Encaixables, magnètics i altres

Showing 1–12 of 18 results

Veure tots
 • AT Joc per Aprendre les Fraccions

  Si busques un joc perquè el petit aprengui les fraccions d’una forma lúdica i divertida, no et perdis aquest joc de la marca Andreu Toys.

  Edat: +1 any

  27,00€

  En estoc

 • Djeco Encaixable Jungle

  Descobreixi Djeco puzzle Jungle, un bell trencaclosques de fusta de 15 peces per a nens a partir de 3 anys amb una bonica il·lustració acolorida amb animals de la selva.

  Una base de fusta, 12 peces per al fons i 3 animals per al recés per revelar la il·lustració: tucà, tigre i mico.

  Un bonic trencaclosques en una bonica caixa per regalar. Un joc de paciència i concentració per a nois i noies.

  Dimensions de l’puzzle: 25 x 25 x 1 cm.

  11,90€

  En estoc

 • Hape Encaixable Colors i Formes

  Amb aquest colorit trencaclosques, els petits aprendran per si sols a classificar cada bloc per la seva mida, forma i color. Un encaixable amb el qual podran jugar lliurement o bé podran relacionar i agrupar les peces de forma lògica mentre exploren les formes del tauler i els diferents blocs.
  Edat: +18 mesos

  12,99€

  En estoc

 • IQ FIT Smartgames

  Mantingues en forma el teu cervell amb aquest sorprenent i nou joc d’enginy

  Un joc de pensament i reflexió súper divertit que necessitarà tot el teu enginy per trobar la solució correcta. Aconsegueix puzles en pla o en 3D combinant les peces de colors fàcils de manipular. Múltiples i divertits reptes amb diferents nivells de dificultat.

  Contingut:
  10 peces de trencaclosques
  1 tauler compacte amb tapa
  Quadern amb 120 reptes i solucions
  Instruccions de joc

  14,90€

  En estoc

 • IQ FOCUS Smartgames

  Aquest nou desafiament posarà a prova la teva destresa! Encaixa i col·loca totes les peces seguint el llibre de reptes, i tot seguit completa la quadrícula central de 3×3, de la qual només pots veure una part de la solució.

  Algunes peces del trencaclosques tenen només 1 color, altres tenen 2, 3 o fins a 4 colors diferents, així que resoldre-cada vegada serà més complicat. Un pràctic joc perfecte per a viatges, ¿Podràs resoldre’ls tots?

  Conté 120 desafiaments amb diferents nivells de dificultat per posar-te a prova i desenvolupar el pensament lògic, la planificació estratègica i la percepció visual i espacial. Sembla senzill, oi? No et deixis enganyar!

  El joc inclou tauler, guia de reptes i 10 peces.

  15,90€

  En estoc

 • IQ LINK Smart Game

  El joc té 120 desafiaments i 5 nivells en aquest joc. Els nivells d’arrencada i JUNIOR són realment simples, només ha de posar 2 o 3 peces d’un trencaclosques. Però en el nivell més difícil, haurà de començar amb només 1 o 2 peces del trencaclosques a la graella.

  Durant la instal·lació, assegureu-vos de col·locar les peces del trencaclosques en l’orientació correcta. Si no, la recerca de la solució esdevingui impossible. Especialment les peces grogues i taronges es col·loquen de vegades amb les seves obertures en la direcció equivocada. Podeu posar un anell obert en el mateix lloc que és ocupat per una bola d’una altra peça del trencaclosques, si l’obertura a l’anell està en la mateixa orientació que la part que connecta la forma de la bola amb la resta de la peça del trencaclosques.

  Cada peça del trencaclosques està fet de 3 segments:
  – 6 segments són anells tancats. Aquests anells sempre ocupen un lloc a la graella i no permeten que qualsevol altre segment que es col·loca allà.
  – 16 segments són boles.
  – 14 són segments d’anells oberts.

  Q-Link és un joc compacte ideal per a viatge.

  Contingut: 12 acolorides peces del trencaclosques, tauler compacte amb tapa transparent, fitxes amb 120 desafiaments.

  14,90€

  En estoc

 • IQ PUZZLER PRO Smartgame

  120 reptes en tres maneres de joc perquè demostris el teu enginy i destresa mental!

  Múltiples nivells de diversió per entrenar el teu cervell! La nou IQ-Puzzler Pro de SmartGames presenta 120 desafiaments en tres maneres de joc, inclosos els desafiaments 2D i 3D!

  La part superior del tauler de joc presenta una quadrícula per desafiaments en 2D i una quadrícula separada per als desafiaments de piràmide en 3D, mentre que la part inferior del tauler presenta una quadrícula de desafiament en 2D completament diferent.

  Tot això en un format d’estoig de viatge compacte i portàtil, perquè el puguis dur a on vulguis de forma còmoda.

  15,90€

  En estoc

 • IQ XOXO Smartgames

  SmartGames porta abraçades i petons a la sèrie IQ més venuda amb IQ XOXO.

  Es repeteix als jugadors que omplen la graella amb 10 peces pentòmino acolorides a doble cara, deixant les seqüències de X i O.

  Amb IQ XOXO, amb 120 reptes i una funda de viatge compacta, ofereix una diversió interminable del cervell.

  15,90€

  En estoc

 • Janod Apilable bosc

  Apilable de 8 peces pensades per muntar un mini bosc a casa. Té 8 peces amb les quals es pot muntar un arbre, un simpàtic osset i un bolet, tot en fusta.
  Edat: A partir dels 12 mesos.
  24,95€

  En estoc

 • Janod BodyMagnet en 11 idiomes

  Aprèn el cos humà mentre es diverteix.

  34,95€

  En estoc

 • Janod Formes i Textures Ocean

  Una caixa de cartó gruixut molt divertida, plena de formes, animals del mar i textures. Té un tancament de fusta i una nansa de transport.
  Edat: A partir dels 12 mesos.

  24,95€

  En estoc

 • Janod Magnet Cotxe Bombers

  2 jocs en 1: un camió de bombers magnètic per muntar i inventar un munt d’històries!

  Edat: 2-6 anys

  27,95€

  En estoc