Alice

Showing all 5 results

 • Lilliputiens Alice Llibre pel bany

  Alice Splash Llibre màgic pel bany
  Fes de l’hora del bany un moment màgic amb aquest bonic llibre sobre la vulpina Alice. Regula la temperatura de l’aigua a 32 graus o més i observa com apareixen il·lustracions i personatges nous per sorprendre i meravellar al teu bebè.

  Edat: +12 mesos

  10,99€

  En estoc

 • Lilliputiens Alice Smartphone

  Smartphone Alice Smart Wonders
  ‘El teu primer telèfon intel·ligent! Gràcies a les sis tecles amb so, marca amb ritme el nombre dels teus amics. Un últim cop d’ull al mirall i ‘clac! Tanca el telèfon i veu a totes les teves cites!

  + 6 mesos

  18,90€

  En estoc

 • Lilliputiens Llibre Alice la doctora

  Alice llibre de la doctora.
  La doctora Alice visita a tots els seus pacients a l’ambulància … niinooniinoo! La nostra dolça guineu es farà càrrec de tot el món: el porquet que ha caigut de l’escala, el conillet i la seva varicel·la i l’ós que està refredat. Tu també et trobes malament? Col·loca la teva foto en el llibre i rep la visita de la doctora. A més, aquest llibre ple de nous descobriments ve acompanyat d’un titella d’Alice.

  Edat: +6 mesos

  20,00€

  En estoc

 • Lilliputiens Mini Alice

  Minipersonajes: Guineu
  Amb aquest animalet, podràs imaginar mil històries. Dóna-li curs a la imaginació i diverteix-te representant rols. Fes-te amb tota la col·lecció! Estimula les seves habilitats motrius fines i la seva imaginació. 20x6x5cm

  Edat: 2 anys

  6,95€

  En estoc

 • Lilliputiens Sonall Ballarí Alice

  Mira que divertit! Fes ballar al sonall tirant del seu cos. Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Com vibra! Com balla! Amb aquesta joguina tan divertida els petits s’ho passaran d’allò més bé ballant junts. Ei! Tu també pots unir-te i demostrar els teus dots balladors. Podrem coordinar-nos bé tots junts?
  Edat: +6 mesos

  14,99€

  En estoc