Sugar booger

Mostrant els 4 resultats

 • Sugar Booger Bol de succió Oceà

  Bol de succió Oceà. Base de succió extraïble està dissenyada per ajudar a mantenir el recipient en el seu lloc en la majoria de les superfícies llises. Apte per a rentaplats, però primer retiri la base de succió. Rentar a mà per obtenir millors resultats. No apte per al microones. Mesures Bol 15 cm de diàmetre. Capacitat 340 gr. melamina i bol de silicona. Sense plom. Sense BPA. No tòxic. Caixa de regal feta de materials reciclats.

  14,90

  En estoc

 • Sugar Booger Carmanyola Sirenes

  Aquesta carmanyola de tres compartiments manté els aliments separats amb les seves parets internes altes, per portar tot el teu dinar Tres compartiments per mantenir els aliments separats i frescos. Construcció hermètica. Apta per a microones i rentaplats sense la tapa. Tapa fàcil d’obrir per a nens. Polipropilè amb segell de silicona a la tapa per evitar vessaments. Sense plom. Sense BPA. Lliure de ftalat. Lliure de PVC
  Mides: 21,6 x 14 x 6,4 cm

  11,50

  En estoc

 • Sugar Booger Plat de succió Oceà

  Plat de succió divisòria de melamina Oceà. Base de succió extraïble Melamina té una aparença de ceràmica, pes lleuger, durador, però no irrompible.
  Apte per a rentaplats, no microones. Mesures: 22,2 x 22,9 x 5,1 cm.
  Edat: +12 mesos.

  14,90

  En estoc

 • Sugar Booger Set Cullera i Forquilla

  Set d’estris reutilitzables per dur! Accedeix tant a una forquilla com a una cullera en un tres i no res! La construcció d’una peça amb forquilla i cullera d’acer inoxidable i el mànec / estoig de plàstic ABS és el joc d’estris perfecte per emportar. El disseny compacte s’adapta pràcticament a qualsevol lloc. Sense BPA. Sense plom. No tòxic. El joc inclou cullera i forquilla. Acer inoxidable i plàstic ABS.
  Mesures: 16,5 x 3,80 cm
  Edat: + 6 anys.

  9,50

  En estoc