Jocs de memòria

Showing 1–12 of 38 results

Veure tots
 • Amb 5 (Haba)

  CON5 és un addictiu joc de daus amb taulers esborrables per 1-4 jugadors a partir dels 7 anys. Adequat també per a daltònics.

  5 DAUS, 5 RONDES … I A BUSCAR CON5!
  En aquest joc els jugadors busquen al mateix temps les figures CON5 (en forma de pentòminos) en els seus taulers i les marquen amb el retolador. Però, compte!: l’espai està limitat i les figures han de contenir tots els símbols dels daus. A més, el rellotge de sorra pot entrar en joc en qualsevol moment i anunciar el final de la ronda. Les diferents figures CON5 sumen quantitats diferents de punts. Guanyarà qui aconsegueixi més punts després de 5 rondes.

  En estoc

 • Bitxos (Haba)

  Bestioles és un inquietant joc de memòria i càlcul mental per 2-4 exterminadors a partir dels 6 anys. En un format ideal per portar-lo a qualsevol lloc.

  En estoc

 • BS Trobar a la Mare

  Aparella Mares i Nens

  Llança el dau i troba el nen amb el color correcte. A continuació, busca a la seva mare. Què mare tenia el mateix color sota de la jaqueta? Si aconsegueixes una parella, et podràs quedar amb la mare i amb el nen. Si trobes més parelles que el teu oponent, guanyaràs el joc.

  Edat: +3 anys

  31,90€

  En estoc

 • Cayro Speed Monsters

  Uns éssers de l’espai exterior han arribat a la terra i desitgen comunicar-se amb nosaltres, però … necessiten aprendre el nostre idioma. Has de dir paraules que comencin per les lletres que apareixen a les cartes, perquè els extraterrestres aprenguin a comunicar-se. Però a més hauràs de recordar les que diuen els teus companys.

  Edat: +8 anys

  9,95€

  En estoc

 • Djeco Cartes Little Family

  En aquest simpàtic joc de cartes hauràs de buscar la parella dels animalets.

  12,90€

  En estoc

 • Djeco Mini-Jocs Diferències de Remi

  Djeco, Troba les diferències! 30 targetes de mini activitats. Emporta-les a la piscina, de viatge al cotxe o a on vulguis i et divertiràs, ve amb un llapis!

  5,95€

  En estoc

 • Djeco Mini-Jocs Diferències Lea

  Intenta detectar les 7 diferències entre dues imatges! Mida perfecta per a prendre en un viatge. Inclou un llapis i 30 punts les cartes de diferència.

  5,95€

  En estoc

 • Djeco Cartes Batanimo

  Es reparteixen totes les cartes entre tots els jugadors. El jugador les posa en un mall de cap per avall davant seu.

  1,2,3! Tots els jugadors giren una carta del seu mall i es tracta d’observar quin és el nombre més gran o l’animal més gran, el jugador que l’hagi tret, és el que es queda amb totes les cartes i se les col·loca sota del seu mall.
  Quan hi ha una batalla de nombres o animals iguals i superiors, aquells jugadors que han tret les cartes diuen BATALLA! I només ells tornen a girar una carta del seu mall. Qui hagi tret l’animal o el nombre més gran se les quedarà totes.
  El guanyador de la partida és aquell jugador que aconsegueix quedar-se amb totes les cartes.

  9,90€

  En estoc

 • Djeco Cartes Grimaces-muecas

  Joc de cartes de mímica. Has d’aconseguir que la teva parella sàpiga que cartes tens usant la mímica, vés amb compte que moltes s’assemblen entre si. Tens unes cartes petites que et serviran d’ajuda.

  A partir de 6 anys

  13,50€

  En estoc

 • Djeco Cartes Little Puzzle

  Objectiu del joc: Formar 4 peixos com més aviat millor

  Desenvolupament del joc: S’estenen les 24 meitats de peix sense ordre en el centre de la taula, cap per amunt.
  Per als més petits o en les primeres partides, es pot reduir el nombre de peixos sobre la taula (llevant les dues parts dels peixos).

  Tots els jugadors juguen alhora i intenten formar 4 peixos més aviat millor.
  Per ser vàlid, un peix ha de tenir la taca del mateix color!

  12,90€

  En estoc

 • Djeco Cartes tip top clap

  Les cartes es col·loquen al centre de la taula, el més jove del grup agafa la primera carta, la col·loca cap per amunt i realitza el soroll o la mímica que indica la carta.
  El següent jugador agafa una altra carta, la col·loca cap per amunt sobre de la carta anterior i realitza el soroll o mímica del jugador anterior i després el soroll o la mímica de la seva carta.
  El pròxim jugador agafa una carta, la col·loca cap per amunt sobre de les cartes i realitza el soroll o mímica del primer jugar, el soroll o mímica del segon jugador i el soroll o la mímica de la seva carta.
  I així successivament fins que un dels jugadors s’equivoqui.
  El joc acaba quan un dels jugadors s’equivoca en fer la seqüència de sorolls o mímiques.
  Edat: A partir dels 6 anys.

  8,50€

  En estoc

 • Djeco Joc educatiu Octo Memo

  Diverteix-te trobant les parelles d’animalets amb aquestes peces octogonals.

  32 peces de fusta de qualitat, amb una caixa resistent de cartó dur per guardar després del joc.

  Mides caixa 22,5 cm x 22,5 cm x 3 cm.

  19,95€

  En estoc