Sensorial

Mostrant els 4 resultats

 • Assortiment 8 pilotes Ludi

  El desenvolupament sensorial dels petits arriba de forma molt divertida i entretinguda amb aquestes 8 pilotes sensorials. Amb els seus diferents colors, formes i mides, despertaran la seva curiositat i els animaran a moure i desenvolupar noves destreses.

  12,90

  En estoc

 • DOUDOU SURTIT PILOTES SENSORIALS KOALA

  Aquesta bonica bola sensorial amb sonall de Yoca de Doudou et compagnie és el regal perfecte per al naixement. Els seus colors suaus i harmònics consisteixen en blau, groc i blanc, a més de petits plomes i dibuixos a ratlles. També trobem dues etiquetes en forma de ploma per tocar i manipular. Creat especialment per afavorir el desenvolupament sensorial del nadó, aquesta agafadora bola amb sonall està formada per 12 coixinets tous que actuen com petites nanses adaptades a la mida de les mans del vostre nen petit. Fàcil d’atrapar i fascinant de veure, permetrà al vostre fill construir les mans, exercitar la vista i desenvolupar la coordinació. Al vostre bebè li encantarà descobrir noves sensacions tàctils, desenvoluparà les seves habilitats motores i es familiaritzarà amb nous sons. Aquesta bonica bola sensorial mesura 15 cm de diàmetre, es ven individualment i el seu color és aleatori.
  El més produït
  Desenvolupament sensorial dels nens petits
  Tacte suau
  Fàcil d’usar

  17,90

  En estoc

 • Lilliputiens Clauer Sensonsial Jungle

  Clauer d’estimulació sensorial de la jungla
  Una diversa gamma de materials, colors i sons fa d’aquest clauer una autèntica experiència de descobriments per als més petits.
  Edat +6 mesos

  29,99

  En estoc

 • Lilliputiens Clauer Sensorial Granja

  Clauer d’estimulació sensorial de la granja
  Una diversa gamma de materials, colors i sons fa d’aquest clauer una autèntica experiència de descobriments per als més petits.
  Edat +6 mesos

  29,99

  En estoc