Joc de taula

S'estan mostrant 1–12 de 26 resultats

Veure tots
 • BS Trobar a la Mare

  Aparella Mares i Nens

  Llança el dau i troba el nen amb el color correcte. A continuació, busca a la seva mare. Què mare tenia el mateix color sota de la jaqueta? Si aconsegueixes una parella, et podràs quedar amb la mare i amb el nen. Si trobes més parelles que el teu oponent, guanyaràs el joc.

  Edat: +3 anys

  31,90

  En estoc

 • Cayro El Meu primer Escacs

  Els escacs és pura estratègia i per ajudar-te a iniciar-te en ell tenim el millor joc. Uns escacs que té en el seu tauler les fitxes dibuixades en la posició d’inici de partida per aprendre a col·locar-les i a més disposa d’un manual molt gràfic de com es mou cada figura. Segur que aprens ràpidament les regles.

  Edat: +6 anys

  21,70

  En estoc

 • Cayro Speed Monsters

  Uns éssers de l’espai exterior han arribat a la terra i desitgen comunicar-se amb nosaltres, però … necessiten aprendre el nostre idioma. Has de dir paraules que comencin per les lletres que apareixen a les cartes, perquè els extraterrestres aprenguin a comunicar-se. Però a més hauràs de recordar les que diuen els teus companys.

  Edat: +8 anys

  9,95

  En estoc

 • Cayro What’s up? junior

  What ‘s up? Jr. És un trepidant joc en el qual haureu de crear i explicar entre tots els jugadors una absurda història usant els divertits elements que mostren les cartes del joc (castell, cotxe, …). Durant la partida, les diferents cartes d’acció us obligaran a seguir la història amb mímica, reptar als companys i fins i tot introduir-vos a vosaltres mateixos dins de la història.

  Un cop repartides totes les cartes, per torns, van posant cap per amunt d’una en una les cartes explicant una història que inclogui la imatge que mostra la carta descoberta, La història ha de tenir lògica, però podrà ser tan absurda com la teva imaginació et permeti.

  Hauràs d’estar atent a les cartes d’acció perquè hi ha canvi de sentit, duels, explicar la història amb mímica, …

  Aconseguiràs arribar al final de la història?
  Edat: +6 anys

  9,95

  En estoc

 • Deuz Joc del Super Parxís

  Aquest joc tradicional s’ha revitalitzat amb un nou gràfic i disseny pràctic. Amb la seva petita bossa que es pot portar a qualsevol lloc, perquè pugui jugar a casa, de vacances, al jardí …

  Dimensions: 40 cm x 40 cm

  24,50

  En estoc

 • Deuz Joc super dames

  El tradicional joc de ‘Super Dames’ ha estat renovat en aquesta versió audaçment dissenyat i pràctic. Amb la seva petita bossa, es pot transportar a qualsevol lloc, ja sigui de vacances, al jardí o simplement a casa …

  El tradicional joc de ‘Super Dames’ ha estat renovat en aquesta versió audaçment dissenyat i pràctic. Amb la seva petita bossa, es pot transportar a qualsevol lloc, ja sigui de vacances, al jardí o simplement a casa …

  Dimensions: 32 cm x 32 cm

  24,50

  En estoc

 • Djeco Cartes Crazy Ducks

  Les tortugues tenen 4 potes, els flamencs roses només tenen 1 i els ànecs tenen 2 … Excepte els ànecs secrets dels jugadors … que en tenen 3! Seràs capaç d’endevinar els ànecs dels adversaris amb només comptar les potes?

  Edat: 8-99 anys

  11,50

  En estoc

 • Djeco Cartes Mistigriff

  Reuneix monstres, salva el rei i la reina, venç el drac i seràs un valerós cavaller. Un joc de parelles bastant tàctic!
  Edat: 5-8 anys

  8,50

  En estoc

 • Djeco Coconut Pirate

  Concentració i rapidesa són les paraules clau en aquest món de bandits!

  Edat: 6-99 anys

  19,95

  En estoc

 • Djeco Joc Bee Logic

  Bee Logic és un joc de lògica i reflexió amb peces de fusta per a 1 jugador a partir dels 8 anys.
  L'objectiu és formar el panel perfecte utilitzant 8 de les 10 fitxes de dòmino trencaclosques.
  Edat: +8 anys

  19,95

  En estoc

 • Djeco Joc Chop Chop

  Un gat i quatre ratolins es van perseguint per la cuina en aquest joc semi cooperatiu. En Chop Chop els ratolins volen menjar-se els formatges i el gat se’ls vol menjar a ells. Qui ho aconseguirà abans?

  Edat: + 6 anys

  29,95

  En estoc