Ludi

S'estan mostrant 1–12 de 22 resultats

Veure tots
 • Calendario recompensa 5250003 (escrit amb català)

  EDUCATIU

  IDEAL PER APRENDRE LA IMPORTÀNCIA D’ESFORÇAR-SE.

  TOTES LES FIGURETES SÓN INTERCANVIABLES AMB VELCRO.

  DECORATIU

  PANELL DE COTÓ BRODAT

  BARRA DE FUSTA PER A PENJAR INCLOSA.

  ENGANXA LA TEVA FOTOGRAFIA

  29,95

  En estoc

 • Ludi Alfombra bàsica animals

  Les llosetes de goma Eva aïllen al petit del fred i la humitat resistint les seves petites mossegades i estimulant les seves habilitats motrius fines. Les peces enllaçades formen una preciosa catifa de joc per al nadó sobre la qual gatejar o gaudir de les seves joguines. Les diferents plaques del mosaic encaixen bé entre si i el seu gruix (0,90 cm) asseguren la comoditat del petit.

  16,90

  En estoc

 • Ludi Alfombra lletres i nº

  Les rajoles de lletres i números LUDI aïllen del fred i la humitat, resisteixen les mossegades de dents petites i estimulen la motricitat fina del nadó. Les 36 fitxes d’escuma ofereixen una estora de joc per al nadó, ideal per al rastreig o sobre la qual divertir-se amb les seves joguines favorites. Sòlides i encaixen perfectament entre si.

  31,90

  En estoc

 • Ludi Alfombra XXL

  Aquesta catifa – parc XXL ha estat dissenyada per adaptar-se amb total comoditat i seguretat al teu fill. Inspirada amb la selva i amb maravellosos animals està realitzada amb materials naturals.

   

  45,90

  En estoc

 • Ludi Àrea de joc Inflable Gatet

  ! Divertit parc joc en què el nadó de la casa podrà jugar en un ambient segur! Creat pensant en la seva seguretat, aquest inflable disposa de finestres per facilitar la ventilació, amorteix els cops i ve acompanyat d’un pràctic coixí per subjectar als nadons. ! Diversió i seguretat garantides!

  31,90

  En estoc

 • Ludi Àrea de joc Mussol (45 pilotes)

  Àrea de jocs amb 45 pilotes fabricada pensant en la seguretat i diversió dels més petits. L’estructura és transparent i permetrà el nen tenir una sensació de llibertat mentre que a les famílies els dóna més tranquil·litat a poder observar els moviments del nadó. Fabricada amb una estructura resistent i flexible perfecta per a la seguretat dels nens. El seu fàcil muntatge i la seva petita bossa d’emmagatzematge la fan perfecta per a transportar i guardar en qualsevol part.

  Inclou 45 pilotes de colors ideals per a l’estimulació sensorial i el desenvolupament de la motricitat fina dels més petits.

  Marca: Ludi

  Edat recomanada: A partir de 6 mesos

  Dimensions. 90 x 90 x 40 cm

  39,90

  En estoc

 • Ludi Bossa Pilotes Blaves

  Bossa Pilotes 75 unit.
  Diàmetre pilota: 6 cm.
  Edat: +6 mesos

  14,90

  En estoc