Joc de Cooperació

Mostrant els 7 resultats

 • Djeco educatiu Clip’n’Roll

  Descobreix el joc de motricitat Clip’n‘roll de Djeco, una joguina de fusta de 3 anys que desenvoluparà la motricitat del teu fill creant a 3 cotxes amb rodes de clip.

  Haurà de subjectar les rodes de cada automòbil per poder rodar. Una activitat de motricitat per a nens a partir dels 3 anys que després podran jugar amb els seus cotxes.

  Una bonica joguina de fusta per a la destresa i el despertar del teu fill que farà un regal original.

  20,90

  En estoc

 • Djeco FarmAnimo

  Farmanimo és un joc de cooperació de Djeco creat per als més petits! Cal portar els animals a prat el més ràpid possible abans que arribi el granger. Per a això, utilitza les teves habilitats de percepció tàctil.

  19,50

  En estoc

 • Djeco Joc Bla bla bla

  Bla Bla Joc llenguatge i associació de Djeco ens permet jugar de tres formes diferents, sempre assumint una persona el paper de jutge haurà de valorar qui ha realitzat millor l’acció indicada i donar-li el punt de la ronda.

  1. Gallina – joc d’associació d’idees. El jutge dóna la volta a la primera carta de la baralla i els altres jugadors han d’associar una carta del seu joc amb la carta que ha girat el jutge. Quan tots els jugadors l’han elegit, la deixen davant seu cap per avall. Per torns, expliquen l’associació que han fet. Finalment, el jutge decideix l’associació més lògica, original i coherent. El guanyador es quedarà la carta apostada com un punt.
  2. Libro – joc d’imaginació. Es tracta d’inventar-nos una història amb dues de les nostres cartes de joc i la carta de centre. Per torns, l’explicarem a la resta de jugadors i el jutge decidirà quina és la més correcta.
  3. Cara retrat – joc que ens ajuda a conèixer-nos millor entre els jugadors i també a nosaltres mateixos. El jutge gira una carta de centre i cada jugador ha d’escollir una de les del seu joc amb la que s’identifiqui. Seguidament el jutge agafa totes les cartes, les barreja i ha d’endevinar de qui és cada un. El jugador que aconsegueixi més cartes serà el guanyador del joc.

  Conté: 240 cartes, 1 dau

  19,95

  En estoc

 • Djeco Joc Ludanimo

  Els jocs educatius de Djeco estan pensats per fomentar múltiples capacitats d’observació, atenció, desenvolupament sensorial i cognitiu. Amb un disseny i il·lustracions característiques de la marca Djeco que ens encanten! Ludanimo és un conjunt de tres jocs en un:

  – 1 joc de recorregut. Prepara el circuit i aconsegueix que el teu animal sigui el més ràpid en arribar, no caiguis o hauràs de tornar a començar!

  – 1 joc de memòria. Busca els animals sota dels cubs On està amagat el gat?

  – 1 joc d’equilibri. Construeix la torre amb els animals, vés amb compte, no deixis caure als animals!

  32,90

  En estoc

 • Djeco Joc Octopus

  Octopus és un joc de pesca magnètica d’habilitat i cooperació per 2-4 petits pescadors de 3 a 7 anys.

  29,95

  En estoc

 • El Fruiter (Haba en catalá)

  Quin corb més descarat! Roba la fruita dolça i sucosa dels arbres i es queda tan ample. Els nens s’han d’afanyar a collir les pomes, les peres, les cireres i les prunes. La veritat és que necessiten una mica de sort perquè aquesta fruita tan bona faci cap al cistell. Aconseguiran acabar de collir-la abans que torni a aparèixer el corb?

  Un joc cooperatiu.

  40,95

  En estoc

 • Mímica (Haba)

  Un joc amb el qual es quedaran sense paraules!, a divertir-nos fent mímica. Primer un dels petits haurà d’agafar una targeta i amb molta imaginació i sense una sola paraula, haurà d’aconseguir que els altres endevinin de què es tracta. Poden ser moltes coses! Un conill, unes tisores, un bebè, una professió ¿seran capaços d’imitar i expressar amb el seu cos totes les imatges? Més d’un riurà sense parar!

  8,30

  En estoc