Jocs de memòria

S'estan mostrant 1–12 de 18 resultats

Veure tots
 • Bitxos (Haba)

  Bestioles és un inquietant joc de memòria i càlcul mental per 2-4 exterminadors a partir dels 6 anys. En un format ideal per portar-lo a qualsevol lloc.

  6,70

  En estoc

 • BS Trobar a la Mare

  Aparella Mares i Nens

  Llança el dau i troba el nen amb el color correcte. A continuació, busca a la seva mare. Què mare tenia el mateix color sota de la jaqueta? Si aconsegueixes una parella, et podràs quedar amb la mare i amb el nen. Si trobes més parelles que el teu oponent, guanyaràs el joc.

  Edat: +3 anys

  31,90

  En estoc

 • Djeco Cartes Grimaces-muecas

  Joc de cartes de mímica. Has d’aconseguir que la teva parella sàpiga que cartes tens usant la mímica, vés amb compte que moltes s’assemblen entre si. Tens unes cartes petites que et serviran d’ajuda.

  A partir de 6 anys

  13,50

  En estoc

 • Djeco Cartes tip top clap

  Les cartes es col·loquen al centre de la taula, el més jove del grup agafa la primera carta, la col·loca cap per amunt i realitza el soroll o la mímica que indica la carta.
  El següent jugador agafa una altra carta, la col·loca cap per amunt sobre de la carta anterior i realitza el soroll o mímica del jugador anterior i després el soroll o la mímica de la seva carta.
  El pròxim jugador agafa una carta, la col·loca cap per amunt sobre de les cartes i realitza el soroll o mímica del primer jugar, el soroll o mímica del segon jugador i el soroll o la mímica de la seva carta.
  I així successivament fins que un dels jugadors s’equivoqui.
  El joc acaba quan un dels jugadors s’equivoca en fer la seqüència de sorolls o mímiques.
  Edat: A partir dels 6 anys.

  8,50

  En estoc

 • Djeco Memo Meuh

  Memo Meuh de Djeco! Reinvenció del clàssic joc de memòria! Prem el botó i sent el so d’un animal que hauràs de buscar. ! Joc de memòria molt interactiu que als nens els encanta!

  19,95

  En estoc

 • Djeco Mini-Travel Katupri

  Joc de viatge de memòria Djeco. Mini travel Katupri, Què falta a la maleta? He oblidat el raspall de dents? ¿El pijama?!! Quin embolic!! Un joc de memòria ràpid i divertit. Perfecte per portar al cotxe o l’avió!

  5,95

  En estoc

 • Djeco Mini-Travel Katuvu

  Joc de viatge d’observació Djeco, Mini travel Katuvu, Qui serà el millor observador i trobareu les imatges de les seves cartes en el paisatge?

  5,95

  En estoc

 • Djeco Mini-Travel Stori

  Un mini joc de memòria de viatge i imaginació. No és fàcil recordar les cartes una per una en una història improbable! Aquest joc de viatge de memòria és adequat per a 2 a 4 jugadors i dura aproximadament 10 minuts.

  5,95

  En estoc

 • El Monstre dels Mitjons (Haba)

  Un monstre s’ha colat en el cistell de la roba bruta ¿què ha passat amb els mitjons? Estan tots regirats i ara caldrà aparellar de nou entre tots.

  16,90

  En estoc