Nines

Showing 1–12 of 20 results

Veure tots
 • Barrutoys Cotxet Nines Estrelles Rosa

  Cotxet per nina Barrutoys STARS rosa Juga i passeja al teu canell amb el carret per nina . Plegable i lleuger el Cotxet per a nines té un disseny únic i modern. Tèxtil confeccionat i dissenyat a Espanya. Disponible en diversos colors.
  INFORMACIÓ TÈCNICA:
  – Edat recomanada: A partir de 4 Anys.
  – Materials: 100% Cotó i alumini.
  – Fet amb tèxtils certificats amb Oeko Tex.
  – Tèxtil: Es pot rentar a màquina a 30 graus:
  – Confeccionat a mà.

  31,90€

  En estoc

 • Djeco Barbouille & Gribs

  Figura Barbouille & Gribs TINYLY Djeco. Aquesta meravellosa pintora inspirarà al teu nen/a inventar milers d’històries. Els braços i el cap de Barbouille són articulables i els seus complements extraïbles. Perfecta per donar curs a la imaginació!

  Dimensiones: altura 7,5 cm

  11,90€

  En estoc

 • Djeco Tinyly Anock & Nours

  Anouk & Nours TINYLY Djeco. Aquesta adorable figureta amb petites orelles d’ós inspirarà al teu nen/a inventar milers d’històries. Els braços i el cap d’Anouk són articulables i els seus complements extraïbles. Perfecta per donar curs a la imaginació!
  Dimensions: alçada 7,5 cm

  11,90€

  En estoc

 • Djeco Tinyly Berry & Lila

  Figura Berry & Lila TINYLY Djeco. Aquesta adorable figureta amb barret de maduixa inspirarà al teu nen/a inventar milers d’històries. Els braços i el cap de Berry són articulables i els seus complements extraïbles. Perfecta per donar curs a la imaginació!

  Dimensions: alçada 7,5 cm
  11,90€

  En estoc

 • Djeco Tinyly Cristale & Frizz

  Figura Cristale & Frizz TINYLY Djeco. Aquesta adorable figureta amb adorns de neu inspirarà al teu nen/a inventar milers d’històries. Els braços i el cap de Cristale són articulables i els seus complements extraïbles. Perfecta per donar curs a la imaginació!

  Dimensiones: altura 7,5 cm

  11,90€

  En estoc

 • Djeco Tinyly Elfe & Bolero

  Figura Elfe & Bolero TINYLY Djeco. Aquesta fabulosa figureta amb petites orelles en punta inspirarà al teu nen/a inventar milers d’històries. Els braços i el cap d’Elfe són articulables i els seus complements extraïbles. Perfecta per donar curs a la imaginació!

  Dimensiones: altura 7,5 cm

  11,90€

  En estoc

 • Djeco Tinyly Flore & Blomm

  Figura Flore & Bloom TINYLY Djeco. Aquesta adorable figureta amb ornaments florals inspirarà al teu nen/a inventar milers d’històries. Els braços i el cap de Flore són articulables i els seus complements extraïbles. Perfecta per donar curs a la imaginació!

  Dimensiones: altura 7,5 cm

  11,90€

  En estoc

 • Djeco Tinyly Joe & Gala

  Figura Joe & Gala TINYLY Djeco. Aquesta adorable figureta amb adorns per l’hípica inspirarà al teu nen/a inventar milers d’històries. Els braços i el cap de Joe són articulables i els seus complements extraïbles. Perfecta per donar curs a la imaginació!
  Dimensiones: altura 7,5 cm

  11,90€

  En estoc

 • Djeco Tinyly Luz & Light

  Figura Llum & Light TINYLY Djeco. Aquesta adorable figureta plena d’estrelles inspirarà al teu nen/a inventar milers d’històries. Els braços i el cap de Llum són articulables i els seus complements extraïbles. Perfecta per donar curs a la imaginació!

  Dimensions: alçada 7,5 cm

  11,90€

  En estoc

 • Djeco Tinyly Marinette & Scouic

  Figura Marinette & Scouic TINYLY Djeco. Aquesta adorable figureta amb adorns mariners inspirarà al teu nen/a inventar milers d’històries. Els braços i el cap de Marinette són articulables i els seus complements extraïbles. Perfecta per donar curs a la imaginació!
  Dimensiones: altura 7,5 cm

  11,90€

  En estoc

 • Djeco Tinyly Paloma & Bogo

  Figura Paloma & Bogo TINYLY Djeco. Aquesta adorable figureta amb capa de paó inspirarà al teu nen/a inventar milers d’històries. Els braços i el cap de Paloma són articulables i els seus complements extraïbles. Perfecta per donar curs a la imaginació!

  Dimensiones: altura 7,5 cm

  11,90€

  En estoc

 • Djeco Tinyly Sidonie & Zick

  Sidonie & Zick TINYLY Djeco. Aquesta adorable figureta amb adorns musicals inspirarà al teu nen/a inventar milers d’històries. Els braços i el cap de Sidonie són articulables i els seus complements extraïbles. Perfecta per donar curs a la imaginació!

  Dimensions: alçada 7,5 cm

  11,90€

  En estoc