cubs

Showing all 5 results

 • CUBEEZ

  DESCRIPCIÓ
  Cubeez és un ràpid joc de reconeixement i reacció per jugar fins amb 4 jugadors a partir de 6 anys.

  TROBA LA COMBINACIÓ CORRECTA
  L’objectiu és ser el primer jugador a trobar la combinació de ganyotes per aconseguir la carta que mostra el repte. Per a ells hauràs de girar les peces de la galleda fins que donis amb les precises.

  CONTÉ:
  54 cartes de repte
  12 cubs (4 colors per a 4 jugadors)

  22,90€

  En estoc

 • Djeco Cubs Castell

  10 cubs perquè construeixis el castell al teu gust. Fabricats en cartró dur i resistent. Cada cub mesura 6 cm x 6 cm x 6 cm.

  Edat: A partir de 3 anys

  Mesures embalatge 24,5 cm 18,5 cm x 6,4 cm.

  16,90€

  En estoc

 • Djeco Primera Edad MAXI Topanijungle

  Joc d’apilament, imaginació i manipulació, per als més petits de la casa. Cinc cubs amb bonics colors i il·lustracions de la selva, que contenen 5 animals. Inventar històries serà molt divertit.

  Els cubs de cartó resistent representen petites cases per als cinc animals: la girafa, el cocodril, l’elefant, el mico i el tigre. En una de les cares hi ha una obertura, simulant la porta d’entrada. Inclou els cinc animals, de goma.

  CONTINGUT:
  5 cubs de cartó
  5 animalets de goma

  25,90€

  En estoc

 • Janod Kubix 16 Cubs Lletres

  Aquests 16 cubs de fusta massissa són ideals per a desenvolupar la coordinació i el sentit de l’observació del seu fill (a). Quan creixi, podrà aprendre l’alfabet (majúscules i minúscules) i els números de l’1 al 10 mentre es diverteix. Gràcies a les lletres gravades en relleu, el fill (a) estimularà el seu sentit tàctil.
  Edat: 2-6 anys

  24,95€

  En estoc

 • Story Cubes Voyages

  Un joc enormement divertit! En aquesta edició podràs utilitzar els teus donats per explicar una autèntica història d’aventures a la selva, al mar o fins i tot en la Prehistòria. Llança els daus i, començant per “Una vegada hi havia…”, inventa’t una història que involucri als 9 resultats dels daus, aguditza el teu enginy i afina la teva imaginació! Amb milions de combinacions, la diversió explica històries és il·limitada. Un joc divertit per a jugadors de totes les edats; Pots jugar sol o amb més jugadors, continuar una història on la va deixar l’anterior, utilitzar només alguns dels daus … Atorga punts com a premi per la rapidesa d’improvisació, o per la inventiva, o la imaginació. Estimulen la imaginació i fomenten la capacitat d’expressió verbal, el desenvolupament lògic i del lèxic; fins i tot també serveixen d’ajuda amb l’ensenyament d’idiomes, És hora d’explicar una història d’aventures!

  12,50€

  En estoc