Jocs de memòria

Mostrant els 12 resultats

 • BS Trobar a la Mare

  Aparella Mares i Nens

  Llança el dau i troba el nen amb el color correcte. A continuació, busca a la seva mare. Què mare tenia el mateix color sota de la jaqueta? Si aconsegueixes una parella, et podràs quedar amb la mare i amb el nen. Si trobes més parelles que el teu oponent, guanyaràs el joc.

  Edat: +3 anys

  31,90

  En estoc

 • Djeco Cartes Grimaces-muecas

  Joc de cartes de mímica. Has d’aconseguir que la teva parella sàpiga que cartes tens usant la mímica, vés amb compte que moltes s’assemblen entre si. Tens unes cartes petites que et serviran d’ajuda.

  A partir de 6 anys

  13,50

  En estoc

 • Djeco Cartes tip top clap

  Les cartes es col·loquen al centre de la taula, el més jove del grup agafa la primera carta, la col·loca cap per amunt i realitza el soroll o la mímica que indica la carta.
  El següent jugador agafa una altra carta, la col·loca cap per amunt sobre de la carta anterior i realitza el soroll o mímica del jugador anterior i després el soroll o la mímica de la seva carta.
  El pròxim jugador agafa una carta, la col·loca cap per amunt sobre de les cartes i realitza el soroll o mímica del primer jugar, el soroll o mímica del segon jugador i el soroll o la mímica de la seva carta.
  I així successivament fins que un dels jugadors s’equivoqui.
  El joc acaba quan un dels jugadors s’equivoca en fer la seqüència de sorolls o mímiques.
  Edat: A partir dels 6 anys.

  8,50

  En estoc

 • Djeco Joc educatiu Octo Memo

  Diverteix-te trobant les parelles d’animalets amb aquestes peces octogonals.

  32 peces de fusta de qualitat, amb una caixa resistent de cartó dur per guardar després del joc.

  Mides caixa 22,5 cm x 22,5 cm x 3 cm.

  19,95

  En estoc

 • Djeco Memo Meuh

  Memo Meuh de Djeco! Reinvenció del clàssic joc de memòria! Prem el botó i sent el so d’un animal que hauràs de buscar. ! Joc de memòria molt interactiu que als nens els encanta!

  19,95

  En estoc

 • Djeco Mini-Travel Katupri

  Joc de viatge de memòria Djeco. Mini travel Katupri, Què falta a la maleta? He oblidat el raspall de dents? ¿El pijama?!! Quin embolic!! Un joc de memòria ràpid i divertit. Perfecte per portar al cotxe o l’avió!

  5,95

  En estoc

 • Djeco Mini-Travel Katuvu

  Joc de viatge d’observació Djeco, Mini travel Katuvu, Qui serà el millor observador i trobareu les imatges de les seves cartes en el paisatge?

  5,95

  En estoc

 • Djeco Mini-Travel Stori

  Un mini joc de memòria de viatge i imaginació. No és fàcil recordar les cartes una per una en una història improbable! Aquest joc de viatge de memòria és adequat per a 2 a 4 jugadors i dura aproximadament 10 minuts.

  5,95

  En estoc

 • Lilliputiens Alice Memo Fish

  Introdueix els peixets a les ranures del suport de cartró i ajuda a Alice a pescar les parelles correctes recordant la posició de cada un.

  Tindràs memòria de peix o d’elefant???

  19,90

  En estoc

 • Mini Memo (Haba)

  Mini Memo és un joc de taula de Fava per a nens en el qual guanyar aquell que puc memoritzar millor els Dibuixos i acumuli així el nombre més gros de Parelles.

  Conté: 48 Cartes Memo (24 parelles) i 1 Instrucció del Joc.

  8,50

  En estoc

 • Moves & Sounds (BS)

  El joc Endevina i recorda: és molt divertit per a tots els joves i adults als quals els agrada la diversió creativa i imaginativa. Cada fitxa representa un element, activitat, animal o element que ha d’endevinar. Per a la fitxa dibuixada, esmenta tantes associacions com sigui possible, com: so, colors, noms, frases, traducció a un altre idioma, oposats, com es mou, amb què s’associa, etc. Dibuixa una fitxa, digues la teva associació i recorda! La persona que no recorda totes les associacions perd la cua. Guanya la persona que recorda la seqüència més llarga de torns.

  El joc inclou 12 fitxes de fusta.

  El joc entrena la paciència i la concentració.

  18,90

  En estoc