memoria

Showing all 8 results

 • Djeco Cartes Little Family

  En aquest simpàtic joc de cartes hauràs de buscar la parella dels animalets.

  12,90€

  En estoc

 • Djeco Joc educatiu Octo Memo

  Diverteix-te trobant les parelles d’animalets amb aquestes peces octogonals.

  32 peces de fusta de qualitat, amb una caixa resistent de cartó dur per guardar després del joc.

  Mides caixa 22,5 cm x 22,5 cm x 3 cm.

  19,95€

  En estoc

 • Djeco Joc Ludanimo

  Els jocs educatius de Djeco estan pensats per fomentar múltiples capacitats d’observació, atenció, desenvolupament sensorial i cognitiu. Amb un disseny i il·lustracions característiques de la marca Djeco que ens encanten! Ludanimo és un conjunt de tres jocs en un:

  – 1 joc de recorregut. Prepara el circuit i aconsegueix que el teu animal sigui el més ràpid en arribar, no caiguis o hauràs de tornar a començar!

  – 1 joc de memòria. Busca els animals sota dels cubs On està amagat el gat?

  – 1 joc d’equilibri. Construeix la torre amb els animals, vés amb compte, no deixis caure als animals!

  32,90€

  En estoc

 • Djeco Mini-Travel Katupri

  Joc de viatge de memòria Djeco. Mini travel Katupri, Què falta a la maleta? He oblidat el raspall de dents? ¿El pijama?!! Quin embolic!! Un joc de memòria ràpid i divertit. Perfecte per portar al cotxe o l’avió!

  5,95€

  En estoc

 • Djeco Mini-Travel Stori

  Un mini joc de memòria de viatge i imaginació. No és fàcil recordar les cartes una per una en una història improbable! Aquest joc de viatge de memòria és adequat per a 2 a 4 jugadors i dura aproximadament 10 minuts.

  5,95€

  En estoc

 • Find the Fish (BS)

  Amb aquest joc d’agudesa visual i atenció haurem de col·locar els peixos sobre la superfície de joc on tots els jugadors i jugadores puguin veure’ls bé. Podrem decidir el nivell de dificultat: més senzill si juguem amb cartes objectives i més complicat si juguem tirant els daus. En aquesta segona modalitat jugarem de la següent manera: cada vegada es llançaran tres daus que ens indicaran quin serà el peix objectiu, cadascun definint una característica (mida, color i estampat). Aquell / a què aconsegueixi trobar-lo abans podrà quedar-se’l.

  Fet de fusta, és un joc ideal per entrenar la discriminació visual i potenciar la concentració durant el joc.

  Inclou: 56 peixos de fusta, 56 cartes de peix objectiu, tres daus de mida gran

  En estoc

 • Mini Memo (Haba)

  Mini Memo és un joc de taula de Fava per a nens en el qual guanyar aquell que puc memoritzar millor els Dibuixos i acumuli així el nombre més gros de Parelles.

  Conté: 48 Cartes Memo (24 parelles) i 1 Instrucció del Joc.

  8,50€

  En estoc

 • Moves & Sounds (BS)

  El joc Endevina i recorda: és molt divertit per a tots els joves i adults als quals els agrada la diversió creativa i imaginativa. Cada fitxa representa un element, activitat, animal o element que ha d’endevinar. Per a la fitxa dibuixada, esmenta tantes associacions com sigui possible, com: so, colors, noms, frases, traducció a un altre idioma, oposats, com es mou, amb què s’associa, etc. Dibuixa una fitxa, digues la teva associació i recorda! La persona que no recorda totes les associacions perd la cua. Guanya la persona que recorda la seqüència més llarga de torns.

  El joc inclou 12 fitxes de fusta.

  El joc entrena la paciència i la concentració.

  En estoc