daus

Showing all 3 results

 • Story Blocs

  La imaginació no té límits amb aquests daus. El repte consisteix a escollir un escenari i crear una història col·locant els daus que surtin en els espais assignats. Per estimular encara més la imaginació, es poden buscar nous escenaris a part dels inclosos, com dibuixos realitzats pel mateix nen, retalls d’imatges … Hi ha innombrables històries per explicar aquí fora, explica la teva!
  Edat: A partir de 4 anys.

  24,95€

  En estoc

 • Story Cubes

  Story Cubes és un joc enormement divertit, que aguditza el teu enginy i afina la teva imaginació. Les imatges van ser dissenyades per Rory O’Connor, un irlandès especialitzat a entrenar la creativitat i solucionar problemes creatius. Es poden utilitzar per arribar a respostes o decisions d’una manera indirecta i enginyosa. Cada donat té 6 imatges o icones, un total de 54 idees que barrejades poden generar més de 10 milions de combinacions.
  Llança els daus i, començant per “Hi havia una vegada..”, inventa’t una història que involucri als 9 resultats dels daus.
  Juga amb Story Cubes com un joc per a un o més jugadors, o com un party game en què cada un ha de continuar la història on l’anterior l’ha deixat. Atorga punts com a premi per la rapidesa d’improvisació, o per la inventiva, o la imaginació
  A més, les instruccions inclouen diverses maneres diferents d’utilitzar els cubs per a resoldre problemes com trencar el bloqueig de l’escriptor, millorar la seva imaginació i augmentar la seva capacitat de trobar temes unificadors entre diverses imatges És hora de jugar!

  12,50€

  En estoc

 • Story Cubes Accions

  Amb Rory ‘s Story Cubes Actions pots crear infinites històries plenes d’accions dinàmiques. Tira els daus i crea una història unint les nou imatges resultants. Serà la teva història curta i senzilla o una gran saga? Només hi ha una regla: no hi ha respostes errònies. Històries per dormir, històries sobre la marxa, parlar i escoltar, inspiració creativa, aprenentatge d’idiomes.
  Edat: + 6 anys

  12,50€

  En estoc