau

  19,95

  En estoc

 • El Fruiter (Haba en catalá)

  Quin corb més descarat! Roba la fruita dolça i sucosa dels arbres i es queda tan ample. Els nens s’han d’afanyar a collir les pomes, les peres, les cireres i les prunes. La veritat és que necessiten una mica de sort perquè aquesta fruita tan bona faci cap al cistell. Aconseguiran acabar de collir-la abans que torni a aparèixer el corb?

  Un joc cooperatiu.

  40,95

  En estoc