manualitat

Mostrant els 9 resultats

 • DIY Doodle Botiga

  Joc divertit: la botiga s’ha de construir, llavors en descans jugar sol o amb els teus amics pintar i és amb aquest fantàstic joguina seran els nens durant setmanes alegria.
  Una volta activitat de bricolatge, els seus petits per una estona entretenir. Es fomenta la creativitat i la imaginació.
  Ecològic: paper 100% reciclat. La botiga es pot pintar amb retoladors, ceres, etc.
  Edat recomanada: recomanem el producte per a nens a partir de 3 anys, perquè llavors poden construir.lo amb l’ajuda d’un adult. Per descomptat també s’ajusta perfectament per a nens a partir de 12 mesos, només hauran de pintar el circ.

  59,95

  En estoc

 • DIY Doodle Submarí

  Joc divertit: només el submarí s’ha de construir, llavors en descans jugar sol o amb els teus amics pintar i és amb aquest fantàstic joguina seran els nens durant setmanes alegria.
  Una volta activitat de bricolatge, els seus petits per una estona entretenir. Es fomenta la creativitat i la imaginació.
  Ecològic: paper 100% reciclat. El submarí es pot pintar amb retoladors, ceres, etc.
  Edat recomanada: recomanem el producte per a nens a partir de 3 anys, perquè llavors poden construir.lo amb l’ajuda d’un adult. Per descomptat també s’ajusta perfectament per a nens a partir de 12 mesos, només hauran de pintar el submarí.

  41,95

  En estoc

 • DIY Globe Bola del Món d’Animals

  ZEMIRO Paper Globe és la sèrie de globus de muntatge que es poden fer especialment divertits amb un estil gràfic artístic i una estructura geogràfica única.
  Fàcil de muntar: separant, plegant i inserint sense cola ni tisores. Lleuger mitjançant paper, però prou fort i durador per jugar a futbol amb estructura de subjecció múltiple i cartó dur.
  Lliure de reutilitzar una vegada i una altra, muntant i desmuntant fàcilment.

  35,95

  En estoc

 • DIY Ventall amb Estoig per Pintar

  Treball manual que forma part de col·lecció Do it yourself de Djeco, col·lecció creada per tal de proporcionar als nens divertits i originals treballs manuals per explotar la seva creativitat. Treball manual molt entretingut que et permetrà portar un ventall únic i original, acolorit per tu mateix.

  8,90

  En estoc

 • DJECO PENJOLL OCELLS

  10,50

  En estoc

 • Llauna Dinosaure Diplodocus

  “Dippy” el Diplodocus està en exposició al Museu d’Història Natural des del 1905. Diplodocus va ser un dels animals més grans que mai han viscut. Reuniu més de 60 peces de fusta per construir un model de 46 cm de longitud del dinosaure més famós del món.

  Contingut: peces de model de fusta, cola, cartes de dades i instruccions de dinosaure.

  A la part esquerra, un “gran” regal en una llauna dissenys oberts com els llibres, facilitant la visualització del contingut embalat i la incorporació a les pantalles.

  Recomanat per a majors de 6 anys.
  Instruccions de cura: Netegeu-les amb un drap sec
  Article fet de: Fusta, cartolina, cola, fitxes

  16,95

  En estoc