Caseta

Showing all 4 results

 • Caseta Jardí Ludi

  Caseta jardí de Ludi és ideal per al joc d’interior i exterior. Es convertirà en el lloc preferit dels nens, en ella podran viure milers d’aventures i històries. De fàcil muntatge, podràs plegar-la i transportar-la en una pràctica bossa a qualsevol lloc.

  Edat recomanada: A partir de 2 anys

  Dimensions: 120 x 120 x 140 cm

  Materials: Tela polièster resistent als raigs UV

  43,90€

  En estoc

 • Janod Casa-Tenda de Campanya

  Les cases i tendes de campanya són una de les joguines favorites dels nens a qualsevol edat. La casa Mademoiselle Tela combina el millor de tots dos.

  59,99€

  En estoc

 • Ludi Cub Multiesport

  El Cub Multiesport està dissenyat per permetre el nen passar d’una activitat esportiva a una altra en un instant. Acrobàcia, bàsquet, tennis, futbol o una diana amb pilotes de velcro. El cub multiesport ofereix jocs esportius perquè els nens es familiaritzin amb els gestos de les diferents disciplines. Al divertir-se milloren la seva habilitat, alliberen la seva energia i descobreixen el fet de compartir i la importància de l’esperit d’equip. El millor, el cub multiesport està dissenyat per ser utilitzat en interiors, així com a l’aire lliure, al jardí, a la platja o protegit en dies de pluja! Utilitza les fixacions al pis que asseguren l’estabilitat de la galleda. Està equipat amb el sistema pop-up, un concepte de muntatge i plegat fàcil, amb caràcter nòmada. Es plega i es desplega en 2 cops, 3 moviments i es guarda en una bossa de transport inclosa.

  29,90€

  En estoc

 • Djeco Tinyly Caseta de Bluchka & Indie

  Et vas a enamorar de la llar de Bluchka i l’indie de les figures Tinyly de Djeco, inspirat en una caravana i amb precioses il·lustracions podràs viure milers d’aventures en ella amb les teves figures i endinsar-te en el seu màgic món.

  26,90€

  En estoc