pilotes

Showing all 6 results

 • Assortiment 8 pilotes Ludi

  El desenvolupament sensorial dels petits arriba de forma molt divertida i entretinguda amb aquestes 8 pilotes sensorials. Amb els seus diferents colors, formes i mides, despertaran la seva curiositat i els animaran a moure i desenvolupar noves destreses.

  12,90€

  En estoc

 • B.Toys Oddballs 4 Pilotes

  Si el que busques són pilotes d’allò més diferents, aquestes poden ser les encertades!

  20,95€

  En estoc

 • DOUDOU SURTIT PILOTES SENSORIALS KOALA

  Aquesta bonica bola sensorial amb sonall de Yoca de Doudou et compagnie és el regal perfecte per al naixement. Els seus colors suaus i harmònics consisteixen en blau, groc i blanc, a més de petits plomes i dibuixos a ratlles. També trobem dues etiquetes en forma de ploma per tocar i manipular. Creat especialment per afavorir el desenvolupament sensorial del nadó, aquesta agafadora bola amb sonall està formada per 12 coixinets tous que actuen com petites nanses adaptades a la mida de les mans del vostre nen petit. Fàcil d’atrapar i fascinant de veure, permetrà al vostre fill construir les mans, exercitar la vista i desenvolupar la coordinació. Al vostre bebè li encantarà descobrir noves sensacions tàctils, desenvoluparà les seves habilitats motores i es familiaritzarà amb nous sons. Aquesta bonica bola sensorial mesura 15 cm de diàmetre, es ven individualment i el seu color és aleatori.
  El més produït
  Desenvolupament sensorial dels nens petits
  Tacte suau
  Fàcil d’usar

  17,90€

  En estoc

 • Ludi Àrea de joc Mussol (45 pilotes)

  Àrea de jocs amb 45 pilotes fabricada pensant en la seguretat i diversió dels més petits. L’estructura és transparent i permetrà el nen tenir una sensació de llibertat mentre que a les famílies els dóna més tranquil·litat a poder observar els moviments del nadó. Fabricada amb una estructura resistent i flexible perfecta per a la seguretat dels nens. El seu fàcil muntatge i la seva petita bossa d’emmagatzematge la fan perfecta per a transportar i guardar en qualsevol part.

  Inclou 45 pilotes de colors ideals per a l’estimulació sensorial i el desenvolupament de la motricitat fina dels més petits.

  Marca: Ludi

  Edat recomanada: A partir de 6 mesos

  Dimensions. 90 x 90 x 40 cm

  39,90€

  En estoc

 • Ludi Bossa Pilotes Blaves

  Bossa Pilotes 75 unit.
  Diàmetre pilota: 6 cm.
  Edat: +6 mesos

  14,90€

  En estoc

 • Ludi Conjunt 3 Pilotes Sensorials

  3 boles sensorials atreuen l’atenció de l’infant, que se sentirà intrigat pels seus bonics colors i textures. La seva mida petita fa que sigui més fàcil de manejar i amb un toc de vellut per a una major suavitat.

  El seu material plàstic suau i lleuger alleuja les dents petites del nadó i garanteix una higiene perfecta!

  Totes les boles estimulen el sentit del tacte, la destresa i la coordinació dels moviments del nadó.

  Aquesta caixa conté 2 boles acanalades que es poden llançar i 1 bola amb grans suaus per a massatges o pessigolles.

  Recomanat per a nadons majors de 6 mesos.

  Diàmetre: 8 cm.

  Composició 100% PVC

  Es pot rentar amb un drap humit.

  11,90€

  En estoc