pilotes

Mostrant els 6 resultats

 • Àrea de Joc Conillet Ludi

  L’àrea de joc, amb el seu bell tema forestal, defineix un espai perquè els nadons juguin amb 45 boles de colors i les seves joguines favorits.

  Aquest parc infantil es pot dur a tot arreu. La seva estructura lleugera i flexible és molt fàcil d’instal·lar o plegar. En un tancar i obrir d’ulls, pot posar-lo fàcilment a la seva bossa de transport per gaudir de les vacances o caps de setmana. A casa, pots deixar-lo doblegat i guardar-darrere d’un moble.

  Apte per a nens majors de 6 mesos.
  Nombre de boles: 45 boles multicolors (6 cm de diàmetre)
  Se subministra amb una bossa de transport.
  Dimensió: 90 x 90 x 45 cm.
  Fet de 100% polièster.
  Es pot rentar a mà amb aigua freda.

  31,90

  En estoc

 • Ludi Àrea de joc Mussol (45 pilotes)

  Àrea de jocs amb 45 pilotes fabricada pensant en la seguretat i diversió dels més petits. L’estructura és transparent i permetrà el nen tenir una sensació de llibertat mentre que a les famílies els dóna més tranquil·litat a poder observar els moviments del nadó. Fabricada amb una estructura resistent i flexible perfecta per a la seguretat dels nens. El seu fàcil muntatge i la seva petita bossa d’emmagatzematge la fan perfecta per a transportar i guardar en qualsevol part.

  Inclou 45 pilotes de colors ideals per a l’estimulació sensorial i el desenvolupament de la motricitat fina dels més petits.

  Marca: Ludi

  Edat recomanada: A partir de 6 mesos

  Dimensions. 90 x 90 x 40 cm

  39,90

  En estoc

 • Ludi Bossa Pilotes Blaves

  Bossa Pilotes 75 unit.
  Diàmetre pilota: 6 cm.
  Edat: +6 mesos

  14,90

  En estoc