Encaixables, magnètics i altres

Showing 1–12 of 19 results

Veure tots
 • AT Joc per Aprendre les Fraccions

  Si busques un joc perquè el petit aprengui les fraccions d’una forma lúdica i divertida, no et perdis aquest joc de la marca Andreu Toys.

  Edat: +1 any

  27,00€

  En estoc

 • Djeco Joc Educatiu CreaFaces

  Joc de fusta per crear cares de la marca Djeco perquè els més petits desenvolupin la imaginació i facin diferents dissenys de cares.

  AVANTATGES DE JOGUINA CREA FACES DE DJECO
  És un joc d’activitats recreatives de Djeco perquè els nens desenvolupin la seva creativitat i imaginació creant diferents cares, i també els permet millorar la seva destresa i habilitat a l’hora de reproduir les cares dels animals que apareixen en les targetes .

  CARACTERÍSTIQUES CREA FACES DE DJECO
  Material: fusta.
  Conté 1 taula, 27 peces i 20 targetes amb les diferents combinacions de les cares.
  Per a nens a partir de 2 anys.

  21,90€

  En estoc

 • Djeco Primera Edad Puzle Bàsic

  Puzles Bàsic són 6 trencaclosques, amb palets encaixables de fusta amb formes bàsiques: triangle, quadrat, cercle, hexàgon, rombe i estrella. Cada un té un color diferent.

  11,50€

  En estoc

 • Djeco Primera Edad StickBasic

  StickBasic són palets i altres peces de fusta amb els quals podrem formar animals o qualsevol cosa

  11,50€

  En estoc

 • Elefants Apilables (BS)

  Amb aquests elefants de fusta, els petits aprendran correctament la seqüència dels números i els colors. Podran construir altes torres amb aquests elefants apilables. Deixa volar la teva imaginació per crear figures acrobàtiques i creatives. També són perfectes per a la decoració de l’habitació del petit.

  Edat recomanada a partir dels 4 anys.

  En estoc

 • Hape Encaixable Colors i Formes

  Amb aquest colorit trencaclosques, els petits aprendran per si sols a classificar cada bloc per la seva mida, forma i color. Un encaixable amb el qual podran jugar lliurement o bé podran relacionar i agrupar les peces de forma lògica mentre exploren les formes del tauler i els diferents blocs.
  Edat: +18 mesos

  12,99€

  En estoc

 • IQ FOCUS Smartgames

  Aquest nou desafiament posarà a prova la teva destresa! Encaixa i col·loca totes les peces seguint el llibre de reptes, i tot seguit completa la quadrícula central de 3×3, de la qual només pots veure una part de la solució.

  Algunes peces del trencaclosques tenen només 1 color, altres tenen 2, 3 o fins a 4 colors diferents, així que resoldre-cada vegada serà més complicat. Un pràctic joc perfecte per a viatges, ¿Podràs resoldre’ls tots?

  Conté 120 desafiaments amb diferents nivells de dificultat per posar-te a prova i desenvolupar el pensament lògic, la planificació estratègica i la percepció visual i espacial. Sembla senzill, oi? No et deixis enganyar!

  El joc inclou tauler, guia de reptes i 10 peces.

  15,90€

  En estoc

 • IQ LINK Smart Games

  El joc té 120 desafiaments i 5 nivells en aquest joc. Els nivells d’arrencada i JUNIOR són realment simples, només ha de posar 2 o 3 peces d’un trencaclosques. Però en el nivell més difícil, haurà de començar amb només 1 o 2 peces del trencaclosques a la graella.

  Durant la instal·lació, assegureu-vos de col·locar les peces del trencaclosques en l’orientació correcta. Si no, la recerca de la solució esdevingui impossible. Especialment les peces grogues i taronges es col·loquen de vegades amb les seves obertures en la direcció equivocada. Podeu posar un anell obert en el mateix lloc que és ocupat per una bola d’una altra peça del trencaclosques, si l’obertura a l’anell està en la mateixa orientació que la part que connecta la forma de la bola amb la resta de la peça del trencaclosques.

  Cada peça del trencaclosques està fet de 3 segments:
  – 6 segments són anells tancats. Aquests anells sempre ocupen un lloc a la graella i no permeten que qualsevol altre segment que es col·loca allà.
  – 16 segments són boles.
  – 14 són segments d’anells oberts.

  Q-Link és un joc compacte ideal per a viatge.

  Contingut: 12 acolorides peces del trencaclosques, tauler compacte amb tapa transparent, fitxes amb 120 desafiaments.

  14,90€

  En estoc

 • IQ XOXO Smartgames

  SmartGames porta abraçades i petons a la sèrie IQ més venuda amb IQ XOXO.

  Es repeteix als jugadors que omplen la graella amb 10 peces pentòmino acolorides a doble cara, deixant les seqüències de X i O.

  Amb IQ XOXO, amb 120 reptes i una funda de viatge compacta, ofereix una diversió interminable del cervell.

  15,90€

  En estoc

 • Janod Apilable bosc

  Apilable de 8 peces pensades per muntar un mini bosc a casa. Té 8 peces amb les quals es pot muntar un arbre, un simpàtic osset i un bolet, tot en fusta.
  Edat: A partir dels 12 mesos.
  24,95€

  En estoc

 • Janod BodyMagnet en 11 idiomes

  Aprèn el cos humà mentre es diverteix.

  34,95€

  En estoc

 • Janod Formes i Textures Ocean

  Una caixa de cartó gruixut molt divertida, plena de formes, animals del mar i textures. Té un tancament de fusta i una nansa de transport.
  Edat: A partir dels 12 mesos.

  24,95€

  En estoc