Sant Jordi

S'estan mostrant 1–12 de 84 resultats

Veure tots
 • Apren amb en tin

  TIN ÉS UN ELEFANT ENTRANYABLE. UNA HISTÒRIA SENZILLA PER ALS MÉS MENUTS

  9,95

  En estoc

 • Enciclopedia cosas muy importantes

  Per a petits curiosos que volen saber-ho tot Una persona molt important necessita un llibre molt important i aquest ha estat escrit només per TU. (Cal una pàgina que ho demostra!) Llegeix centenars de dades increïbles. Aprèn un munt sobre animals, persones i llocs sorprenents. Descobreix les meravelles del nostre fantàstic planeta … I molt, molt més.

  20,95

  En estoc

 • Lilliputiens Llibre Jungla Sons

  Inventa i explica la teva pròpia història de la jungla amb aquest llibre de cartó ple … De meravellosos dibuixos! Podràs nomenar a tots els animals que vulguis a més de jugar amb els sons i textures i començar a reconèixer-los. Ideal per a estimular l’oïda, el sentit del tacte i la imaginació dels més petits.
  Edat: + 10 mesos

  18,00

  En estoc

 • Ll. ¿cómo funcionan las redes sociales?

  Llibre dirigit a tots aquells nens que s’inicien en el món de les xarxes socials. COM FUNCIONEN LES XARXES SOCIALS?, respon de manera senzilla i amb sentit de l’humor a les preguntes que els nens es fan quan es submergeixen per primera vegada al món d’Internet i de les xarxes socials. El text va dirigit als nens i es divideix en dues parts. Una primera en la qual es plantegen tota mena de preguntes relacionades amb les xarxes en general: Que és una xarxa social? Quina informació he de donar al meu perfil? Puc pujar qualsevol foto o vídeo? Perquè serveixen les emoticones? Puc contactar amb famosos?, etc.

  11,50

  En estoc

 • Ll. Aquest llibre és de l’avi (cat)

  Un llibre amb adhesius i activitats per escriure i dibuixar sobre la vida, les aficions i els gustos del nostre avi que els néts hauran de completar amb l’ajuda de la família. El millor regal per a l’avi!

  17,90

  En estoc

 • Ll. Descobrim….El Mar (cat)

  Una col·lecció que dóna resposta a les preguntes que es fan els infants des de ben petits. Les respostes, breus i clares, s’il·lustren amb dibuixos i fotografies que faciliten la comprensió.

  7,95

  En estoc

 • Ll. El burot i les Cireres d’Arfa (cat)

  Un pagés del poble d’Arfa va anar al mercat de la Seu d’Urgell a vendre un cistell de cireres. Abans d’entrar a la ciutat un burot li demana una moneda per deixar-li creuar el pont. Una història mítica narrada pel reconegut escriptor Pep Albanell.

  15,00

  En estoc

 • Ll. El dia de mañana,¿tendre superpoderes?

  El dia de demà, tindré superpoders? I totes les preguntes que et planteges sobre la teva vida en el futur. Fins a quina edat podrem viure? El dia de demà, ¿serem més intel·ligents? ¿El meu millor amic serà un robot? ¿Passarem les vacances a l’espai? És curiós. Ni per un segon m’havia imaginat les cases del futur així! Pròtesis biòniques, cotxes voladors, ciutats ecològiques, canvis climàtics, robotització, viatges en l’espai i el temps Un llibre per saber què ens espera en el futur després de 2050, comprendre les dificultats i superar els desafiaments, escrit per una periodista i un professor.

  13,00

  En estoc