Manualitats

S'estan mostrant 1–12 de 19 resultats

Veure tots
 • Aladine Colors Diamond Mússol

  El taller Creative Kit Painting Glitter permet als nens de 6 anys decorar una pintura representant un mussol!

  Edat: +6 anys

  13,50

  En estoc

 • Aladine Pintura Izink Diamond Blau Marí

  80 ml de pintura de brillantor blau marí pertanyent a la gamma Izink Diamond, basada en ingredients naturals de la marca Aladine

  Aquesta pintura serà perfecta per a tots els suports

  5,95

  En estoc

 • Clockwork Soldier Gàbia d’Ocells

  Fer una gàbia d’ocells elegant, estil vintage amb tres ocells de colors per decorar la seva habitació.

  Edat 7-99

  12,50

  En estoc

 • Clockwork Soldier Papallones

  Diverteix-te creant aquestes dues papallones de colors.

  Edat 5+

  8,00

  En estoc

 • Clockwork Soldier Robots

  Construir el seu propi robot i després desmuntar-lo i construir un de nou de les 36 diferents parts del robot.

  Edat 5-9

  7,60

  En estoc

 • DIY Globus per Decorar Dolces Criatures

  Crea el cos dels canells, els seus barrets i els cabells doblegant i enganxant unes làmines dissenyades per a això, i finalment, enganxa els adhesius en el globus que farà de cara de les senyoretes! Ja tens a punt abril divertides nines!

  Globus per decorar belles senyoretes forma part de col·lecció Do it yourself de Djeco, col·lecció creada per tal de proporcionar als nens divertits i originals treballs manuals per explotar la seva creativitat. A més de passar moments agradables quan fan treballs manuals, aquestes els permeten desenvolupar habilitats com la paciència i la motricitat fina.

  10,90

  En estoc

 • DIY Personatges per Muntar amb Mecanisme

  Descobreix els simpàtics personatges animats de bosc de la col·lecció Do It Yourself de Djeco, un joc de caixes creatives per a nens de 5 anys amb 4 personatges sinuosos per armar i veure’ls avançar.

  Cada model està pretallat per facilitar l’activitat de plegat i muntatge. Col·loca al teu personatge en l’enrotllador, opera el mecanisme (sense bateria) i observa com el teu personatge avança. 4 bufons personatges per fer, una activitat perfecta en els aniversaris perquè els convidats se’n vagin amb la seva creació.

  La col·lecció Do it yourself Djeco és una col·lecció de creacions lúdiques i accessibles dissenyades per a un o més infants. Aquest kit es convertirà ràpidament en essencial per passar un moment recreatiu sol o compartit amb altres nens durant les festes d’aniversari, per exemple. El Do It Yoursel (DIY) o “faci-ho vostè mateix” permet que floreixin tots els talents a través de models únics per crear, que desenvolupen al mateix temps la paciència, la creativitat i la destresa.

  La coberta inclou 4 caràcters per acoblar, 4 enrotlladors i una nota explicativa

  9,90

  En estoc

 • DIY Personatges per Muntar amb Mecanisme

  Descobreixi els personatges animats en l’abordatge de la col·lecció Do It Yourself Djeco, una caixa creativa per a nens a partir de 5 anys amb 4 personatges per acoblar i després veure’ls avançar.

  Cada model està pretallat per facilitar l’activitat de plegat i muntatge. Col·loca al teu personatge en l’enrotllador, opera el mecanisme (sense bateria) i observa com el teu personatge avança. 4 pirates per aconseguir, una activitat perfecta en els aniversaris perquè els convidats se’n vagin amb la seva creació.

  La col·lecció Do it yourself Djeco és una col·lecció de creacions lúdiques i accessibles dissenyades per a un o més infants. Aquest kit es convertirà ràpidament en essencial per passar un moment recreatiu sol o compartit amb altres nens durant les festes d’aniversari, per exemple. El Do It Yoursel (DIY) o “faci-ho vostè mateix” permet que floreixin tots els talents a través de models únics per crear, que desenvolupen al mateix temps la paciència, la creativitat i la destresa.

  La coberta inclou 4 caràcters per acoblar, 4 enrotlladors i una nota explicativa.

  9,90

  En estoc

 • Djeco Artistic Patch Salvatges

  Descobreix el set de caixes artístiques salvatges Djeco, una caixa creativa amb vellut per a nens de 6 a 10 anys sobre el tema dels animals salvatges. Petits pegats per enganxar en les targetes il·lustrades o en quaderns per decorar amb vellut de colors.

  La col·lecció Djeco Artistic Patch ofereix una creació en 2 passos: apliqui el pegat de pega i després dipositi el material (brillantor, vellut o efecte metàl·lic). Una activitat original i entretinguda sense posar a tot arreu.

  La caixa conté 2 butxaques d’emmagatzematge amb 8 fulles de pegat de pega, 8 fulles de vellut, 12 targetes il·lustrades de 4 models diferents i un avís.

  Un regal perfecte per als aniversaris d’amics i núvies.

  Dimensions de la caixa: 15,5 x 18,5 x 3 cm.

  Mida de les targetes: 14 x 16 cm.

  12,50

  En estoc

 • Djeco Brodat Fashion Week

  Brodat.

  Aquest kit proposa embellir una vestimenta plena d’estil: el nen broda el vestit i després ho il·lumina amb brillantors gràcies al llapis amb cua previst a aquest efecte.

  Edat: 8-14 anys

  28,50

  En estoc