Manta

Showing all 2 results

 • Kaloo Manta activitats Animalets

  Manta d’activitats de la gamma colors activity de Kaloo que s’inspira en la natura, el camp, els animalets de bosc i les flors. És estupenda per estimular els sentits dels nadons, tant perquè facilita la seva llibertat de moviments com per despertar l’interès a intentar agafar els ninotets que pengen de l’arc.

  La catifa i els peluixos inclouen:
  – 2 mirallets.
  – Paper sorollós.
  – Sonall.
  – Cascavell.
  – Mossegador.
  – Tacte molt suau.
  – Es pot rentar a temperatura suau.

  Dimensions:
  110 x 50 cm

  Edat: Des del naixement

  89,95€

  En estoc

 • Ludi Catifa d’Activitats Conillets

  Catifa d’activitats bosc de Ludi aquesta indicada per utilitzar des del naixement, compta amb més de 5 activitats que ajudaran al nadó a divertir-se i estimular el nadó. Un espai segur sota l’atenta mirada dels pares per despertar i atreure la curiositat.

  Característiques de la catifa de jocs bosc, conillet: Ajuda a desenvolupar les habilitats motores del nadó i despertar la seva agudesa visual. Compta amb accessoris sensorials: mirall, vibració, paper rugós, cascavell … Inclou dos arcs de jocs desmuntables amb joguines que es podran col·locar o treure segons l’edat o interessos del bebè. Podeu tancar la catifa perquè el nadó se senti més acompanyat fent-lo més segur. Simplement doble els costats de la catifa cap amunt i tanqueu-lo amb els cordons que inclou.

  Dimensions: 120x93x48cm.

  42,90€

  En estoc