llop

Showing all 3 results

 • Demoiselle Doudou Titella Llop

  Nines de drap demoiselles de doudou – Titella Llop 30 cm

  Recomanada per a infants de més de 2 anys.

  19,95€

  En estoc

 • Djeco Cartes Mechanlou

  Objectiu del joc: ser el primer jugador a reunir les 6 cartes “conte” de “Caputxeta vermella”.

  Preparació del joc: es col·loquen 8 cartes “bosc”, cap per avall, en cercle al mig dels jugadors. Les restants cartes “bosc” es col·loquen en un mall al centre d’aquest cercle. Es barreja el mall de 34 cartes i cada jugador rep 3 cartes; la resta constitueix el mall per servei.

  Regla del joc: Comença a jugar el jugador més jove. Per torns, cada jugador tria dur a terme una de les 3 accions següents:

  – Deixar davant d’ell una carta “conte” de cap per amunt sense ordre concret (a excepció de la carta Núm. 6, que s’ha de col·locar d’última).

  – Deixar una de les seves 3 cartes en el mall de descarts.

  – Deixar 1 carta llop sobre la 1 carta “conte” posada davant d’un dels jugadors amb la finalitat de “robar-li”.

  En aquest cas, per a “defensar” la seva carta, el jugador gira una de les cartes “bosc” de centre de la taula.

  Per a això, passa les seves mans sobre les cartes bosc cantant la cançó “Passegem pel bosc mentre el llop no estigui i si el llop està, se’ns menjarà després tria una carta bosc i la gira.

  Si la carta bosc amagava un llop, dóna la seva carta “conte” al seu adversari, que la deixa davant d’ell per completar o iniciar la seva pròpia sèrie de cartes “conte”. La carta “llop” es deixa en el mall de descarts.

  Si la carta bosc amagava un caçador, el nen diu “Pa!”, ja que el caçador mata el llop, i la carta “conte” es queda davant del seu “propietari.” La carta “llop” es deixa en el mall de descarts.

  NB1: Cada vegada que el jugador porta a terme la seva acció, agafa una carta per tenir sempre 3 cartes a la mà. Després li toca al jugador següent jugar seguint les mateixes regles.

  NB2: Cada carta bosc girada es descarta del cercle i se substitueix per una nova carta presa del mall de cartes “bosc”. La nova carta “bosc” es deixa cap per avall en lloc de l’anterior.

  Fi de la partida: guanya el primer jugador a reunir les 6 cartes “conte”.

  Inclou 50 cartes.

  De 2 a 4 jugadors.

  8,50€

  En estoc

 • Djeco Cartes Swip’sheep

  Per guanyar cal aconseguir el nombre més gran d’ovelles. Els nostres gossos d’atura ens han de defensar dels llops que ataquen. Hem de mantenir les nostres ovelles i intentar treure alguna als nostres rivals.

  Joc familiar i de dinàmica senzilla.

  La durada estimada de cada partida és de 10 minuts.

  De 3 a 5 jugadors.

  8,50€

  En estoc