Conillet

Showing all 4 results

 • Cub Màgic Conillets Ludi

  Aquesta joguina per nadó ofereix múltiples combinacions possibles al voltant de 6 temes: animals de bosc, nombres, lletres, formes geomètriques, i banda del dau i un laberint. Higiènic, el plàstic permet una neteja simple i ràpida.

  15,90€

  En estoc

 • Ludi Baby roller Conillets

  Aquesta joguina està desenvolupada  per fomentar els seus moviments perquè s’atreveixin a saltar a córrer aixecar i a caure sense por.

  11,90€

  En estoc

 • Ludi Catifa d’Activitats Conillets

  Catifa d’activitats bosc de Ludi aquesta indicada per utilitzar des del naixement, compta amb més de 5 activitats que ajudaran al nadó a divertir-se i estimular el nadó. Un espai segur sota l’atenta mirada dels pares per despertar i atreure la curiositat.

  Característiques de la catifa de jocs bosc, conillet: Ajuda a desenvolupar les habilitats motores del nadó i despertar la seva agudesa visual. Compta amb accessoris sensorials: mirall, vibració, paper rugós, cascavell … Inclou dos arcs de jocs desmuntables amb joguines que es podran col·locar o treure segons l’edat o interessos del bebè. Podeu tancar la catifa perquè el nadó se senti més acompanyat fent-lo més segur. Simplement doble els costats de la catifa cap amunt i tanqueu-lo amb els cordons que inclou.

  Dimensions: 120x93x48cm.

  42,90€

  En estoc