Nines

Mostrant els 11 resultats

 • Djeco Tinyly Anock & Nours

  Anouk & Nours TINYLY Djeco. Aquesta adorable figureta amb petites orelles d’ós inspirarà al teu nen/a inventar milers d’històries. Els braços i el cap d’Anouk són articulables i els seus complements extraïbles. Perfecta per donar curs a la imaginació!
  Dimensions: alçada 7,5 cm

  11,90

  En estoc

 • Djeco Tinyly Berry & Lila

  Figura Berry & Lila TINYLY Djeco. Aquesta adorable figureta amb barret de maduixa inspirarà al teu nen/a inventar milers d’històries. Els braços i el cap de Berry són articulables i els seus complements extraïbles. Perfecta per donar curs a la imaginació!

  Dimensions: alçada 7,5 cm
  11,90

  En estoc

 • Djeco Tinyly Cristale & Frizz

  Figura Cristale & Frizz TINYLY Djeco. Aquesta adorable figureta amb adorns de neu inspirarà al teu nen/a inventar milers d’històries. Els braços i el cap de Cristale són articulables i els seus complements extraïbles. Perfecta per donar curs a la imaginació!

  Dimensiones: altura 7,5 cm

  11,90

  En estoc

 • Djeco Tinyly Flore & Blomm

  Figura Flore & Bloom TINYLY Djeco. Aquesta adorable figureta amb ornaments florals inspirarà al teu nen/a inventar milers d’històries. Els braços i el cap de Flore són articulables i els seus complements extraïbles. Perfecta per donar curs a la imaginació!

  Dimensiones: altura 7,5 cm

  11,90

  En estoc

 • Djeco Tinyly Luz & Light

  Figura Llum & Light TINYLY Djeco. Aquesta adorable figureta plena d’estrelles inspirarà al teu nen/a inventar milers d’històries. Els braços i el cap de Llum són articulables i els seus complements extraïbles. Perfecta per donar curs a la imaginació!

  Dimensions: alçada 7,5 cm

  11,90

  En estoc

 • Djeco Tinyly Marinette & Scouic

  Figura Marinette & Scouic TINYLY Djeco. Aquesta adorable figureta amb adorns mariners inspirarà al teu nen/a inventar milers d’històries. Els braços i el cap de Marinette són articulables i els seus complements extraïbles. Perfecta per donar curs a la imaginació!
  Dimensiones: altura 7,5 cm

  11,90

  En estoc

 • Djeco Tinyly Paloma & Bogo

  Figura Paloma & Bogo TINYLY Djeco. Aquesta adorable figureta amb capa de paó inspirarà al teu nen/a inventar milers d’històries. Els braços i el cap de Paloma són articulables i els seus complements extraïbles. Perfecta per donar curs a la imaginació!

  Dimensiones: altura 7,5 cm

  11,90

  En estoc

 • Djeco Petit Home Gaspard & Romy

  Aquests ninots on s’ha cuidat moltíssim en què la seva estètica sigui l’actual, no solament en els seus trets, també a la seva roba. Tenen articulació per poder-los asseure i que puguin estar en continu moviment, es poden doblegar en qualsevol posició.

  Porten roba de cotó de diferents colors. Són els perfectes inquilins per a aquestes cases de disseny modern. Són molt resistents i atractius.

  Mides: Pares: 11,5 cm. / Nens: 9,5 cm.

  27,90

  En estoc

 • Lilliputiens Cabàs Nines

  Cabàs
  I quan la nina estigui cansada, pot dormir en el seu cabàs. Apte per a Lou, Noa i qualsevol ninot amb una mida d’uns 36 cm. Estimula l’empatia i el joc d’imitació.

  Edat: +2 anys

  23,90

  En estoc

 • Lori conjunt Casual

  El vestit Lori Doll Casual & Cool inclou: 1 barret, 1 top, 1 parell de pantalons, 1 cartera, 1 parell de sabates.

  11,90

  En estoc

 • Lori conjunt Sweet Simplicity

  Conjunt compost per:
  1 Top, 1 parell de pantalons, 1 bossa, 1 parell d’ulleres de sol, 1 parell de sabates.

  11,90

  En estoc