Bosc

Showing all 8 results

 • Djeco Cartes Forest Adventure

  Forest Adventure és un joc de cartes de Djeco en el qual hauràs de crear una estratègia i la teva bona memòria per sortir vencedor de la partida. Selecciona una carta d’Instal·lació de les dues visibles i col·loca-davant teu cap per avall. Has de recordar com és per al teu següent torn, seleccionar aquella carta que pugui connectar-se amb les anteriors. Així successivament fins que només quedi una carta d’Instal·lació. Després passem a la fase de construcció del recorregut. Tots els jugadors van construint el seu recorregut connectant correctament les cartes d’Instal·lació. Quan tots els jugadors han acabat els seus recorreguts, es comprova que estiguin correctes i s’expliquen els punts: 1 punt per cada carta col·locada.

  Nombre de jugadors: 2-4

  11,50€

  En estoc

 • Djeco Pinta Màgic.Amagat a Fora

  ! Els dibuixos apareixen per art de màgia! Quan els més petits fan servir el pinzell ple d’aigua van apareixent diferents dibuixos. Quan s’asseca, tornem-hi. ! Fins a l’infinit!

  Fantàstic treball manual per iniciar als petits a partir de 18 mesos en el dibuix.

  10,50€

  En estoc

 • Djeco Pinta Màgics. Amagat al bosc

  ! Els dibuixos apareixen per art de màgia! Quan els més petits fan servir el pinzell ple d’aigua van apareixent diferents dibuixos. Quan s’asseca, tornem-hi. ! Fins a l’infinit!

  Fantàstica treball manual per iniciar als petits a partir de 18 mesos en el dibuix.

  10,50€

  En estoc

 • Djeco Puzle Evolutiu En El Bosc

  A El Bosc 9 12 16 pcs Primo Trencaclosques de Djeco disposen de tres animals de bosc en aquest primer puzle per als més petits. Hi ha 9 12 i 16 peces del trencaclosques. Adequat De 3+ anys

  9,90€

  En estoc

 • Djeco Puzle Galeria Amics del Bosc

  Trencaclosques Djeco 100 peces amics de bosc. Trencaclosques galeria creat per artistes, semblarà una obra d’art quan ho muntis! Amb precioses il·lustracions

  14,90€

  En estoc

 • Djeco Puzle Observació Bosc Encantat

  Al Bosc Encantat està habitat per una infinitat de simpàtics personatges.

  BUSCA LES IMATGES I DESCOBREIX LA MÀGIA DEL BOSC
  Al voltant d’una gran imatge, desenes de subjectes o d’objectes per descobrir. Comença muntant les peces del puzle i després diverteix-te buscant els elements del dibuix en la imatge central.

  100 peces

  Inclou un Pòster de la mateixa mida

  14,50€

  En estoc

 • Lilliputiens Titelles de dit El bosc

  Titelles de dit del bosc
  Amb les nostres titelles de dit del bosc, podràs crear un espectacle inoblidable per als teus petitons. Són quatre dels nostres personatges més estimats i cada un d’ells representa un sentiment diferent. D’aquesta manera, els nens desenvolupen la seva empatia alhora que es diverteixen.

  Edat: +12 mesos

  18,50€

  En estoc

 • Ludi Alfombra XXL

  Aquesta catifa – parc XXL ha estat dissenyada per adaptar-se amb total comoditat i seguretat al teu fill. Inspirada amb la selva i amb maravellosos animals està realitzada amb materials naturals.

   

  45,90€

  En estoc