bombers

Mostrant els 5 resultats

 • Bombers en Acció (Haba)

  Bombers en Acció és un joc de taula per a nens en el qual, encarnant a una patrulla de bombers, hauran d’extingir el foc de les bales de palla del granger Rudi. Que no perdin de vista la mànega i col·loquin les peces correctament per arribar fins al foc. Qui ho aconsegueixi, rep com a recompensa una medalla. El primer que aconsegueixi tres medalles, guanya.

  10,95

  En estoc

 • Driven Camió Bombers

  Recomanat per a majors de 4 anys. Diverses peces mòbils, incloses portes, cabina inclinable i grua pivotant; Fars de treball i llums de cabina;

  Camió empresarial de joguina amb una grua que funciona, llums, sons i parts mòbils; Sons de botzina i motor de treball; Inclou 4 piles AAA.

  69,00

  En estoc

 • Janod Baldufa Musical Bombers

  Fer girar aquesta baldufa musical i veure com avancen els vehicles al seu interior és súper divertit. Quan el camió i el vehicle passen davant de les torretes, s’encén la llum del seu interior. Ventosa a la part inferior per a una major subjecció.

  Edat: A partir de 18 dels mesos.

  27,95

  En estoc

 • Janod Estació de bombers + acces.

  Una gran estació de bombers de fusta amb 3 pisos, equipada amb ascensor manual, rampes i una pista d’aterratge per a helicòpters que a més inclou 10 accessoris de fusta: 1 helicòpter, 1 escala, un foc, 1 vehicle d’emergències, 1 ambulància, un sortidor d’aigua, 3 personatges i un semàfor.
  Edat: A partir de 3 anys.

  69,95

  En estoc

 • Janod Magnet Cotxe Bombers

  2 jocs en 1: un camió de bombers magnètic per muntar i inventar un munt d’històries!

  Edat: 2-6 anys

  27,95

  En estoc