Boles

Showing all 3 results

 • Djeco Joc d’habilitat Bad’nimals

  Descobreix el joc d’objectius Bad’nimals de Djeco, un joc d’habilitat de 4 anys amb 5 objectius de fusta per bolcar i recuperar la quantitat més grossa de punts. Un joc que es renova constantment segons el disseny dels objectius.

  Apunta als personatges per guanyar el joc. Depenent de la mida de l’objectiu, el nombre de punts anotats és diferent segons la dificultat.

  Un joc d’habilitat essencial per portar a tot arreu, els caps de setmana i dies festius i una activitat ideal per organitzar els aniversaris dels seus fills.

  El joc consta de 2 boles de PVC, 1 objectiu gran (8 x 17 cm), 2 objectius mitjans (10 x 15 cm), 2 objectius petits (12 x 13 cm) i una bossa d’emmagatzematge de roba.

  19,95€

  En estoc

 • Djeco Perles Filacolor Ball

  Joc d’enfilar Djeco de fusta. 27 peces de fusta i 3 boles de plàstic, estrelles, cercles i quadrats per enfilar fàcilment a la corda. Perfecte per a fomentar la coordinació ull-mà.

  16,50€

  En estoc

 • Ludi Piràmide rosa

  Divertida piràmide d’equilibri!
  Joc d’apilament i equilibri amb tres boles i tres anells que s’apilen per grandària.

  Les joguines sensorials són perfectes per facilitar el maneig i estimular els sentits de l’infant, desenvolupant habilitats motores fines, coordinació i agudesa visual mentre es diverteixen.
  Diàmetre de les boles: 6,5 cm, 8 cm i 10 cm.
  Es pot rentar amb un drap humit.
  Edat: +10 mesos

  12,50€

  En estoc