Joc de taula

Showing 1–12 of 35 results

Veure tots
 • BS Trobar a la Mare

  Aparella Mares i Nens

  Llança el dau i troba el nen amb el color correcte. A continuació, busca a la seva mare. Què mare tenia el mateix color sota de la jaqueta? Si aconsegueixes una parella, et podràs quedar amb la mare i amb el nen. Si trobes més parelles que el teu oponent, guanyaràs el joc.

  Edat: +3 anys

  31,90€

  En estoc

 • Cayro Colada

  Un divertit joc que consta de 2 fases, primer has de rentar la roba bruta (introduir a la rentadora les peces del color que t’indiqui el dau) i després utilitzant el dau de condicions atmosfèriques has de ser capaç de tendir, la roba i recollir-la. Compte que si plou et tocarà recollir-la!

  Edat recomanada: +3 anys

  16,80€

  En estoc

 • Cayro El Meu primer Escacs

  Els escacs és pura estratègia i per ajudar-te a iniciar-te en ell tenim el millor joc. Uns escacs que té en el seu tauler les fitxes dibuixades en la posició d’inici de partida per aprendre a col·locar-les i a més disposa d’un manual molt gràfic de com es mou cada figura. Segur que aprens ràpidament les regles.

  Edat: +6 anys

  21,70€

  En estoc

 • Cayro Mikado

  El joc dels palets xinesos és un joc de destresa i habilitat amb el moviment de la mà. Es deixen anar els escuradents sobre una superfície i cal anar retirant els escuradents un a un sense Moer la resta. A més cada escuradents té una puntuació diferent, així que no creguis que per tenir més escuradents ja has guanyat! Consta de 26 palets de fusta de bambú de 0,5 cm de diàmetre per 30 cm de llarg i vénen presentats en una caixa de cartó.
  Edat: +6 anys

  5,50€

  En estoc

 • Cayro Speed Monsters

  Uns éssers de l’espai exterior han arribat a la terra i desitgen comunicar-se amb nosaltres, però … necessiten aprendre el nostre idioma. Has de dir paraules que comencin per les lletres que apareixen a les cartes, perquè els extraterrestres aprenguin a comunicar-se. Però a més hauràs de recordar les que diuen els teus companys.

  Edat: +8 anys

  9,95€

  En estoc

 • Cayro What’s up? junior

  What ‘s up? Jr. És un trepidant joc en el qual haureu de crear i explicar entre tots els jugadors una absurda història usant els divertits elements que mostren les cartes del joc (castell, cotxe, …). Durant la partida, les diferents cartes d’acció us obligaran a seguir la història amb mímica, reptar als companys i fins i tot introduir-vos a vosaltres mateixos dins de la història.

  Un cop repartides totes les cartes, per torns, van posant cap per amunt d’una en una les cartes explicant una història que inclogui la imatge que mostra la carta descoberta, La història ha de tenir lògica, però podrà ser tan absurda com la teva imaginació et permeti.

  Hauràs d’estar atent a les cartes d’acció perquè hi ha canvi de sentit, duels, explicar la història amb mímica, …

  Aconseguiràs arribar al final de la història?
  Edat: +6 anys

  9,95€

  En estoc

 • Deuz Joc de la Super Oca

  24,50€

  En estoc

 • Deuz Joc del Super Parxís

  Aquest joc tradicional s’ha revitalitzat amb un nou gràfic i disseny pràctic. Amb la seva petita bossa que es pot portar a qualsevol lloc, perquè pugui jugar a casa, de vacances, al jardí …

  Dimensions: 40 cm x 40 cm

  24,50€

  En estoc

 • Deuz Joc super dames

  El tradicional joc de ‘Super Dames’ ha estat renovat en aquesta versió audaçment dissenyat i pràctic. Amb la seva petita bossa, es pot transportar a qualsevol lloc, ja sigui de vacances, al jardí o simplement a casa …

  El tradicional joc de ‘Super Dames’ ha estat renovat en aquesta versió audaçment dissenyat i pràctic. Amb la seva petita bossa, es pot transportar a qualsevol lloc, ja sigui de vacances, al jardí o simplement a casa …

  Dimensions: 32 cm x 32 cm

  24,50€

  En estoc

 • Devir La Torre Encantada

  La princesa ha estat capturada de nou per un bruixot malvat. Un dels jugadors pren el paper de bruixot i amaga una clau sota un dels 16 espais de tauler. Els altres jugadors col·lectivament juguen a Robin, que tracta de trobar la clau abans que torni el bruixot. Per complicar més les coses, hi ha sis panys en què inserir la clau i solament una d’elles alliberarà la princesa, així que no serà gens fàcil aconseguir avançar-se al bruixot …
  Edat: 5-99 anys

  14,50€

  En estoc

 • Diset Preguntados

  Preguntes i respostes de sis categories diferents: Geografia, Història, Art, Ciència, Entreteniment i Esports.

  De 2 a 6 jugadors
  Edat: +8 anys

  41,20€

  En estoc

 • Djeco Cartes Crazy Ducks

  Les tortugues tenen 4 potes, els flamencs roses només tenen 1 i els ànecs tenen 2 … Excepte els ànecs secrets dels jugadors … que en tenen 3! Seràs capaç d’endevinar els ànecs dels adversaris amb només comptar les potes?

  Edat: 8-99 anys

  11,50€

  En estoc