Joc de taula

S'estan mostrant 1–12 de 15 resultats

Veure tots
 • Deuz Joc del Super Parxís

  Aquest joc tradicional s’ha revitalitzat amb un nou gràfic i disseny pràctic. Amb la seva petita bossa que es pot portar a qualsevol lloc, perquè pugui jugar a casa, de vacances, al jardí …

  Dimensions: 40 cm x 40 cm

  24,50

  En estoc

 • Djeco Cartes Crazy Ducks

  Les tortugues tenen 4 potes, els flamencs roses només tenen 1 i els ànecs tenen 2 … Excepte els ànecs secrets dels jugadors … que en tenen 3! Seràs capaç d’endevinar els ànecs dels adversaris amb només comptar les potes?

  Edat: 8-99 anys

  11,50

  En estoc

 • Djeco Coconut Pirate

  Concentració i rapidesa són les paraules clau en aquest món de bandits!

  Edat: 6-99 anys

  19,95

  En estoc

 • Djeco Joc Chop Chop

  Un gat i quatre ratolins es van perseguint per la cuina en aquest joc semi cooperatiu. En Chop Chop els ratolins volen menjar-se els formatges i el gat se’ls vol menjar a ells. Qui ho aconseguirà abans?

  Edat: + 6 anys

  29,95

  En estoc

 • Djeco Joc Labyrintix

  Segueix les fletxes a les cartes i surt del laberint tan ràpid com sigui possible per atrapar el tòtem.
  El jugador més ràpid del laberint guanya la ronda.

  Edat: +8 anys

  21,80

  En estoc

 • Djeco Joc Savanimo

  Cinc animals de la selva ens han preparat aquest joc d’observació i rapidesa. Una girafa, un hipopòtam, un lleó, un elefant, un antílop i un rinoceront. Tira els daus i sigues el més ràpid en agafar l’animal que toca!
  Edat: 5-10 anys

  27,90

  En estoc

 • Janod Escacs Carrousel

  Mou les teves peces amb astúcia per alçar-te amb la victòria! Un joc clàssic, en format infantil, amb divertits personatges entorn la temàtica fira. Aprèn els moviments de cada figura, mou-les amb estratègia i aconsegueix eliminar les fitxes del teu contrincant. Un joc ideal per estimular la concentració i per aprendre a implementar estratègies mentre es diverteixen.
  Edat: +6 anys

  19,95

  En estoc

 • Janod Joc de Recorregut Happy Bzzz

  Oh no! Les margarides han perdut tots els seus pètals de colors! Amb l’ajuda de l’abella i els daus, aconseguiràs completar la teva flor abans que ningú? Si llançant els daus aconsegueixes que l’abella pari sobre del pètal del color correcte podràs portar-t’ho fins a la teva flor! Un joc ràpid i amb regles senzilles, per passar grans estones jugant.
  Edat: +3 anys

  9,95

  En estoc

 • Janod Parxís Carrousel

  Un joc familiar i d’allò més divertit, per jugar a qualsevol lloc. Qui portarà abans que ningú a tots els seus cavalls fins al centre del tauler? Per aconseguir-ho, hauràs de llançar el dau i avançar amb el teu cavall per totes les caselles. Amb una miqueta de sort, segur que ho aconseguiràs! Un joc dinàmic i entretingut, ideal per treure en qualsevol moment.
  Edat: +4 anys

  14,95

  En estoc