Pirates

Showing all 6 results

 • DIY Personatges per Muntar amb Mecanisme

  Descobreixi els personatges animats en l’abordatge de la col·lecció Do It Yourself Djeco, una caixa creativa per a nens a partir de 5 anys amb 4 personatges per acoblar i després veure’ls avançar.

  Cada model està pretallat per facilitar l’activitat de plegat i muntatge. Col·loca al teu personatge en l’enrotllador, opera el mecanisme (sense bateria) i observa com el teu personatge avança. 4 pirates per aconseguir, una activitat perfecta en els aniversaris perquè els convidats se’n vagin amb la seva creació.

  La col·lecció Do it yourself Djeco és una col·lecció de creacions lúdiques i accessibles dissenyades per a un o més infants. Aquest kit es convertirà ràpidament en essencial per passar un moment recreatiu sol o compartit amb altres nens durant les festes d’aniversari, per exemple. El Do It Yoursel (DIY) o “faci-ho vostè mateix” permet que floreixin tots els talents a través de models únics per crear, que desenvolupen al mateix temps la paciència, la creativitat i la destresa.

  La coberta inclou 4 caràcters per acoblar, 4 enrotlladors i una nota explicativa.

  9,90€

  En estoc

 • Djeco Puzle Observació Els Pirates

  Al voltant d’una gran imatge, desenes de subjectes o d’objectes per descobrir. Comença muntant les peces del puzle i després diverteix-te buscant els elements del dibuix en la imatge central.

  Inclou: 100 peces + 1 pòster de 61 cm x 38 cm.

  14,50€

  En estoc

 • Djeco Segells Pirates

  Dóna un cop d’ull als segells fantasma de Djeco, 11 segells i el seu entint ador per crear el seu món pirata. El seu fill estampar illes, cofres del tresor, pots, pirates, esquelets … I després els acolorirà. Una activitat lúdica i creativa per a nens de 4 a 8 anys.

  Coixinets de goma i escuma perfectes per a l’activitat creativa.

  La caixa inclou 10 coixinets i 1 tinta super rentable.

  13,90€

  En estoc

 • Djeco tatuatges Els Pirates

  Converteix-te en pirata i adorna la teva pell amb aquests genials tatuatges temporals! Tria el teu favorit per portar en cada moment, retalla’l i desplegueu suaument del suport blanc. Llavors aplica’l sobre la pell, humiteja el revers, pressiona durant 30 segons i ja estàs preparat.

  4,95€

  En estoc

 • Janod Joc d’Estratègia Pirates

  Que pirata aconseguirà endur-se el tresor fins a la seva illa, sense que el detinguin els monstres marins i els pirates adversaris? Llança els daus per començar la jugada. Un dau marcarà el nombre de moviments del teu pirata i l’altre del monstre marí que triïs, ja que també podràs atacar als teus contrincants amb ells! Un joc d’allò més emocionant, ple d’estratègia i sort amb els daus.
  Edat: +6 anys

  21,95€

  En estoc

 • Tuc Tuc Ponxo nen Pirates

  Ponxo nen Pirates
  100% cotó
  ref. 49583

  27,95€

  En estoc