Lletres

Mostrant els 3 resultats

 • Djeco Cartes Batamo

  Atenció, un, dos i … tres!

  Cada un li dóna la volta a una carta! El primer que trobi una paraula que contingui les lletres revelades es porta la basa.

  Un joc de batalla reinterpretat, on l’èxit de casa jugador dependrà de la seva rapidesa per trobar paraules.

  Conté 54 cartes.

  11,50

  En estoc

 • Janod Kubix 16 Cubs Lletres

  Aquests 16 cubs de fusta massissa són ideals per a desenvolupar la coordinació i el sentit de l’observació del seu fill (a). Quan creixi, podrà aprendre l’alfabet (majúscules i minúscules) i els números de l’1 al 10 mentre es diverteix. Gràcies a les lletres gravades en relleu, el fill (a) estimularà el seu sentit tàctil.
  Edat: 2-6 anys

  24,95

  En estoc

 • SCRABBLE (Català)

  Scrabble el clàssic joc de taula per a divertir-lletrejant paraules amb català. Els jugadors s’han d’enfrontar al desafiament de lletrejar paraules creuades sobre un tauler de joc utilitzant les fitxes de lletres, que tenen valors diferents. També han de tractar d’aconseguir la puntuació més gran possible, que s’obté a partir del valor de cada lletra i de les caselles amb premi del tauler de joc.

  Les paraules es poden escriure horitzontalment o verticalment i han d’usar com mínima del tauler de joc. Els jugadors tenen fitxes per crear paraules a les caselles del tauler per tal d’obtenir la puntuació més alta.

  Scrabble és més que un joc per millorar el vocabulari, descobrint paraules noves en cada partida.

  DETALLS:

  A partir de 10 anys
  De 2 a 4 jugadors
  Inclou 1 tauler de joc de Scrabble, 100 fitxes amb lletres, 4 faristols, 1 bossa per les fitxes i les instruccions de joc.

  36,50

  En estoc