titella

S'estan mostrant 1–12 de 14 resultats

Veure tots
 • Demoiselle Doudou Titella Llop

  Nines de drap demoiselles de doudou – Titella Llop 30 cm

  Recomanada per a infants de més de 2 anys.

  19,95

  En estoc

 • DOUDOU TITELLA KOALA

  La meva petita KOALA és tan maca! Amb una cara preciosa, subtils harmonies de colors molt moderns, mescles de materials i teixits molt suaus al tacte amb motius vegetals, seduirà petits i grans amb molta tendresa. Aquest ninot doudou es presenta en una bella caixa decorativa i és un regal ideal des del naixement. • Rentable a 30° • Composició: 100% polièster

  39,90

  En estoc

 • Puppet Titella dit Zebra

  Divertida titella de dit. Els seus acabats i mida donen molt de joc, ideals per explicar històries, col·leccionar-i portar amb tu a qualsevol lloc.

  5,30

  En estoc

 • Titella Àvia

  Àvia, quines orelles més grans que tens! Representa el teu propi conte amb aquesta adorable titella de l’àvia de la Caputxeta Vermella. Amb ella podràs imaginar totes les aventures que vulguis i explicar-li al teu peque. Jugar amb titelles estimula d’una manera única la seva imaginació i creativitat, i també els ajuda a començar a expressar-se en públic. I recorda: no t’apartis del sender i no parlis amb desconeguts!
  Edat: A partir dels 3 anys.

  9,95

  En estoc

 • Titella Caçador

  Sort que el caçador va endevinar les intencions del llop i es va quedar prop de la casa de l’àvia! Representa el teu propi conte amb aquesta bonica titella del caçador de la Caputxeta Vermella. Amb ella podràs imaginar totes les aventures que vulguis i explicar-li al teu peque. Jugar amb titelles estimula d’una manera única la seva imaginació i creativitat, i també els ajuda a començar a expressar-se en públic. I recorda: no t’apartis del sender i no parlis amb desconeguts!
  Edat: A partir dels 3 anys.

  9,95

  En estoc

 • Titella Porquet Taronja

  Aquest porquet va construir la seva casa amb fusta per poder acabar aviat i anar-se’n a jugar amb el seu germanet. Però llavors va arribar el llop i, d’una bufada, va enderrocar la caseta! Representa el teu propi conte amb aquesta titella d’un dels tres porquets. Amb ella podràs imaginar totes les aventures que vulguis i explicar-lo al teu peque. Jugar amb titelles estimula d’una manera única la seva imaginació i creativitat, i també els ajuda a començar a expressar-se en públic.
  Edat: A partir dels 3 anys.

  9,95

  En estoc

 • Titella Porquet Verd

  Aquest va ser el porquet més llest i va construir la seva casa amb maó, perquè el llop no pogués enderrocar-la. Gràcies a ell, es van salvar els tres porquets! Representa el teu propi conte amb aquesta titella d’un dels tres porquets. Amb ella podràs imaginar totes les aventures que vulguis i explicar-li al teu peque. Jugar amb titelles estimula d’una manera única la seva imaginació i creativitat, i també els ajuda a començar a expressar-se en públic.
  Edat: A partir dels 3 anys.

  9,95

  En estoc

 • Titella Príncep

  Princeses, dracs i cavallers de brillant armadura! Representa el teu propi conte amb aquesta titella del valent príncep. Amb ella podràs imaginar totes les aventures que vulguis i explicar-li al teu peque. Jugar amb titelles estimula d’una manera única la seva imaginació i creativitat, i també els ajuda a començar a expressar-se en públic. Corre, salva la princesa!
  Edat: A partir dels 3 anys.

  9,95

  En estoc