Família

Showing all 4 results

 • Djeco Cartes Gorilla

  Demostra que ets un estrateg i que tens una memòria prodigiosa.

  Per guanyar cal que siguis ràpid associant els animals o els colors de l’autobús per tal de quedar-te sense cartes a la mà.

  Atenció! Només els jugadors més ràpids sabran evitar al temut goril·la…

  De 3 a 5 jugadors

  Aquest joc inclou 45 cartes.

  8,50€

  En estoc

 • Djeco Cartes Mini Family

  ¿cansat dels jocs de carta tradicionals? Penses que el teu fill mereix alguna cosa més que els dissenys de don Heraclio FournierDjeco li dóna una volta de rosca més als jocs de cartes i ens presenta una magnífica col·lecció de cartes realitzades per grans dissenyadors europeus que faran les delícies de petits i grans. Aquests jocs de cartes ens ofereixen una quantitat de possibilitades per a les cartes que ni els mateixos pares s’haguessin imaginat. A Calidoscopi li encanta Djeco pels seus dissenys per les seves il·lustracions i en definitiva per la seva manera de reinventar jocs tradicionals i amb els jocs de cartes l’han tornat a fer.
  Regles del joc: Mini Family és un joc de cartes ideals per als més petits de la casa i és una altra interpretació del joc de les famílies. L’objectiu del joc és arribar a ajuntar el nombre més gran de famílies possible unint el pare la mare el fill i la filla. Que cal fer per jugar?
  1.es reparteixen 5 cartes per a cada jugador i la resta de cartes es deixa en un munt central. Comencem a jugar o que? Comença sempre jugant el jugador més jove, que per això és el petit i si té unida a una família la treu de la circulació, si no té cap família de primere,s demanarà la carta que necessiti per anar unint una família si i algun dels altres jugadors tenen aquesta carta se li han de donar i seguirà jungant si no el tenen, robarà de la pila i passarà el torn al següent jugador.
  ¿Quan acaba? Quan no quedin més cartes que robar.
  ¿Qui guanya? Doncs el jugador que aconsegueixi unir el nombre més gran de famílies.
  Jugadors: 2-4 Durada aproximada: 10 minuts Conté 28 cartes 7 famílies: – família Gripaus – família Bruixes – família Reial – família Fantasmes – família Trobadors – família Cavallers – família Fades Edat recomanada: majors de 3 anys.

  8,50€

  En estoc

 • Djeco Cartes Mini-Nature

  PREPARACIÓ DEL JOC:
  Es reparteixen 5 cartes a cada jugador, la resta formen part de la maça central.
  L’objectiu del joc és aconseguir el màxim nombre de famílies. En cada joc sempre hi ha un total de 7 famílies formades per 4 personatges diferents.

  DESENVOLUPAMENT DEL JOC:
  Es tracta de preguntar al jugador que vulguem sobre un membre específic de la família que volem formar. Aquell jugador ha de respondre sincerament; si té la carta ha de donar-i si no la té el jugador que ha preguntat ha d’agafar una carta de la baralla central i després ja li toca al jugador següent. En canvi, si el jugador ha rebut la carta corresponent,aquest pot tornar a preguntar una altra vegada més al jugador que el vulgui.
  Guanya el jugador que aconsegueix reunir més família

  8,50€

  En estoc

 • Djeco Petit Home Gaspard & Romy

  Aquests ninots on s’ha cuidat moltíssim en què la seva estètica sigui l’actual, no solament en els seus trets, també a la seva roba. Tenen articulació per poder-los asseure i que puguin estar en continu moviment, es poden doblegar en qualsevol posició.

  Porten roba de cotó de diferents colors. Són els perfectes inquilins per a aquestes cases de disseny modern. Són molt resistents i atractius.

  Mides: Pares: 11,5 cm. / Nens: 9,5 cm.

  27,90€

  En estoc